Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2016, 09:11

Wojtek pisze:chciałem wziąć telewizję osobistą z Netii, ale gdy sprawdzam dostępność i wpisuję mój adres zamieszkania to odpowiedź jest taka : "Nie mamy możliwości świadczenia usług stacjonarnych. Jednak jesteś w zasięgu Internetu mobilnego LTE." Co to dokładnie oznacza? Czy to oznacza, że nie mogę mieć telewizji z Netii u mnie?
Telewizja, póki co, nie idzie po LTE, więc sądzę, że wątpię. ;)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2016, 16:53

Rozmawiałem na czacie, nie mogą u mnie założyć, musiałbym mieć telefon od nich czy coś :D

W takim razie jaką kablówkę polecacie? Oczywiście żeby było Eleven.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2016, 17:06

Polecam NC+ z funkcją NC+ Go, gdy nie ma mnie w domu oglądam spotkania Juventusu na ekranie telefonu. Dostępne są wszystkie kanały sportowe i jest to zdecydowanie na dzień dzisiejszy najlepsza propozycja oglądania Juventusu. Oczywiście mecze można oglądać na komputerze oraz tablecie, wybór bardzo przyzwoity. Opłat dodatkowych za to brak.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2016, 18:18

Czemu w żadnej ofercie nc+ nie widzę Eleven?? Płaci się za niego osobno i jest on do każdego pakietu??

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2016, 18:30

Wojtek pisze:Czemu w żadnej ofercie nc+ nie widzę Eleven?? Płaci się za niego osobno i jest on do każdego pakietu??
Nie ma go w żadnej ofercie tak naprawdę. Są to niezależne kanały, które trzeba dokupić. Może kiedyś dołożą je do jakiegoś pakietu, ale na razie trzeba sobie radzić inaczej. Możesz dokupić do jakiegokolwiek pakietu. Od najtańszego do najdroższego.

Obrazek
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2016, 19:58

pablo1503 pisze:
Wojtek pisze:Czemu w żadnej ofercie nc+ nie widzę Eleven?? Płaci się za niego osobno i jest on do każdego pakietu??
Nie ma go w żadnej ofercie tak naprawdę. Są to niezależne kanały, które trzeba dokupić. Może kiedyś dołożą je do jakiegoś pakietu, ale na razie trzeba sobie radzić inaczej. Możesz dokupić do jakiegokolwiek pakietu. Od najtańszego do najdroższego.
By mieć kanały Eleven musisz posiadać pakiet z canal+, nie można mieć najtańszej opcji plus eleven. Ostatnio przedłużając umowę pytałem o cenę: 7.5 zł/miesięcznie

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2016, 22:03

charles pisze:
pablo1503 pisze:
By mieć kanały Eleven musisz posiadać pakiet z canal+, nie można mieć najtańszej opcji plus eleven. Ostatnio przedłużając umowę pytałem o cenę: 7.5 zł/miesięcznie
A to przepraszam w takim razie za wprowadzenie w błąd. Byłem przekonany, że są to niezależne kanały i możesz je wykupić kiedy chcesz.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2016, 07:06

Wojtek pisze:Rozmawiałem na czacie, nie mogą u mnie założyć, musiałbym mieć telefon od nich czy coś :D

W takim razie jaką kablówkę polecacie? Oczywiście żeby było Eleven.
Jak interesują Cię tylko kanały Eleven to nie pchaj się w jakieś NC+ i inne TV gdzie zapłacisz sporą kasę a będzie oglądał tylko te 2 kanały.
Player.pl za 11zł na miesiąc i oglądasz gdzie chcesz, oczywiście musisz mieć dostęp do neta to jedyna wada.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 16:30

Puchar Włoch przez najbliższe dwa lata w Polsacie \Cyfrowym. Wydaje się, że już za tydzień mamy szanse na transmisję spotkań z Lazialami.
http://cyfrowypolsatnews.pl/news.php?readmore=5016

