Forumowicz od A do Z - vol.2
- Azrael
- Juventino
Nie ma "niefajnych userów", to tylko "fajni userzy" z pierwszej ankiety się uwstecznili... :Cpan Zambrotta pisze:tak naprawdę zabawa padła po pierwszej ankiecie, bo skończyli się wtedy fajni userzy...
Ech, ja również głosuje na Tabo89.

Pozdrawiam!
- mati888
- Juventino
ankieta Lypskyego to przecież był wielki przekręt. Wszyscy wiedzą, że wygrał tylko dzięki fikcyjnym kontom! 

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Lypsky
- Juventino
Taka, która nie jest słaba.sisman pisze: A jaka Twoim zdaniem jest dobra?
Owszem.sisman pisze: czujesz się lepszy?
jednak zagłosuję na bobka, niech sobie chłopak powalczy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Ein
- Juventino
To Ty nie wiesz, że to jest nadczłowiek ?sisman pisze: A jaka Twoim zdaniem jest dobra? czujesz się lepszy?
Jak reszta, Tabo. Pisz już alfabet.
Poza tym, ja bym proponował przygonić trochę zaległych, jak oni uzupełnią to suniemy dalej z zabawą.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Azrael
- Juventino
Zauważyłem, że odkąd Lypski dostał czerwoną kartkę, wyleciał na dłużej z forum, to został dysydentem, opozycjonistą, nabrał pewności siebie, uwierzył w siebie i zaczął lansować się jako forumowy autorytet... :shock: 
Pozdrawiam!
- karosznurek
- Juventino
Głos na tabo89:)
- sisman
- Juventino
wyżej srasz, niż dupę masz. dobranoc.Lypsky pisze:Taka, która nie jest słaba.sisman pisze: A jaka Twoim zdaniem jest dobra?Owszem.sisman pisze: czujesz się lepszy?
jednak zagłosuję na bobka, niech sobie chłopak powalczy.
Day after day I'm getting better and better.
- stahoo
- Juventino
Ano. Chyba zrozumiał, że Q tak czy siak nie jest dla niego ^^Azrael pisze:Zauważyłem, że odkąd Lypski dostał czerwoną kartkę, wyleciał na dłużej z forum, to został dysydentem, opozycjonistą, nabrał pewności siebie, uwierzył w siebie i zaczął lansować się jako forumowy autorytet... :shock: