Mecze Juve w TV
- wojczech7
- Juventino
Telewizja, póki co, nie idzie po LTE, więc sądzę, że wątpię.Wojtek pisze:chciałem wziąć telewizję osobistą z Netii, ale gdy sprawdzam dostępność i wpisuję mój adres zamieszkania to odpowiedź jest taka : "Nie mamy możliwości świadczenia usług stacjonarnych. Jednak jesteś w zasięgu Internetu mobilnego LTE." Co to dokładnie oznacza? Czy to oznacza, że nie mogę mieć telewizji z Netii u mnie?

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- wloski
- Juventino
Polecam NC+ z funkcją NC+ Go, gdy nie ma mnie w domu oglądam spotkania Juventusu na ekranie telefonu. Dostępne są wszystkie kanały sportowe i jest to zdecydowanie na dzień dzisiejszy najlepsza propozycja oglądania Juventusu. Oczywiście mecze można oglądać na komputerze oraz tablecie, wybór bardzo przyzwoity. Opłat dodatkowych za to brak.
- pablo1503
- Juventino
Nie ma go w żadnej ofercie tak naprawdę. Są to niezależne kanały, które trzeba dokupić. Może kiedyś dołożą je do jakiegoś pakietu, ale na razie trzeba sobie radzić inaczej. Możesz dokupić do jakiegokolwiek pakietu. Od najtańszego do najdroższego.Wojtek pisze:Czemu w żadnej ofercie nc+ nie widzę Eleven?? Płaci się za niego osobno i jest on do każdego pakietu??

- charles
- Juventino
By mieć kanały Eleven musisz posiadać pakiet z canal+, nie można mieć najtańszej opcji plus eleven. Ostatnio przedłużając umowę pytałem o cenę: 7.5 zł/miesięczniepablo1503 pisze:Nie ma go w żadnej ofercie tak naprawdę. Są to niezależne kanały, które trzeba dokupić. Może kiedyś dołożą je do jakiegoś pakietu, ale na razie trzeba sobie radzić inaczej. Możesz dokupić do jakiegokolwiek pakietu. Od najtańszego do najdroższego.Wojtek pisze:Czemu w żadnej ofercie nc+ nie widzę Eleven?? Płaci się za niego osobno i jest on do każdego pakietu??
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- pablo1503
- Juventino
A to przepraszam w takim razie za wprowadzenie w błąd. Byłem przekonany, że są to niezależne kanały i możesz je wykupić kiedy chcesz.charles pisze:By mieć kanały Eleven musisz posiadać pakiet z canal+, nie można mieć najtańszej opcji plus eleven. Ostatnio przedłużając umowę pytałem o cenę: 7.5 zł/miesięczniepablo1503 pisze:Nie ma go w żadnej ofercie tak naprawdę. Są to niezależne kanały, które trzeba dokupić. Może kiedyś dołożą je do jakiegoś pakietu, ale na razie trzeba sobie radzić inaczej. Możesz dokupić do jakiegokolwiek pakietu. Od najtańszego do najdroższego.Wojtek pisze:Czemu w żadnej ofercie nc+ nie widzę Eleven?? Płaci się za niego osobno i jest on do każdego pakietu??

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jak interesują Cię tylko kanały Eleven to nie pchaj się w jakieś NC+ i inne TV gdzie zapłacisz sporą kasę a będzie oglądał tylko te 2 kanały.Wojtek pisze:Rozmawiałem na czacie, nie mogą u mnie założyć, musiałbym mieć telefon od nich czy coś
W takim razie jaką kablówkę polecacie? Oczywiście żeby było Eleven.
Player.pl za 11zł na miesiąc i oglądasz gdzie chcesz, oczywiście musisz mieć dostęp do neta to jedyna wada.
- Robaku
- Juventino
Puchar Włoch przez najbliższe dwa lata w Polsacie \Cyfrowym. Wydaje się, że już za tydzień mamy szanse na transmisję spotkań z Lazialami.
http://cyfrowypolsatnews.pl/news.php?readmore=5016
http://cyfrowypolsatnews.pl/news.php?readmore=5016
- pan Zambrotta
- Juventino
albo płacić 25 zł / mc , wystarczy tylko znać cynk
wszystkie eleveny, canal sporty, nsporty, polsat sporty i od groma zagranicznych sportowych stacji, niemal wszystko w HD
Kiedyś pisałem o takim programie jak Kodi, wystarczy poszukać odpowiednich wtyczek, programów, warto poszukać, naprawdę.

Kiedyś pisałem o takim programie jak Kodi, wystarczy poszukać odpowiednich wtyczek, programów, warto poszukać, naprawdę.
- Wojtek
- Juventino
mógłbyś szerzej o tym powiedzieć i wyjaśnić jak i co?pan Zambrotta pisze:albo płacić 25 zł / mc , wystarczy tylko znać cynkwszystkie eleveny, canal sporty, nsporty, polsat sporty i od groma zagranicznych sportowych stacji, niemal wszystko w HD
- mateo369
- Juventino
najlepiej od razu podaj namiar, niech policja wie gdzie zajechaćWojtek pisze:mógłbyś szerzej o tym powiedzieć i wyjaśnić jak i co?pan Zambrotta pisze:albo płacić 25 zł / mc , wystarczy tylko znać cynkwszystkie eleveny, canal sporty, nsporty, polsat sporty i od groma zagranicznych sportowych stacji, niemal wszystko w HD

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Olek1987
- Juventino
Jaki jest sens kombinowania jak za 11 zł miesięcznie jest ELEVEN i ELEVEN Sports, legalnie, w dobrej jakości, bez zacięć.
Płaciłem jakieś 10 lat temu 20 zł miesięcznie za C+, to później niedzielne popołudnie spędziłem na komisariacie, składając zeznania...
Płaciłem jakieś 10 lat temu 20 zł miesięcznie za C+, to później niedzielne popołudnie spędziłem na komisariacie, składając zeznania...
Zero szacunku dla Pogby
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tu muszę się zgodzić. Mnie osobiście nigdy nie przekonają jakieś streamy, wykupowanie kanałów na miesiąc, ciągniecie kabla od sąsiada itp. Wiadomo, że każdy chce jak najlepiej i jak najtaniej. Mi wystarczą nerwy związane z samym meczem, dodatkowy stres związany z ,przycinką' czy inną usterką nie jest mi potrzebny. TV daje gwarancje, chyba, że ktoś sam ustawiał antenę i jak zawieje to mu znika obraz :-)wloski pisze: Ja korzystam z nc+ dla wygody, jak kogoś na nią nie stać albo tak mu się wydaje to kombinuje.
Kiedyś mnie to szczerze nie obchodziło bo przez 13 lat oglądałem mecze tylko w barach z innymi kibicami. Jednak jak musiałem się już na coś zdecydować bo na ,,necie'' wytrzymałem z 3 miesiące, wybrałem cyfre. Nie mówimy tu o kwotach 300zł czy coś. Naprawdę można się dobrze zakręcić. Mimo zamieszania z Eleven, z perspektywy czasu uważam, że ten ruch wyszedł nam na … dobre. Fakt, że trzeba dopłacić, ale spójrzmy ile naszych meczów pokazują. Każdy? Na samej cyfrze na pewno nie mielibyśmy szans obejrzeć spotkania z Carpi, Bologną czy kilku z godz. 15.00. Zresztą sami oceńcie:

Z Udine też pokazują na Eleven.
O wszystkich meczach w LM nawet nie wspomnę ;-)