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 16:40

albo płacić 25 zł / mc , wystarczy tylko znać cynk :whistle: wszystkie eleveny, canal sporty, nsporty, polsat sporty i od groma zagranicznych sportowych stacji, niemal wszystko w HD
Kiedyś pisałem o takim programie jak Kodi, wystarczy poszukać odpowiednich wtyczek, programów, warto poszukać, naprawdę.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 17:03

pan Zambrotta pisze:albo płacić 25 zł / mc , wystarczy tylko znać cynk :whistle: wszystkie eleveny, canal sporty, nsporty, polsat sporty i od groma zagranicznych sportowych stacji, niemal wszystko w HD
Kiedyś pisałem o takim programie jak Kodi, wystarczy poszukać odpowiednich wtyczek, programów, warto poszukać, naprawdę.
mógłbyś szerzej o tym powiedzieć i wyjaśnić jak i co?

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 17:18

Wojtek pisze:
pan Zambrotta pisze:albo płacić 25 zł / mc , wystarczy tylko znać cynk :whistle: wszystkie eleveny, canal sporty, nsporty, polsat sporty i od groma zagranicznych sportowych stacji, niemal wszystko w HD
mógłbyś szerzej o tym powiedzieć i wyjaśnić jak i co?
najlepiej od razu podaj namiar, niech policja wie gdzie zajechać ;) Swoją drogą swego czasu Zambrotta mówił, że w dobie m.in. dzisiejszego internetu tylko Janusze płacą za oglądanie telewizji. Rozumiem, że te 25 zł to nie opłata tylko haracz więc się nie liczy?

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 17:39

Jaki jest sens kombinowania jak za 11 zł miesięcznie jest ELEVEN i ELEVEN Sports, legalnie, w dobrej jakości, bez zacięć.

Płaciłem jakieś 10 lat temu 20 zł miesięcznie za C+, to później niedzielne popołudnie spędziłem na komisariacie, składając zeznania...

Zero szacunku dla Pogby
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2016, 18:05

Wiesz jak jest Polak nie byłby Polakiem gdyby miał zapłacić, bo zawsze czuje się okradany. Ja korzystam z nc+ dla wygody, jak kogoś na nią nie stać albo tak mu się wydaje to kombinuje.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2016, 08:46

wloski pisze: Ja korzystam z nc+ dla wygody, jak kogoś na nią nie stać albo tak mu się wydaje to kombinuje.
Tu muszę się zgodzić. Mnie osobiście nigdy nie przekonają jakieś streamy, wykupowanie kanałów na miesiąc, ciągniecie kabla od sąsiada itp. Wiadomo, że każdy chce jak najlepiej i jak najtaniej. Mi wystarczą nerwy związane z samym meczem, dodatkowy stres związany z ,przycinką' czy inną usterką nie jest mi potrzebny. TV daje gwarancje, chyba, że ktoś sam ustawiał antenę i jak zawieje to mu znika obraz :-)
Kiedyś mnie to szczerze nie obchodziło bo przez 13 lat oglądałem mecze tylko w barach z innymi kibicami. Jednak jak musiałem się już na coś zdecydować bo na ,,necie'' wytrzymałem z 3 miesiące, wybrałem cyfre. Nie mówimy tu o kwotach 300zł czy coś. Naprawdę można się dobrze zakręcić. Mimo zamieszania z Eleven, z perspektywy czasu uważam, że ten ruch wyszedł nam na … dobre. Fakt, że trzeba dopłacić, ale spójrzmy ile naszych meczów pokazują. Każdy? Na samej cyfrze na pewno nie mielibyśmy szans obejrzeć spotkania z Carpi, Bologną czy kilku z godz. 15.00. Zresztą sami oceńcie:
Obrazek
Z Udine też pokazują na Eleven.

O wszystkich meczach w LM nawet nie wspomnę ;-)

Obrazek
ODPOWIEDZ