Mecze Juve w TV
- gucio_juve
- Juventino
Jak koledzy powyżej korzystają z nc+, zawsze możesz się z nimi dogadać i mogą udostępnić Ci taką platformę jak nc+go. Masz 100 godzin oglądania miesięcznie, dwa kanały 11 są tam dostępne. Wchodzisz na stronę, logujesz się i oglądasz. Wystarczy, że masz łącze powyżej 4mb/s i odbierasz w HD, bez zacięć. SprawdzoneOlek1987 pisze:Jaki jest sens kombinowania jak za 11 zł miesięcznie jest ELEVEN i ELEVEN Sports, legalnie, w dobrej jakości, bez zacięć.
Płaciłem jakieś 10 lat temu 20 zł miesięcznie za C+, to później niedzielne popołudnie spędziłem na komisariacie, składając zeznania...

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Sam mam nc+ i chyba przez pierwszy rok po uruchomieniu jest 7.50 a potem już 15...nawet jak będzie 15 to i tak będę płacił bo i mnie kombinowanie nie kręci...zresztą, z racji wykonywanego zawodu do czynienia z organami ścigania nie chcę mieć...uważam, że Juve przez E nie jest pokrzywdzone i naprawdę mamy sporo meczów Juve na antenie...

- morfeuszrejowiec
- Juventino
Pytania do posiadaczy pakietu na Player.pl: jaka jest wymagana minimalna i optymalna prędkość łącza do normalnego oglądania? (mam 4 mb/s), czy można korzystać z tego pakietu na dwóch urządzeniach jednocześnie?
- MichałJuve124
- Juventino
Sprawdzałem ,ale niestety nie ma takiej możliwości. Mam nadzieje, że ten pakiet za szybko nie zdrożeje.tabo89 pisze:O i to jest bardzo istotne pytanie, jeśli ktoś posiada to proszę o przetestowanie.morfeuszrejowiec pisze:czy można korzystać z tego pakietu na dwóch urządzeniach jednocześnie?

- morfeuszrejowiec
- Juventino
Dzięki Michale za sprawdzenie i ponawiam pytanie odnośnie minimalnej i optymalnej prędkości internetu, jest ktoś kto posiada prędkość 4mb/s? Jak przy takiej prędkości to się ogląda? Nie tnie?[/b]
- delarudii
- Juventino
No niestety, ale Polsat po macoszemu będzie traktował te rozgrywki. W środę , z tego co widziałem w programie tv, na sport lecą me w piłce ręcznej, a na sport extra i news siatkówka. Natomiast o 1 w nocy będzie może obejrzeć marną retransmisję z naszego spotkania.Robaku pisze:Puchar Włoch przez najbliższe dwa lata w Polsacie \Cyfrowym. Wydaje się, że już za tydzień mamy szanse na transmisję spotkań z Lazialami.
http://cyfrowypolsatnews.pl/news.php?readmore=5016
- cziro
- Juventino
No to wielkie brawa dla Polsatu.
Zmieniając temat, nie mogę już słuchać tego jak komentatorzy na siłę chcą akcentować słowa tak bardzo po włosku. Wczoraj na meczu z Udinese przechodzili samych siebie: Di NatAle (poprawnie akcentowany od wielu lat) stał się nagle Di NAtale... a MandrAgora (poprawnie), oczywiście wymawiany był jako MandragOra
Nie jest to może hit w stylu Marcysio i Banukki, ale przyzwyczaiłem się, że gość taki jak Lipiński, który mówi swobodnie po włosku, nie sili się na innowacje językowe. Panowie poćwiczcie akcentowanie, bo ten kto się uczył wie, że to połowa sukcesu w tym języku.
Zmieniając temat, nie mogę już słuchać tego jak komentatorzy na siłę chcą akcentować słowa tak bardzo po włosku. Wczoraj na meczu z Udinese przechodzili samych siebie: Di NatAle (poprawnie akcentowany od wielu lat) stał się nagle Di NAtale... a MandrAgora (poprawnie), oczywiście wymawiany był jako MandragOra
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przesunęli transmisję na 23.30, co i tak nic nie zmienia. Osobiście nie mam polsatu cyfrowego, ale Ci co mają, dostali pożądnego kopa w dupę. Nie dać live powtórki finału poprzedniej edycji mają 3 kanały do dyspozycji to szczyt.delarudii pisze:No niestety, ale Polsat po macoszemu będzie traktował te rozgrywki. W środę , z tego co widziałem w programie tv, na sport lecą me w piłce ręcznej, a na sport extra i news siatkówka. Natomiast o 1 w nocy będzie może obejrzeć marną retransmisję z naszego spotkania.Robaku pisze:Puchar Włoch przez najbliższe dwa lata w Polsacie \Cyfrowym. Wydaje się, że już za tydzień mamy szanse na transmisję spotkań z Lazialami.
http://cyfrowypolsatnews.pl/news.php?readmore=5016

- whitesignus
- Juventino
Ja lapie jakies 6 do 6,5 Mbs i u mnie Eleven nie tnie. Co najwyzej czasem spadek jakosci obrazu, ale to tylko czasowy. Ale to raczej sprawka Netii i ich urzadzen/sieci. Czasem mi net walnie do 2 Mbs, resne modem i sprawa wraca do normy -_-'. Od dluzszego czasu ogladam na player.pl i sciec jak na innych stronach nie mialem. Wlasnie jak masz slabszy net to dostosowuja obraz do jakosci lacza. Poswiecic 11 zl i sprawdzic przez miech jak to wyglada to chyba nie az taka strata.
Mi tym bardziej pasuje, bo ja sobie ogladam Serie A, a brat Barce na 2 kanale.
Nie sprawdzalem, czy jakies mecze byly jednoczesnie w tym samym czasie, ale osobiscie nie opuscilem jeszcze zadnego meczu w tym sezonie chyba, a mlody to juz na bank ani jednego ^^
Mi tym bardziej pasuje, bo ja sobie ogladam Serie A, a brat Barce na 2 kanale.
Nie sprawdzalem, czy jakies mecze byly jednoczesnie w tym samym czasie, ale osobiscie nie opuscilem jeszcze zadnego meczu w tym sezonie chyba, a mlody to juz na bank ani jednego ^^
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.