Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:09

Czy po tej akcji Nianga nie było ręki w polu karnym jak podawał Boateng ?

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:10

Tacchinardi. pisze:
@D@$ pisze:
Kucharius1 pisze:Galata wygrywa z Niemcami :-D
No i poprawiłeś mi humor. No to w 1/4 Vidal&Melo, Drogba&Anelka :whistle: Schalke wiedziało co robi składając protest w sprawie Drogby (w sensie takim, że to może być jedyna szansa na awans)
Drogba to jedyna szansa... Nie mam pytań, może spójrz kto tam naprawdę ciągnie Galatasaray zanim będziesz opierał się tylko na nazwiskach.
Jedyna szans na awans Schalke. Chodzi o to, że Niemcy uznali że Drogba gra wbrew przepisom i złożyli skargę do Uefa.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:11

Sorek21 pisze:Czy po tej akcji Nianga nie było ręki w polu karnym jak podawał Boateng ?
Moim zdaniem bylo ale zadna telewizja nie pokazala powtorka. Ciekawie czemu ?? :think:

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:13

Prince to jednak słaby piłkarz.

Niemcy doprowadziły do remisu :/

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Obrazek

W sumie to nie mam nic przeciwko jakby Messi jeszcze sobie dzisiaj trochę postrzelał. Punkty w FCL lecą aż miło. Jakbym nie dał się wkręcić gazetom, że Vidal nie zagra to byłby piękny wynik w tej kolejce. Zapowiada się ciekawie, bo Schalke właśnie wyrównało.

Obrazek
cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Barca niech trafi na Real i wszyscy beda zadowoleni.. a dzisiaj mysle ze 4:0 sie zakonczy

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:14

Supersonic pisze:
dawid91 pisze:
szczypek pisze:Żebyście się nie zesrali z tym Milanem i ubolewaniem nad ich losem. Ja tak szczerze kibicuje dziś Barcelonie. Chce ich albo Borussie w 1/4.
Z Barceloną wyglądalibyśmy dokładnie tak samo jak dziś Milan.
Ty masz jakieś głębsze pojęcie o futbolu?
Nie wyglądalibyśmy tak źle jak Milan, ale też trudno byłoby nam strzelić 2 gole u siebie, co się mediolańczykom udało. Chciałbym zauważyć, że dla kilku naszych podstawowych piłkarzy byłaby to kompletna nowość, mieli już okazję grać z Hiszpanami o wielką stawkę, było to na Euro. Każdy pamięta jak się to skończyło.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:16

nie skreslajmy jeszcze Milana :smile: 1 bramki im brakuje do awansu

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:18

ewerthon pisze: Nie wyglądalibyśmy tak źle jak Milan, ale też trudno byłoby nam strzelić 2 gole u siebie, co się mediolańczykom udało. Chciałbym zauważyć, że dla kilku naszych podstawowych piłkarzy byłaby to kompletna nowość, mieli już okazję grać z Hiszpanami o wielką stawkę, było to na Euro. Każdy pamięta jak się to skończyło.
No tak, ale wynik końcowy nie odzwierciedlał rzeczywistej gry przeciwko Hiszpanom. Przez długi czas Włosi grali też w dziesięciu.
Bazyliszek pisze: nie skreslajmy jeszcze Milana 1 bramki im brakuje do awansu
Dokładnie! Mam takie ciche przeczucie że to się stanie!
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:20 przez kuba2424, łącznie zmieniany 1 raz.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:20

kuba2424 pisze:
ewerthon pisze: Nie wyglądalibyśmy tak źle jak Milan, ale też trudno byłoby nam strzelić 2 gole u siebie, co się mediolańczykom udało. Chciałbym zauważyć, że dla kilku naszych podstawowych piłkarzy byłaby to kompletna nowość, mieli już okazję grać z Hiszpanami o wielką stawkę, było to na Euro. Każdy pamięta jak się to skończyło.
No tak, ale wynik końcowy nie odzwierciedlał rzeczywistej gry przeciwko Hiszpanom. Przez długi czas Włosi grali też w dziesięciu.
Nawet nie chce myslic co by bylo dzis gdyby Milan zagralo w 10 :prochno:

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:22

Bazyliszek pisze:nie skreslajmy jeszcze Milana :smile: 1 bramki im brakuje do awansu
Chyba 1 bramki, Allegri właśnie strzelił sobie w stope wpuszczając Bojana. Powiem szczerze, liczyłem na Milan, zagrali żenujący mecz, ale gdyby Niang strzelił wtedy to Milan by przeszedł. Teraz przez cały sezon będzie gadka kibiców Milanu - "a gdyby Niang strzelił....!"

Jak z tą gadką o golu Muntariego. Do oporu

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:25

Ciekawe co teraz robi Szpakowski? Pewnie fapie :/ Dzisiaj Milan przegrał przez słabą psychę swoich zawodników, mam nadzieję, że Conte wyciągnie wnioski z dzisiejszego spotkania i przygotowuje swoich piłkarzy na możliwe spotkanie z Barcą czy Bayernem
down
Odjechali, bo grali z przewagą jednego zawodnika
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:27 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:25

ewerthon pisze: Każdy pamięta jak się to skończyło.
Myślę, że znacznie lepszy do porównań był pierwszy mecz, niż finał. Po pierwsze tam graliśmy 3-5-2, po drugie w finale Hiszpanie odjechali na kondycji. Po trzecie imho Barca=Hiszpania(odchodzi Messi, ale dochodzi kilku innych wielkich piłkarzy), ale Juventus > Włochy.
Ta Barcelona jest groźna, ale nie przeraża. Xavi z Iniestą w tym sezonie przestali być takimi tytanami, którzy w każdej minucie i każdej sekundzie mogą otworzyć wynik długim podaniem. Z drugiej strony Messi dojrzał piłkarsko i to jeszcze większa bestyjka.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:27 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:26

Supersonic porówuje się piłkarzy na boisku w bezpośrednim starciu a nie na papierze, nie róbcie z tego tematu drugiego chlewu po Mercato swoimi mądrościami drodzy eksperci. Statsy z FM czy tam jakiejś śmiesznej stronki to nie wszystko. Ile było takich drużyn mocnych na papierze...
Ewerthon wspomniał, ja też post wcześniej o finale Euro. Tytani B.B.C nie wyglądali tam na takich tytanów :P Wystarczy nawet wrócić się pamięcią do meczu z Szachtarem w turynie gdzie cudem zremisowaliśmy, Szachtar wchodził w nas jak w masło, a my wyglądaliśmy oczywiście lepiej od dzisiejszego Milanu, ale Szachtar Barceloną nie jest. Z kim my takim strasznym graliśmy w ciągu ostatnich dwóch lat? Prawda jest taka, że nie wiadomo na co nas stać.
SKAr7 pisze:Barca=Hiszpania(odchodzi Messi, ale dochodzi kilku innych wielkich piłkarzy), ale Juventus > Włochy.
Ja się z tym nie zgodzę, myślę, że można postawić znak równa się, a nawet postawić na lekką przewagę kadry. Obrona reprezentacji ta sama co w Juve, pomoc klasą również podobna (nie ma Vidala, jest De Rossi), skrzydła podobne, a ataku nawet nie ma co porównywać.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:40 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.

FORZA JUVE!!!
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 22:34

Nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało, nic się nie staaaało.... 4:0 :whistle:

Zablokowany