Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:06

Lypsky pisze:"Efekt Ranieriego" działa.

Nie rozumiem, jakim cudem tak słaba drużyna jak Lecce zgarnia dziś 3 punkty. Spora doza szczęścia oraz świetna dyspozycja bramkarza. Brawa dla liniowych, dziś bezbłędnie.
Czy to ważne "jak"?, Kamilku? Pozwolę sobie sparafrazować klasyka i powiem: "Grunt, że Inter załatwiony, na dzień cały!". Ech, gdyby tak jeszcze kupili od nas Vicka... :smile:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:06

Sęk w tym, że dla Ranieriego nawet teren 5-ligowej Wiślanki Nowa Sucha będzie terenem ciężkim :prochno: :smile: Powiadam Wam, Ynter nic w tym sezonie nie ugra :wink:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:07

Lypsky pisze:Brawa dla liniowych, dziś bezbłędnie.
Właśnie, to się ceni.

Lecce miało dzisiaj kapitalnego bramkarza, a Inter słabych napastników. Po cichu liczyłem na remis, jest przegrana drużyny Ranieriego. W perspektywie meczów z Palermo i Romą w Interze znowu może zrobić się nieciekawie.
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2012, 17:08 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:08

Lypsky pisze:Nie wiem z czego cieszycie się gamonie. Inter powinien wygrywać kilkoma bramkami, ewidentnie brak im farta. Lepiej żeby Lecce załatało dziury w defensywie.
Hę? 8)

Inter miał mnóstwo sytuacji - fakt, ale przyznać też trzeba, że w znakomitej dyspozycji tego dnia bramkarz gospodarzy. Lecce walczyło o każdą piłkę, szkoda tylko, że im umiejętności brakuje, bo kilka sytuacji powinni byli spokojnie zamienić na kolejną bramkę.

Po stronie interu chaos, dłuższymi fragmentami brak pomysłu na grę. Praca Ranieriego do tej pory przynosiła efekty, ale ten dzisiejszy wynik potwierdza jedynie to, że mediolańczycy w najwyższej dyspozycji nie są. To było widać także w spotkaniu z przeciętnie spisującym się ostatnio Lazio, gdzie mecz tak naprawdę powinien się zakończyć remisem (widoczny spalony przy drugiej bramce podopiecznych Siwego).

Parę osób zaczęło niepotrzebnie pajacować w przerwie meczu i cieszyć się z "nie wiadomo czego". Ktoś słusznie zauważył, że na 45 minutach spotkanie się nie kończy...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:11

mrozzi pisze:
Lypsky pisze:Nie wiem z czego cieszycie się gamonie. Inter powinien wygrywać kilkoma bramkami, ewidentnie brak im farta. Lepiej żeby Lecce załatało dziury w defensywie.
Hę? 8)
Czego nie rozumiesz?
Dla tych, którzy oglądali mecz nie powinno ulegać wątpliwości, która drużyna była dziś lepsza. Takiej ilości niewykorzystanych sytuacji nie widziałem już dawno (strzelili dwie bramki z minimalnych spalonych - brawa dla liniowych poraz kolejny). Oprócz tego, bramkarz Lecce wyczyniał cuda w końcówce meczu (podobnie na początku kiedy po jego "zwodach" Milito stanął przed pustą bramką). Trzeba przyznać, że ewidentnie zabrakło im szczęścia, bo okazji było bez liku.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:13

Lypsky pisze:
mrozzi pisze:
Hę? 8)
Czego nie rozumiesz?
Dla tych, którzy oglądali mecz nie powinno ulegać wątpliwości, która drużyna była dziś lepsza. Takiej ilości niewykorzystanych sytuacji nie widziałem już dawno (strzelili dwie bramki z minimalnych spalonych - brawa dla liniowych poraz kolejny). Oprócz tego, bramkarz Lecce wyczyniał cuda w końcówce meczu (podobnie na początku kiedy po jego "zwodach" Milito stanął przed pustą bramką). Trzeba przyznać, że ewidentnie zabrakło im szczęścia, bo okazji było bez liku.
tak to bywa czasem w futbolu ,Lypsky ;) żałujesz ich? Bo ja jakoś nie :smile:

topboxing.pl zapraszam :)
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:16

