Nowy Trener?
- Arbuzini
- Juventino
Odrzucam Mizzerrnego i Conte. Starajmy się o Van Gaala i Lippiego. Wiem, że Marcelo zbłaźnił się na Mundialu, ale jego kariera to taka sinusoida: świetnie w Juve, słabo w Interze, świetny okres w Juventusie i rezygnacja z posady po słabszych wynikach, miś z Włochami, blamaż na MŚ'2010. Czas na sukces z Juventusem
. Bardziej serio: gościu pomimo swoich licznych fanaberii ma po prostu charakter, klasę i renomę, a jak wiadomo przykład idzie z góry. Dla mnie Lippi to zdecydowanie lepsze wyjście niż: Del Neri (który jest od niego młodszy tylko o 2 lata, a sukcesy... żal), Conte, Ferrara, Zac, Mazzarri, a może nawet Spalletti i cała reszta tej trenerskiej "śmietanki".
Ciekawe, czy DD sięgnie po mistrzostwo. Jeśli nie to nie zniechęcałbym się do niego, a wręcz przeciwnie - szukał w tym naszej szansy. Lille ma świetną ekipę i w sumie widzę pewną analogię do Napoli.
Lille: Hazard, Gervinho, Sow
Napoli: Hamsik, Lavezzi, Cavani
Gra obu zespołów oparta na trzech bardzo (!) dobrych ofensywnych piłkarzach i reszta jakoś się kręci... :twisted: Myślę, że jakby OM zamiast Gignaca miał w składzie Gameiro to mistrzostwo na tym etapie rozgrywek mieliby już zapewnione... no ale to takie gdybanie i mały OT ;P

Ciekawe, czy DD sięgnie po mistrzostwo. Jeśli nie to nie zniechęcałbym się do niego, a wręcz przeciwnie - szukał w tym naszej szansy. Lille ma świetną ekipę i w sumie widzę pewną analogię do Napoli.
Lille: Hazard, Gervinho, Sow
Napoli: Hamsik, Lavezzi, Cavani
Gra obu zespołów oparta na trzech bardzo (!) dobrych ofensywnych piłkarzach i reszta jakoś się kręci... :twisted: Myślę, że jakby OM zamiast Gignaca miał w składzie Gameiro to mistrzostwo na tym etapie rozgrywek mieliby już zapewnione... no ale to takie gdybanie i mały OT ;P
- Wojtek
- Juventino
SKY potwierdza: Del Neri na 100% odejdzie, tylko dziwi mnie dlaczego dziennikarze dalej rozpatrują kandydature Mazzariego skoro oficjalnie Juve zaprzeczyło :roll:
- Filip
A może Pep Guardiola ? Fakt, że przedłużył kontrakt, ale może by się skusił? Z Barcą osiągnął już wszystko prawie więc może chciałby się spełnić gdzieś indziej? 
Optowalibyście za taką opcją?

- kamilu_87
- Juventino
- pumex
- Juventino
Nie wydaje mnie się... :lol: Znając jego system motywacji...kamilu_87 pisze:Z Barceloną to nawet Del Neri wygrałby wszystko. :roll:Filip pisze:A może Pep Guardiola ? Fakt, że przedłużył kontrakt, ale może by się skusił? Z Barcą osiągnął już wszystko prawie więc może chciałby się spełnić gdzieś indziej?
Eeee... to chyba jednak kiepski pomysł :doh:

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Eee tam, Guardiola dysponuje gwiazdami, żywymi legenadami, ale jak się trafi trudny charakter czyt. Ibra, nie umie sobie poradzić. U nas ciągle patrzyłoby mu się na ręce a pod presją raczej cięzko mu idzie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Guardiola w dużej mierze przyszedł na gotowe i miał bardzo ułatwione zadanie. Przy takich wykonawcach pracuje się o wiele lżej, nie wspominając już o tym, ile Barca ma indywidualności. Osobiście wątpię, żeby sobie akurat u nas poradził.
- jakku1
- Juventino
Zadnych wynalazkow z Portugalii. Boas jest tutaj wyjatkiem, chociaz jak przemyslec sprawe, to jednak wolalbym Deschampsa.
Tak sie akurat sklada, ze Nam jest potrzebny ktos, kto rozumie Calcio. Wyjatki od tej reguly moga stanowic jedynie wybitni znawcy futbolu, jak Van Gaal czy Mourinho. Ale szczerze mowiac, to czarno widze innego rodzaju kandydatury, na stanowisku szkoleniowca Juve. Zmierzam do tego, ze albo bierzemy kogos kto jest dobrym coachem i zna Calcio albo WYBITNEGO fachowca z zagranicy. Inaczej nie ma sensu sobie zawracac gitary.
Deschamps, Van Gaal, ewentualnie Spal, Lippi czy Boas. Wokol takich kandydatur powinnsmy oscylowac.
- Gathafi
- Juventino
moze i tak ale na pilka.pl jest kolejny news laczacy tego pana ze stanowiskiem trenera Juve<<W@jTEk>> pisze:SKY potwierdza: Del Neri na 100% odejdzie, tylko dziwi mnie dlaczego dziennikarze dalej rozpatrują kandydature Mazzariego skoro oficjalnie Juve zaprzeczyło :roll:
http://www.pilka.pl/oficjalnie-mazzarri ... c-z-napoli

- pumex
- Juventino
Kurde, po wypowiedzi Marotty o Mazzarrim myślałem, że ten temat jest zamknięty, a tu pojawiają się kolejne nieciekawe dla nas newsy. Powiem szczerze, z pełną świadomością i przekonaniem: już wolałbym Conte od Mazzarriego. Przynajmniej jest ze środowiska Juve. Do tego ta dziwaczna taktyka Napoli...Gathafi pisze:moze i tak ale na pilka.pl jest kolejny news laczacy tego pana ze stanowiskiem trenera Juve<<W@jTEk>> pisze:SKY potwierdza: Del Neri na 100% odejdzie, tylko dziwi mnie dlaczego dziennikarze dalej rozpatrują kandydature Mazzariego skoro oficjalnie Juve zaprzeczyło :roll:
http://www.pilka.pl/oficjalnie-mazzarri ... c-z-napoli
Miejmy jednak nadzieję, że Mierny wiedział co mówi

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Może Marotta zaprzeczał tym doniesieniom, żeby nie "zapeszać"?pumex pisze: Kurde, po wypowiedzi Marotty o Mazzarrim myślałem, że ten temat jest zamknięty, a tu pojawiają się kolejne nieciekawe dla nas newsy. Powiem szczerze, z pełną świadomością i przekonaniem: już wolałbym Conte od Mazzarriego. Przynajmniej jest ze środowiska Juve. Do tego ta dziwaczna taktyka Napoli...
Miejmy jednak nadzieję, że Mierny wiedział co mówi

Z dwojga złego, osobiście "wolałbym" widzieć na tym stanowisku obecnego trenera Śmieciarzy... Conte do tej pory trudnił się współpracą z maluczkimi. Mazzarri prawdopodobnie uzyska bezpośredni awans do LM, choć i to mnie nie przekonuje... Trenerzyna zdecydowanie nie na nasze warunki.
- FalsoVero
- Juventino
Z taktyki nie masz się co śmiać 3:0 dostaliśmy, niedługo drugi mecz zobaczymy co będzie. Druga sprawa nic nie jest przesądzone i mam nadzieję, że trenerem zostanie Van Gaal.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012