Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2016, 10:34

Olek1987 pisze:Jaki jest sens kombinowania jak za 11 zł miesięcznie jest ELEVEN i ELEVEN Sports, legalnie, w dobrej jakości, bez zacięć.

Płaciłem jakieś 10 lat temu 20 zł miesięcznie za C+, to później niedzielne popołudnie spędziłem na komisariacie, składając zeznania...
Jak koledzy powyżej korzystają z nc+, zawsze możesz się z nimi dogadać i mogą udostępnić Ci taką platformę jak nc+go. Masz 100 godzin oglądania miesięcznie, dwa kanały 11 są tam dostępne. Wchodzisz na stronę, logujesz się i oglądasz. Wystarczy, że masz łącze powyżej 4mb/s i odbierasz w HD, bez zacięć. Sprawdzone :ok:

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2016, 10:44

hehe dzieki :)

Naśmieszniejsze jest to, że sam mam na siebie dwie umowy nc+, ale dekodery nie są u mnie :prochno:

Zaraz sprawdzę o co chodzi z tym NC+ GO ;)

Zero szacunku dla Pogby
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2016, 10:51

Wystarczy nr abonenta, pesel i możesz oglądać. Eleven jest dostępny tylko w sytuacji gdy zaplaciles za niego ( nadal jest to 7,50 czy juz 15 zeta?).

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2016, 10:53

Na jednej umowie jest opłacany Eleven ;) jeszcze chyba 7,5, ale nie mam pewnosci

Zero szacunku dla Pogby
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2016, 11:52

Sam mam nc+ i chyba przez pierwszy rok po uruchomieniu jest 7.50 a potem już 15...nawet jak będzie 15 to i tak będę płacił bo i mnie kombinowanie nie kręci...zresztą, z racji wykonywanego zawodu do czynienia z organami ścigania nie chcę mieć...uważam, że Juve przez E nie jest pokrzywdzone i naprawdę mamy sporo meczów Juve na antenie...

Obrazek
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2016, 12:43

Pytania do posiadaczy pakietu na Player.pl: jaka jest wymagana minimalna i optymalna prędkość łącza do normalnego oglądania? (mam 4 mb/s), czy można korzystać z tego pakietu na dwóch urządzeniach jednocześnie?

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2016, 13:24

morfeuszrejowiec pisze:czy można korzystać z tego pakietu na dwóch urządzeniach jednocześnie?
O i to jest bardzo istotne pytanie, jeśli ktoś posiada to proszę o przetestowanie.

Obrazek
MichałJuve124

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2016, 20:29

tabo89 pisze:
morfeuszrejowiec pisze:czy można korzystać z tego pakietu na dwóch urządzeniach jednocześnie?
O i to jest bardzo istotne pytanie, jeśli ktoś posiada to proszę o przetestowanie.
Sprawdzałem ,ale niestety nie ma takiej możliwości. Mam nadzieje, że ten pakiet za szybko nie zdrożeje.

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2016, 09:34

Może pytanie głupie, ale orientuje się ktoś czy korzystanie z nc+ go, z telefonu czy to ze strony, będzie możliwe za granicą ? Nie ma jakichś blokad na 'obce' ip ?

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2016, 10:41

Dzięki Michale za sprawdzenie i ponawiam pytanie odnośnie minimalnej i optymalnej prędkości internetu, jest ktoś kto posiada prędkość 4mb/s? Jak przy takiej prędkości to się ogląda? Nie tnie?[/b]

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2016, 07:52

Robaku pisze:Puchar Włoch przez najbliższe dwa lata w Polsacie \Cyfrowym. Wydaje się, że już za tydzień mamy szanse na transmisję spotkań z Lazialami.
http://cyfrowypolsatnews.pl/news.php?readmore=5016
No niestety, ale Polsat po macoszemu będzie traktował te rozgrywki. W środę , z tego co widziałem w programie tv, na sport lecą me w piłce ręcznej, a na sport extra i news siatkówka. Natomiast o 1 w nocy będzie może obejrzeć marną retransmisję z naszego spotkania.

Obrazek
cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2016, 15:47

No to wielkie brawa dla Polsatu.

Zmieniając temat, nie mogę już słuchać tego jak komentatorzy na siłę chcą akcentować słowa tak bardzo po włosku. Wczoraj na meczu z Udinese przechodzili samych siebie: Di NatAle (poprawnie akcentowany od wielu lat) stał się nagle Di NAtale... a MandrAgora (poprawnie), oczywiście wymawiany był jako MandragOra :smile: Nie jest to może hit w stylu Marcysio i Banukki, ale przyzwyczaiłem się, że gość taki jak Lipiński, który mówi swobodnie po włosku, nie sili się na innowacje językowe. Panowie poćwiczcie akcentowanie, bo ten kto się uczył wie, że to połowa sukcesu w tym języku.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2016, 15:55

Odniśnie komentowania Serie A w Polsce to rządzi teraz duet Święcicki-Czachowski.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2016, 19:14

delarudii pisze:
Robaku pisze:Puchar Włoch przez najbliższe dwa lata w Polsacie \Cyfrowym. Wydaje się, że już za tydzień mamy szanse na transmisję spotkań z Lazialami.
http://cyfrowypolsatnews.pl/news.php?readmore=5016
No niestety, ale Polsat po macoszemu będzie traktował te rozgrywki. W środę , z tego co widziałem w programie tv, na sport lecą me w piłce ręcznej, a na sport extra i news siatkówka. Natomiast o 1 w nocy będzie może obejrzeć marną retransmisję z naszego spotkania.
Przesunęli transmisję na 23.30, co i tak nic nie zmienia. Osobiście nie mam polsatu cyfrowego, ale Ci co mają, dostali pożądnego kopa w dupę. Nie dać live powtórki finału poprzedniej edycji mają 3 kanały do dyspozycji to szczyt.

Obrazek
whitesignus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2016, 19:29

Ja lapie jakies 6 do 6,5 Mbs i u mnie Eleven nie tnie. Co najwyzej czasem spadek jakosci obrazu, ale to tylko czasowy. Ale to raczej sprawka Netii i ich urzadzen/sieci. Czasem mi net walnie do 2 Mbs, resne modem i sprawa wraca do normy -_-'. Od dluzszego czasu ogladam na player.pl i sciec jak na innych stronach nie mialem. Wlasnie jak masz slabszy net to dostosowuja obraz do jakosci lacza. Poswiecic 11 zl i sprawdzic przez miech jak to wyglada to chyba nie az taka strata.
Mi tym bardziej pasuje, bo ja sobie ogladam Serie A, a brat Barce na 2 kanale.

Nie sprawdzalem, czy jakies mecze byly jednoczesnie w tym samym czasie, ale osobiscie nie opuscilem jeszcze zadnego meczu w tym sezonie chyba, a mlody to juz na bank ani jednego ^^

Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.
Obrazek
ODPOWIEDZ