Lypsky pisze:Czego nie rozumiesz?
Pisałeś o łataniu przez Lecce dziur w defensywie, tymczasem inter w tej formacji też robił poważne babole. Wynik to w sporej mierze zasługa bramkarza, ale równie dobrze mogło się skończyć dla gości dwójką czy trójką w plecy. W rozegraniu piłki różnica klas, ale i tak nic z tego nie wynikało.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:21

Smaczku dodaje fakt, ze Lecce wygrało u siebie w tym sezonie po raz... pierwszy :shock: :lol:

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:36

Lypsky, czy to ważne w jakim stylu Inter przegrał? Ważne, że przegrał. Jeżeli na porażkę nie zasługiwał to tym większa frustracja ich kibiców :D. Chociaż nie spodziewałem się, że to akurat Lecce przerwie im tę zwycięską passę w Serie A. Dobra robota panowie :ok:.

Obrazek
Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:39

Czułem w kościach że będzie ciężko, dobrze ktoś powiedział wcześniej że ewidentnie zabrakło nam szczęścia (cóż, z Lazio to my je mieliśmy tak więc trza było to odpokutować). Każda seria się kiedyś kończy, mam jednak nadzieję że ta porażka zadziała pobudzająco i od następnej kolejki znowu będziemy zbierać punkty :-D

Obrazek
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:40

Szkoda, ze nie ma kibiców interu na naszym forum po ich przegranych meczach :D :smile: w zeszłym roku o tej samej porze roiło się od tych patałachów tutaj :C

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:41

Jak widziałem interwencje tego bramkarza Lecce to aż mnie zatkało :shock: Widziałem tylko drugą połowę, nie wiem jakim cudem oni strzelili tego gola, przez całą drugą połowę ich gra w 90% ograniczała się do wybijania piłek :P
Nie mogę się doczekać wypowiedzi Ranieriego :smile:

A właśnie, dlaczego zszedł Sneijder?

#AllegriOut
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 17:59

Lypsky ma rację. Przegrali bo mieli strasznego pecha, a niektórzy tutaj już wieszczą że się drużyna rozsypuje.

Dobrze, że mieliśmy wczoraj tego nieskutecznego, przepłaconego i nie potrafiącego kiwać Matriego.

Globusik

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2012, 22:46

jareckik pisze:Szkoda, ze nie ma kibiców interu na naszym forum po ich przegranych meczach :D :smile: w zeszłym roku o tej samej porze roiło się od tych patałachów tutaj :C
Patałachy to siedzą z Tobą pod sklepem.

Ewidentnie dzisiaj brakło Nam szczęścia. Taka jest piłka nożna niestety.

Forza Inter! Forza Nerazzurri ;)
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2012, 13:36

Ouh_yeah pisze:Lypsky ma rację. Przegrali bo mieli strasznego pecha, a niektórzy tutaj już wieszczą że się drużyna rozsypuje.
Chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie twierdzi, że porażka z Lecce to preludium do jakiegoś większego kryzysu Interu. Dla nich tak naprawdę po tej kolejce nic się zmieniło. Dalej tracą 3 punkty do trzeciego miejsca.

Staram się trzeźwo patrzeć na sytuację. My nie przegraliśmy żadnego meczu w tym sezonie. Inter przegrał już siedem. Jednak w tabeli nie dzieli nas dwadzieścia punktów różnicy tylko dziewięć, co w dużej mierze jest zasługą sabotażu z 3-4-3 jakiego na początku sezonu dokonał nasz tajny agent w Mediolanie :wink:. Inter wciąż liczy się w walce o podium i uważam, że z Ranierim ma duże szanse na osiągnięcie tego celu. Pojutrze grają z Palermo, które na wyjazdach ma bilans 0-3-7, więc pewnie sobie odbiją tę porażkę z Lecce. Niemniej jednak każda porażka Interu mnie cieszy, więc dziękuję piłkarzom giallorossich za tę drobną przyjemność :ok:.

Obrazek
ODPOWIEDZ