Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 22:31

Dobrze wszyscy wiedzieliscie ze Marotta tylko tak mowi a jesli dalej beda takie wyniki to Del Neri wyleci. Z Ranierim i Ferrara bylo identycznie, tez maja pelne zaufanie zarzadu i nagle dowidzenia. Czego wy sie dziwicie?

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 22:35

Mnie dziwi co innego, dlaczego Alojzy nie podał się do dymisji? Przecież jest chyba świadomy tego, że zawiódł. Powinien mieć na tyle odwagi, żeby to przyznać.

Obrazek
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 22:38

Vimes pisze:Mnie dziwi co innego, dlaczego Alojzy nie podał się do dymisji? Przecież jest chyba świadomy tego, że zawiódł. Powinien mieć na tyle odwagi, żeby to przyznać.
Podejżewam ,że to jeden z tych którzy nie potrafią się przyznać do porażki albo po prostu ma nierówno pod sufitem ;p.
Zauwarzyłeś ,że po każdym przegranym meczu mówi ,że była dobra gra ale zabrakło... itd.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 22:38

Vimes pisze:Mnie dziwi co innego, dlaczego Alojzy nie podał się do dymisji? Przecież jest chyba świadomy tego, że zawiódł. Powinien mieć na tyle odwagi, żeby to przyznać.
To akurat mnie aż tak nie dziwi. Alojzy od początku winę zrzuca na wszystko inne, byle nie na siebie. A najlepsza z tych wymówek to "dziwny sezon".

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 22:40

Marotta pozbedzie się Den Neriego?? bardzo bym chciał, ale widzać wypowiedzi typu " w końcu nie przegraliśmy 8 meczy z rzędu" to zaczynam wątpić czy faktycznie pozegnamy się z Den Nerim, do tego Mało zarabia:D i wszystko jasne

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2011, 22:42

MishaAveJuve pisze:Marotta pozbedzie się Den Neriego?? bardzo bym chciał, ale widzać wypowiedzi typu " w końcu nie przegraliśmy 8 meczy z rzędu" to zaczynam wątpić czy faktycznie pozegnamy się z Den Nerim, do tego Mało zarabia:D i wszystko jasne
Jeszcze bym dodał ,że co będzie kolege wyrzucał ;p

Kogucik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 13:03

A może by zakontraktować trenera Sportingu Braga ? Niejakiego: Domingos Paciencia :-D

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 13:48

Nie podał się do dymisji bo do końca próbował coś ratować, a potem było to już bez znaczenia :whistle:
Kogucik pisze:A może by zakontraktować trenera Sportingu Braga ? Niejakiego: Domingos Paciencia :-D
Kończ waść, wstydu oszczędź...

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 13:50

Nawet Probierz po 3 ostatnich porażkach potrafił podać się do dymisji, by ratować dobre imię. Alojz miał ich X a jeszcze więcej bezsensownych remisów i pewny siebie :)
Nie no chociaż ostatnio....

Tak tak wiem, Lech mu proponuje posadkę dlatego odszedł

paruf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 15:31

Dogra sezon do końca i odejdzie, cierpliwości.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 15:37

paruf pisze:Dogra sezon do końca i odejdzie, cierpliwości.
Ha... ale kto za niego? Conte (abstrahując od tego, czy go chcemy czy nie) raz mówi, że na pewno zostaje w Sienie a raz, że Juventusowi by nie odmówił. Mazzarri też raczej do nas nie przyjdzie, o czym mówił sam Marotta. Spalletti, Villas-Boas? Również najprawdopodobniej zostaną w swoich klubach. Mancini? van Gaal? Lippi? Dziwnie wygląda obecna sytuacja... :think:

Obrazek
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 16:53

Coś dla fanów Villas Boasa. Według stacji sky Paratici jutro wybiera się do Porto z ofertą dla Boasa. Zobaczymy jak to będzie. Dla mnie może być, na pewno lepsza kandydatura od tych wszystkich Mazzarrich, ale znając życie i tak to nie wypali, więc nie radze się napalać zbytnio.

