Liga Mistrzów 2012/13
- @D@$
- Juventino
Jedyna szans na awans Schalke. Chodzi o to, że Niemcy uznali że Drogba gra wbrew przepisom i złożyli skargę do Uefa.Tacchinardi. pisze:Drogba to jedyna szansa... Nie mam pytań, może spójrz kto tam naprawdę ciągnie Galatasaray zanim będziesz opierał się tylko na nazwiskach.@D@$ pisze:No i poprawiłeś mi humor. No to w 1/4 Vidal&Melo, Drogba&AnelkaKucharius1 pisze:Galata wygrywa z Niemcami :-DSchalke wiedziało co robi składając protest w sprawie Drogby (w sensie takim, że to może być jedyna szansa na awans)
- juvemaroko
- Juventino
Moim zdaniem bylo ale zadna telewizja nie pokazala powtorka. Ciekawie czemu ??Sorek21 pisze:Czy po tej akcji Nianga nie było ręki w polu karnym jak podawał Boateng ?

- Kucharius1
- Juventino
Prince to jednak słaby piłkarz.
Niemcy doprowadziły do remisu
Niemcy doprowadziły do remisu

- Vimes
- Juventino
- ewerthon
- Juventino
Nie wyglądalibyśmy tak źle jak Milan, ale też trudno byłoby nam strzelić 2 gole u siebie, co się mediolańczykom udało. Chciałbym zauważyć, że dla kilku naszych podstawowych piłkarzy byłaby to kompletna nowość, mieli już okazję grać z Hiszpanami o wielką stawkę, było to na Euro. Każdy pamięta jak się to skończyło.Supersonic pisze:Ty masz jakieś głębsze pojęcie o futbolu?dawid91 pisze:Z Barceloną wyglądalibyśmy dokładnie tak samo jak dziś Milan.szczypek pisze:Żebyście się nie zesrali z tym Milanem i ubolewaniem nad ich losem. Ja tak szczerze kibicuje dziś Barcelonie. Chce ich albo Borussie w 1/4.
- kuba2424
- Juventino
No tak, ale wynik końcowy nie odzwierciedlał rzeczywistej gry przeciwko Hiszpanom. Przez długi czas Włosi grali też w dziesięciu.ewerthon pisze: Nie wyglądalibyśmy tak źle jak Milan, ale też trudno byłoby nam strzelić 2 gole u siebie, co się mediolańczykom udało. Chciałbym zauważyć, że dla kilku naszych podstawowych piłkarzy byłaby to kompletna nowość, mieli już okazję grać z Hiszpanami o wielką stawkę, było to na Euro. Każdy pamięta jak się to skończyło.
Dokładnie! Mam takie ciche przeczucie że to się stanie!Bazyliszek pisze: nie skreslajmy jeszcze Milana 1 bramki im brakuje do awansu
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:20 przez kuba2424, łącznie zmieniany 1 raz.
- juvemaroko
- Juventino
Nawet nie chce myslic co by bylo dzis gdyby Milan zagralo w 10kuba2424 pisze:No tak, ale wynik końcowy nie odzwierciedlał rzeczywistej gry przeciwko Hiszpanom. Przez długi czas Włosi grali też w dziesięciu.ewerthon pisze: Nie wyglądalibyśmy tak źle jak Milan, ale też trudno byłoby nam strzelić 2 gole u siebie, co się mediolańczykom udało. Chciałbym zauważyć, że dla kilku naszych podstawowych piłkarzy byłaby to kompletna nowość, mieli już okazję grać z Hiszpanami o wielką stawkę, było to na Euro. Każdy pamięta jak się to skończyło.

- filippo
- Juventino
Chyba aż 1 bramki, Allegri właśnie strzelił sobie w stope wpuszczając Bojana. Powiem szczerze, liczyłem na Milan, zagrali żenujący mecz, ale gdyby Niang strzelił wtedy to Milan by przeszedł. Teraz przez cały sezon będzie gadka kibiców Milanu - "a gdyby Niang strzelił....!"Bazyliszek pisze:nie skreslajmy jeszcze Milana1 bramki im brakuje do awansu
Jak z tą gadką o golu Muntariego. Do oporu
- annihilator1988
- Juventino
Ciekawe co teraz robi Szpakowski? Pewnie fapie
Dzisiaj Milan przegrał przez słabą psychę swoich zawodników, mam nadzieję, że Conte wyciągnie wnioski z dzisiejszego spotkania i przygotowuje swoich piłkarzy na możliwe spotkanie z Barcą czy Bayernem
down
Odjechali, bo grali z przewagą jednego zawodnika

down
Odjechali, bo grali z przewagą jednego zawodnika
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:27 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- SKAr7
- Juventino
Myślę, że znacznie lepszy do porównań był pierwszy mecz, niż finał. Po pierwsze tam graliśmy 3-5-2, po drugie w finale Hiszpanie odjechali na kondycji. Po trzecie imho Barca=Hiszpania(odchodzi Messi, ale dochodzi kilku innych wielkich piłkarzy), ale Juventus > Włochy.ewerthon pisze: Każdy pamięta jak się to skończyło.
Ta Barcelona jest groźna, ale nie przeraża. Xavi z Iniestą w tym sezonie przestali być takimi tytanami, którzy w każdej minucie i każdej sekundzie mogą otworzyć wynik długim podaniem. Z drugiej strony Messi dojrzał piłkarsko i to jeszcze większa bestyjka.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:27 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Supersonic porówuje się piłkarzy na boisku w bezpośrednim starciu a nie na papierze, nie róbcie z tego tematu drugiego chlewu po Mercato swoimi mądrościami drodzy eksperci. Statsy z FM czy tam jakiejś śmiesznej stronki to nie wszystko. Ile było takich drużyn mocnych na papierze...
Ewerthon wspomniał, ja też post wcześniej o finale Euro. Tytani B.B.C nie wyglądali tam na takich tytanów
Wystarczy nawet wrócić się pamięcią do meczu z Szachtarem w turynie gdzie cudem zremisowaliśmy, Szachtar wchodził w nas jak w masło, a my wyglądaliśmy oczywiście lepiej od dzisiejszego Milanu, ale Szachtar Barceloną nie jest. Z kim my takim strasznym graliśmy w ciągu ostatnich dwóch lat? Prawda jest taka, że nie wiadomo na co nas stać.
Ewerthon wspomniał, ja też post wcześniej o finale Euro. Tytani B.B.C nie wyglądali tam na takich tytanów

Ja się z tym nie zgodzę, myślę, że można postawić znak równa się, a nawet postawić na lekką przewagę kadry. Obrona reprezentacji ta sama co w Juve, pomoc klasą również podobna (nie ma Vidala, jest De Rossi), skrzydła podobne, a ataku nawet nie ma co porównywać.SKAr7 pisze:Barca=Hiszpania(odchodzi Messi, ale dochodzi kilku innych wielkich piłkarzy), ale Juventus > Włochy.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:40 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!