Afera Calcioscommesse
- Bartek88
- Juventino
To akurat dobry znak przelozenie sprawy. W jeden dzien conajwyzej mogliby podtrzymac wyrok, tudzież skrócić a widocznie uznali,że są przesłanki, iż Conte jest niewinny i trzeba sie przypatrzeć sprawie dokładniej.
- Cabrini_idol
- Juventino
czyli :

- D-Rose
- Juventino
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio-In ... 5674.shtml
Moze ktos przetłumaczyc? Czyzby mieli Antosiowi skrocic bana do 4 miechów?! Dobrze "czytam"?
Moze ktos przetłumaczyc? Czyzby mieli Antosiowi skrocic bana do 4 miechów?! Dobrze "czytam"?

- pan Zambrotta
- Juventino
O Conte pisza tyle, że kara zostanie skrócona, ale nie jest pewne o ile. Najprawdopodobniej skrócą mu do 4 miesięcy.
Z uwagi na to, że to gazzetta, można już umieścić newsa na głównej :lol:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dzisiaj pojawiły się głosy, że Conte może powrócić na ławkę w grudniu, najpóźniej w styczniu. Jego prawnicy będą walczyć o uniewinnienie, ale niewykluczone, że wszystko skończy się ugodą.pan Zambrotta pisze:O Conte pisza tyle, że kara zostanie skrócona, ale nie jest pewne o ile. Najprawdopodobniej skrócą mu do 4 miesięcy.
Conte jest zawieszony od sierpnia, więc by się zgadzało, że chodzi o 4 miechy.
Swoją drogą - nasi, po powrocie Conte na ławkę, mieliby jeszcze większą motywację w drugiej części sezonu.
- Vimes
- Juventino
Dzisiaj niejaki Fabrizio Corona, agent ze świata show biznesu powiedział w radio, że Fillipo Carobbio i jego żona próbują sprzedać wywiad na temat Conte za 15 tys. euro, więcej można przeczytać pod tym linkiem "Did Conte accuser sell story?". Wygląda na to, że państwo Carobbio chcą przy okazji tej całej afery zarobić trochę kasy.
- Brutalo
- Juventino
Oficjalnie Conte zawieszony na 4 miesiące, wraca 9 grudnia z Palermo. Źródła tuttosport, www.corrieredellosport, www.gazzetta.it. Biorąc pod uwagę moje odczucia po pierwszych dwóch wyrokach, jestem zadowolony z końcowego wyniku, choć szkoda, że nie został całkowicie uniewinniony.
E. Ja więcej napisałem, na dodatek sprawdziłem parę źródeł
E. Ja więcej napisałem, na dodatek sprawdziłem parę źródeł

Ostatnio zmieniony 05 października 2012, 16:25 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- StaryDobryNedved
- Juventino
Jak to jest prawda to jaram się! Conte jeszcze w tej rundzie!
Carrera nie jest zły ale wiadomo, że mózgiem był i jest Conte i to on potrafi to czego wielu innych trenerów nie potrafi.

- kosciu88
- Juventino
No i git, szkoda ze go nie uniewinnili ale dobre tylko te 4 miesiace.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti