Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:34

Milan :rotfl: Jak mogli tak zagrać ?? Może to i lepiej że nie będzie już takiej ekipy w LM :stop:

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:36

hahah czyli historia sie powtorzyla, zagrali prawie tak samo frajersko jak z Deportivo swego czasu, z Arsenalem tez tak frajersko zagrali ale na farcie awansowali

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:36

Ehh, znów zacznie się ogólnoświatowe fapanie...gdybym był kibicem Barcy byłoby mi wstyd.

Gdybym był kibicem Milianu rozwaliłbym sobie głowe waląć nią o ścianę z wściekłości. Jak można zaprzepaścić taką szansę? Jak można przegrać 4:0?

Z pewnością wielu będzie przywoływać mecz z finału EURO...Barca, Hiszpania...jaka to cudowna liga, jakie nieziemskie drużyny (dokładnie dwie), jak odjeżdżają reszcie piłkarskiego świata a już na pewno lidze włoskiej...

Żal dupę ściska.

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:37

Tego wolnego to rozegrali po mistrzowsku :lol:
El Sharawy musi obejsc sie smakiem, Messi mu nie dal koszulki :płaczę:

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:37

No cuz Milan potwierdza fakt spadek formy Wloskiej pilke.
Pewnie malo z was kto pamieta kiedy Milan posprzatalo Barcelona 4-0 w finale lidze mistrzow oraz kilka lat wczesniej kiedy rozbilo Real 5-0 w polfinale puchar mistrzow europie.

Stawiam ze wlasnie na Barcelona trafimy i sie skonczy passa kilku spotkan bez porazki oraz dobra seria Buffona bez gola od ponad 400 minut.

Dżesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:38

Szkoda. Miałem nadzieję, że Milan podziała coś dalej, bo grają na prawdę ładną piłkę. No cóż.. Nikt chyba Barcy nie skreślał, ale takiego obrotu spraw wątpie aby ktoś się spodziewał...

Do kolegi niżej:

Tak, w piątek.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:38 przez Dżesiu, łącznie zmieniany 1 raz.

Mało piszę, dużo czytam.
Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:38

No cóż ten mecz pokazał rzeczywistą siłę Milanu. Co jednak trzeba podkreślić Milanu bez Pazziniego i Balo.
W następnej rundzie życzyłbym sobie BVB i mecz Barcelona-Bayern. Losowanie w piątek ?

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:40

Buffalo pisze:Tego wolnego to rozegrali po mistrzowsku :lol:
El Sharawy musi obejsc sie smakiem, Messi mu nie dal koszulki :płaczę:
no myslalem ze padne ze smiechu wtedy :lol: pol minuty stracili na to aby Robinho wkoncu sie zastanowil komu dogrywac pilke, wkoncu dogral Bojanowi, ktory pokazal swoj kunszt i po jego stracie poszla kontra z ktorej walneli na 4:0, nie wierze by Juventus tak frajersko zaprzepascil bramki, mamy lepszych pilkarzy od nich na wszystkich pozycjach z wyjatkiem ataku.

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

SKAr7 pisze:Po trzecie imho Barca=Hiszpania(odchodzi Messi, ale dochodzi kilku innych wielkich piłkarzy), ale Juventus > Włochy.
Ta Barcelona jest groźna, ale nie przeraża.
J>>>Włochy
:ok: SKAr7 ma passę mądrych postów, żeby Ci się nie skończyła jak passa ACM :)

Dawno nie widziałem tak wykonanego wolnego na takim poziomie jak ten Robinho z 91' coś niesamowitego tzn. niesamowicie żałosnego. :roll:
Nikt nie będzie kradł włoskiego fejmu w LM Juve!
Jutro kursy FCB-a wygra LM z 6 na 2,5 eh..

Jaki gol Galaty praktycznie jak na Camp Nou! Dawać ich, dawać 8)
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:42 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

To było do przewidzenia. Dzisiaj też "byliście rossoneri"? :smile: To chyba szybko wam przeszło.

Najgorsze tylko to co nas czeka przez najbliższe dni w każdych mediach.

#AllegriOut
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:41

LordJuve pisze:Ehh, znów zacznie się ogólnoświatowe fapanie...gdybym był kibicem Barcy byłoby mi wstyd.
A to niby dlaczego? Ja byłbym cholernie dumny!
LordJuve pisze:Gdybym był kibicem Milianu rozwaliłbym sobie głowe waląć nią o ścianę z wściekłości. Jak można zaprzepaścić taką szansę? Jak można przegrać 4:0?
A tutaj się w pełni z Tobą zgodzę! Niech się skupią lepiej na Napoli, bo wstydu narobili w Europie.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:41

LordJuve pisze: Z pewnością wielu będzie przywoływać mecz z finału EURO...Barca, Hiszpania...jaka to cudowna liga, jakie nieziemskie drużyny (dokładnie dwie), jak odjeżdżają reszcie piłkarskiego świata a już na pewno lidze włoskiej...
Ee, sorry, ale czy tak nie jest?
Barcelona miazdzy wszystko co sie da (nie obchodzi mnie ze przegrali 3 ostatnie mecze), reprezentacja tez wygrala trzy ( :!: ) tytuly pod rzad. Jedyne z czym sie zgadzam to wlasnie porownanie lig - oprocz Realu i Barcelony to w tej lidze hiszpanskiej nic takiego nie ma co roznie jej od np. wloskiej (no, moze nie zupelnie.).

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:42

Lol, Galata gra do końca i wygrywa. W następnej rundzie poproszę o BVB, Galata, Real lub Porto/Malagę

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

dawid91 pisze:Ewerthon wspomniał, ja też post wcześniej o finale Euro. Tytani B.B.C nie wyglądali tam na takich tytanów :P
"C" nie było na boisku po 21 minutach, poza tym to nie był system z trójką z tyłu, gdzie nasi prezentują się chyba najlepiej.
juvemaroko pisze:No cuz Milan potwierdza fakt spadek formy Wloskiej pilke.
Tak, spadła już na dno. Po pierwszym meczu gdzie byłeś?

Tak szczerze to nie chce Barcelony w 1/4, ale chciałem Was trochę bardziej podenerwować. Dla niektórych ten mecz najważniejszy był chyba w sezonie, tak to przeżywacie. "Jeśli mogę się nazwać szczęśliwym człowiekiem, to tylko dlatego, że wszystko oddałem Juventusowi." Giampiero Boniperti. Zapamiętajcie sobie panie i panowie i przestańcie patrzeć na jakieś ligi włoskie, odstawcie nienawiść do hiszpańskiej, zacznijcie się cieszyć tym, że 15 marca będziemy brali udział w losowaniu. Przecież to fapanie powinno być głośniejsze niż dzisiaj kibiców Barcelony, ale nie jest, no bo trzeba popłakać nad losem Milanu.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

LordJuve pisze:Ehh, znów zacznie się ogólnoświatowe fapanie...gdybym był kibicem Barcy byłoby mi wstyd.
byłoby ci wstyd, że roznieśli milan? "Żal dupę ściska" jak się czyta taki komentarz...
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:44 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Zablokowany