Bundesliga
- joy
- Katalończyk
Jakby sędziowanie było konsekwentne to powinien zostać odgwizdany faul Lewego jak Higuaina podczas finału na mundialujarmel pisze: A ten śmieszny bramkarz jeszcze się cieszył. Czemu tu nie było karnego?
Wynik mi bimba, ale szkoda Lewego.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
W ramach ciekawostki:
Po przejęciu od Nike Juventusu i United niemiecka firma dalej w ofensywie.Adidas potwierdził, że przedłużył kontrakt z Bayern do 2030 roku. Cała umowa ma być warta 900 milionów euro, czyli średnio 60 milionów euro rocznie. Dotychczas Bawarczycy otrzymywali z tego tytułu jedynie 25 milionów euro.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- MCL
- Juventino
Przez rok z hakiem się może jeszcze sporo pozmieniać 

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Zhx123
- Dortmundczyk
A niech idzie, jestem mu wdzieczny za sezon 2012/2013, ale ostatnio stal sie bardzo irytujacy. A do formy z przed rocznej kontuzji mu teraz bardzo daleko.
Za niego za niewiele mniejsza kwote ma przyjsc Geis. Natomiast za Kehla(emerytura) podobno mocno staramy sie wyciagnac Castro, choc tu sprawa nie bedzie juz taka latwa.
Wielki plus dla Watzke za to specyficzne ubezpieczenie. W LM nie zagramy no ale doataniemy kase jak bysmy grali.
Za niego za niewiele mniejsza kwote ma przyjsc Geis. Natomiast za Kehla(emerytura) podobno mocno staramy sie wyciagnac Castro, choc tu sprawa nie bedzie juz taka latwa.
Wielki plus dla Watzke za to specyficzne ubezpieczenie. W LM nie zagramy no ale doataniemy kase jak bysmy grali.
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
czyli celowo nie awansowali żeby nie dokładać do interesu... sprytnie 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Effe
- Bawarczyk
Nie taka ta ofensywa straszna jak przypomnieć, że Nike przejmuje od Adidasa ligę NBA, czyli bardzo dochodowy interes.jackop pisze:W ramach ciekawostki:Po przejęciu od Nike Juventusu i United niemiecka firma dalej w ofensywie.Adidas potwierdził, że przedłużył kontrakt z Bayern do 2030 roku. Cała umowa ma być warta 900 milionów euro, czyli średnio 60 milionów euro rocznie. Dotychczas Bawarczycy otrzymywali z tego tytułu jedynie 25 milionów euro.
Bayern z Adasiem to szczęśliwy związek i pewnie długo, długo będzie trwał. Warto wspomnieć, że Adidas ma 8,3% akcji Bayernu

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Bayern ostatnio w "znakomitej" formie- czwarta porażka z rzędu. Meczu nie oglądałem, ale ciekawi mnie czy specjalnie podłożyli się Augsburgowi, byle Borussia nie załapała się do LE (przez rozgrywki ligowe) 
Będę musiał sprawdzić co nawyczyniał Reina, że wyleciał z czerwoną

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- juvemaroko
- Juventino
Bedzie pogrom w wtorku oraz koniec przegoda Guardiolii z Niemiecka pilka.jackop pisze:Bayern ostatnio w "znakomitej" formie- czwarta porażka z rzędu. Meczu nie oglądałem, ale ciekawi mnie czy specjalnie podłożyli się Augsburgowi, byle Borussia nie załapała się do LE (przez rozgrywki ligowe)
- Zhx123
- Dortmundczyk
Wolfsburg zapewnil juz sobie miejsce w LM ;p
Dalej najprawdopodobniej bedzie Gladbach i w kwalifikacjach Leverkusen.
BVB jest obecnie na 7 miejscu, ale ma szanse skonczyc na 5.
Dalej najprawdopodobniej bedzie Gladbach i w kwalifikacjach Leverkusen.
BVB jest obecnie na 7 miejscu, ale ma szanse skonczyc na 5.
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- wagner
- Juventino
W Schalke 04 rozstania.
http://www.schalke04.de/en/news/150511_ ... 6-86-.html
Swoją drogą nie tak dawno Boateng zdobywał mistrzostwo Włoch razem z Allegrim, tańcząc na ceremonii wieńczącej tytuł dance ala M.Jackson wtedy to na forum JP można było przeczytać o jego jakże wielkiej charyzmie i charakterze, pamiętam to bardzo dobrze. Dziś wydaję się na rozdrożu i raczej poza wielką piłką.
http://www.schalke04.de/en/news/150511_ ... 6-86-.html
Swoją drogą nie tak dawno Boateng zdobywał mistrzostwo Włoch razem z Allegrim, tańcząc na ceremonii wieńczącej tytuł dance ala M.Jackson wtedy to na forum JP można było przeczytać o jego jakże wielkiej charyzmie i charakterze, pamiętam to bardzo dobrze. Dziś wydaję się na rozdrożu i raczej poza wielką piłką.