Oprócz tego pozostają ciągle dwie kandydatury: Conte i ten cały Mazzarri. Choć wczoraj na sky podali znowu, że może być jakaś niespodzianka od Agnelliego i może kogoś sprowadzić, kto nie jest wymieniany (tak jak Moggi sprowadził Capello )

Osobiście nikłe są szanse na to i skończymy znów z ogórkiem jakimś ( z całym szacunkiem dla Conte). Ale jakby miała być już jakaś niespodzianka, to coś mi pachnie Ancelottim ( a sprowadzenie Pirlo daje ku temu jakieś powody) :prochno:

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 17:00

Mati1990 pisze:Coś dla fanów Villas Boasa. Według stacji sky Paratici jutro wybiera się do Porto z ofertą dla Boasa. Zobaczymy jak to będzie. Dla mnie może być, na pewno lepsza kandydatura od tych wszystkich Mazzarrich, ale znając życie i tak to nie wypali, więc nie radze się napalać zbytnio.

Oprócz tego pozostają ciągle dwie kandydatury: Conte i ten cały Mazzarri. Choć wczoraj na sky podali znowu, że może być jakaś niespodzianka od Agnelliego i może kogoś sprowadzić, kto nie jest wymieniany (tak jak Moggi sprowadził Capello )

Osobiście nikłe są szanse na to i skończymy znów z ogórkiem jakimś ( z całym szacunkiem dla Conte). Ale jakby miała być już jakaś niespodzianka, to coś mi pachnie Ancelottim ( a sprowadzenie Pirlo daje ku temu jakieś powody) :prochno:
Gdzieś czytałem, że Kaka podobno wyląduje w Chelsea, więc chyba jednak Carletto zostaje w Londynie :D

A co do Boasa - podobno on ma klauzule "wykupu" wynoszącą 15 baniek i prezes Porto nie chce go puścić.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 17:07

Mati1990 pisze:Coś dla fanów Villas Boasa. Według stacji sky Paratici jutro wybiera się do Porto z ofertą dla Boasa. Zobaczymy jak to będzie. Dla mnie może być, na pewno lepsza kandydatura od tych wszystkich Mazzarrich, ale znając życie i tak to nie wypali, więc nie radze się napalać zbytnio.

Nie wierzę absolutnie w przybycie Boasa, który swego czasu sam stwierdził, że nie nadaje się do włoskiej piłki. Trener to niewątpliwie znakomity - mistrzostwo i finał LE to nie w kij dmuchał.

Conte osobiście bardzo szanuję, ale nie wierzę w to, że poradzi sobie z zespołem będącym na tym etapie "niedorozwoju". Tu potrzeba trenera ze sporym obyciem, który przy prawdopodobnie sporych nakładach na mercato niczego nie zmarnuje i odpowiednio to wszystko ustawi. Mazzarri to taki Delneri 2 - postać jednego sezonu. Nie zapominajmy, że Napoli grało bez presji, bo nikt nie oczekiwał od nich takich rezultatów - w naszym przypadku nie ma o tym mowy, kolejny sezon bez sukcesów nie może nam się już przytrafić.

Ancelotti... Nawet sam Ferguson przyznał, że Włoch byłby szaleńcem, gdyby zdecydował się na odejście z tego środowiska. Jeśli już zdecyduje się na zmianę otoczenia, jego nowym pracodawcą z o wiele większą dozą prawdopodobieństwa stanie się Roma, która robi pod niego podchody już od dłuższego czasu.

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2011, 17:17

Mati1990 pisze: na pewno lepsza kandydatura od tych wszystkich Mazzarrich
To jest najlepsza kandydatura pod słońcem ale jak zdążyłeś podkreślić - nierealna. Ja bym poświęcił te 15 mln na tą klauzulę odejścia, odmówiłbym Tevezów i innych forsochłonnych. Boas zwróciłby pucharami. Inna myśl szkoleniowa może okazać się zbawcza, bo włoska już upada, o ile nie upadła.

Zablokowany