Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 16:35

Vincitore pisze:
wojczech7 pisze: @Vincitore Nawet jednej strony wstecz nie łaska przejrzeć, przed wrzucaniem posta? :roll:
Sorry memory, przejechałem ogólnikowo, wydawało mi się także, że otwarłem wszystkie linki z tweetami, nie ma tematu, mój błąd.

Jeżeli Pogba miałby zostać w Juventusie, a liga angielska za pasem - dlaczego Mourinho jeszcze nie znalazł alternatywy? Czas go nagli, im bliżej końca mercato, tym mniejsze szanse na ściągnięcie kogoś wartościowego. Nie wierzę, że Jose nie chciałby mieć skompletowanej kadry przed startem ligi.
Bo tą alternatywą jest Matuidi, który i tak ma jeszcze wolne zapewne - jak Pogba. ;)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 16:45

Wg brytyjskiego Sky Sports Pogba w sobotę z Nowego Yorku uda się do Manchesteru na testy medyczne.

Nie wchodząc zbyt głęboko w wiarygodność tego newsa, to chyba pierwszy rozsądny termin pojawienia się Pogby w Anglii zaproponowany przez media.

Na marginesie, dotychczas brytyjskie Sky uchodziło za jedno z pewniejszych źródeł.

Obrazek
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 16:53

pumex pisze:Wg brytyjskiego Sky Sports Pogba w sobotę z Nowego Yorku uda się do Manchesteru na testy medyczne.

Nie wchodząc zbyt głęboko w wiarygodność tego newsa, to chyba pierwszy rozsądny termin pojawienia się Pogby w Anglii zaproponowany przez media.

Na marginesie, dotychczas brytyjskie Sky uchodziło za jedno z pewniejszych źródeł.

Raczej Marotta i Paratici są już o tym poinformowani, jeśli to prawda, więc czas robić porządki w kadrze - sprzedać niepotrzebnych, rozglądać się za wzmocnieniami środka pola.

LukaszJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:03

Mam nadzieję, że jednak Pogba zostanie... jakoś nie widzi mi się na tak krótki czas przed startem ligi pozbywanie się Paula, do tego sprzedawanie np Pereyry, Hernanesa i Zazy, przy tym kupując jakiegoś pomocnika za kasę z Pogby, za mało czasu na to wszystko.

Fino alla fine.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:06

Dobra dobra, poczekamy zobaczymy. Teraz to kazdy bedzie podawal terminy, ktore sa bliskie jego powrotu do Turynu, zbiegaja sie z koncem wakacji Pogby - w koncu to kwestia kilku dni. Francuz powiedzial jasno, ze zostaje w klubie. Mogl krecic i nie musial sie przeciez wypowiadac tak jednoznacznie. Jakos fanow United krotkim "tak" nie splawial. Te wszystkie stacje juz milion razy podawaly "wiarygodne" info o testach medycznych, a za kazdym razem konczylo sie to dokladnie tak samo.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:09

pumex pisze:Wg brytyjskiego Sky Sports Pogba w sobotę z Nowego Yorku uda się do Manchesteru na testy medyczne.

Ten termin jest rozsądny tylko dlatego, że minęło już tyle czasu, że jesteśmy blisko końca wakacji Pogby.

Słuchajcie. O transferach szrotu z klubu nic poważnego się nie pisze. Taki stan przybliża odejście Pogby.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2016, 17:12 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:31

Bargiggia - istnieje miedzy nami a United "moralna" umowa, by dogadac sie w przeciagu 48h i nie zmuszac Pogby do pojawienia sie w Vinovo. :rotfl: Podaje w ramach ciekawostki, byscie sie mogli posmiac. :smile:

Fani United - Pogba ma na filmiku czerwona koszulke, czyli idzie do nas. :prochno:

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:41

CavAllano pisze:Bargiggia - istnieje miedzy nami a United "moralna" umowa, by dogadac sie w przeciagu 48h i nie zmuszac Pogby do pojawienia sie w Vinovo. :rotfl: Podaje w ramach ciekawostki, byscie sie mogli posmiac. :smile:

Fani United - Pogba ma na filmiku czerwona koszulke, czyli idzie do nas. :prochno:
Takie to czasy że musimy zmuszać swojego zawodnika do powrotu do swojego klubu. Biedny Pogba.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:42

4 dni do kolejnego medialnego deadline. Mam nadzieję, że i tym razem dziennikarze się zbłaźnią.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:48

Mają fantazję :smile:

To jednak nie do Londynu tylko do Manchesteru ? :rotfl:

Zero szacunku dla Pogby
Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:48

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=585E81DC

Wrzucam w lepszej jakości dla podkręcenia dyskusji, bo za mało w temacie Pogby ostatnio ;)[/img]

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:51

Ja nie mam watpliwosci, ze jesli Pogba wroci do Vinovo to juz go nie stracimy. Po powrocie do Wloch kibice nie dadza mu spokoju i zapewne pojawi sie jakies oswiadczenie.

Wszystko dogadane od kilku tygodni wg mediow vs slowa Pogby nagrane po Euro (wywiad z udzialem Evry) i slowa Francuza z dzisiaj.

UP
Warto czytac forum, a nie autonatycznie wrzucac i powielac watek. :ok:
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2016, 17:52 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:51

Tarnos15
Wystarczy przewertować kilka stron wątku i już masz odpowiedź. Było, rozwiązane, fake.

Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:55

Widziałem, nie upieram się, że nie fake, ale według mnie są to dwa różne zdjęcia i tyle :)

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:58

CavAllano pisze:Wszystko dogadane od kilku tygodni wg mediow vs slowa Pogby nagrane po Euro (wywiad z udzialem Evry) i slowa Francuza z dzisiaj.
Swoją drogą, ciekawi mnie, w którym momencie zmieniłeś zdanie nt transferu :) Bo pamiętam okres, w którym najbardziej się bałeś odejścia Francuza, mimo że ten pierwszy wywiad już był znany. Co Cię ostatecznie przekonało?

Zablokowany