WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- AmericanPsycho
- Juventino
Orientuje się ktoś, kto z naszych biało-czarnych Włochów, mówi po angielsku?
...się podpalamy tutaj a chłopaczki zrobią tak:
http://www.youtube.com/watch?v=SIFKv_ML ... re=related
i tyle.
P.S.
Giovinek nie leci. Kontuzja.
i tyle.
P.S.
Giovinek nie leci. Kontuzja.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Powiedz to Brendolowi, on wczoraj do mnie zadzwonił i mówi, żebym znalazł numer do jakiegoś organizatora reprezentacji Włoch, bo chciałby im zorganizować impreze w "Za szybą" po meczu.Di Viao pisze:No fakt Delakha, jak chłopaki zrobią jak na video to słabo troszkę. Ale cóż, nie spodziewajmy się że wyskoczą z nami na piwoNie mniej i tak super będzie ich zobaczyć.

Ostatnio zmieniony 08 listopada 2011, 18:32 przez AmericanPsycho, łącznie zmieniany 1 raz.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Gołaś
- Juventino
Myślę, że szanse są na chwilę rozmowy, może nawet jakieś zdjęcie. To jest jednak mecz towarzyski i pewnie będą podchodzili do niego na większym luzie i mniejszej koncentracji.
No i dołączam się do ekipy uderzającej na lotnisko z dworcowej
No i dołączam się do ekipy uderzającej na lotnisko z dworcowej

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
A trzeźwy był?delakha pisze: Powiedz to Brendolowi, on wczoraj do mnie zadzwonił i mówi, żebym znalazł numer do jakiegoś organizatora reprezentacji Włoch, bo chciałby im zorganizować impreze w "Za szybą" po meczu.![]()
Poważnie!
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Gość
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2011, 19:45 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
- AmericanPsycho
- Juventino
Trzeźwiutki. Mówi, że pogada z managerem 'Za szybą' o tym. No a jak się manager zgodzi, to przeciez już tylko z górki, nie?Push3k pisze:A trzeźwy był?

- syczu
- Juventino
W czwartek.jarecki.k pisze:Jutro o 18.30 przylatują?
Ja niestety nie dam rady się stawić na Dworcowej o umówionej porze, bo w robocie mi się pokomplikowało. W każdym bądź razie kończę o 17 i uderzam prosto na lotnisko, może będę przed wami chociaż będę miał 55km do zrobienia

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- 10 Szymon
- Juventino
Na lotnisku spodziewam się, że będzie identycznie - w Poznaniu było wręcz tak samo, a Krasić uciekał przed kibicami wręcz. Po treningu to co innego - prawie wszyscy dostali to co chcieli, tylko, że Włosi we Wrocku nie mają treningu... Nie mniej jednak, myślę, że przede wszystkim pod hotelem i po meczu będzie "owocnie".delakha pisze:Orientuje się ktoś, kto z naszych biało-czarnych Włochów, mówi po angielsku?
i tyle.
- Asta#8
- Qualità Juventino
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale dla Ciebie to jest źle, że kibice Juventusu z Poznania przyjadą? Piszesz to w nawiązaniu do tego tematu, który założyłem?Push3k pisze:Może ja się powtórzę - poznaniaki chcą tu przyjechać.delakha pisze: No, z tego co widzę, to może być nas z 20. 3 Osoby z innych miast, odezwały się do mnie na priv. Sporo. Każdy po bananie dla Balotellego :twisted:
------
Do zobaczenia w czwartek, mam nadzieję, że będzie to bardzo udany dzień.

- Greger
- Juventino
Tam był mecz "o wszystko", a tutaj mecz towarzyski. Będzie dobrze!10 Szymon pisze:Na lotnisku spodziewam się, że będzie identycznie - w Poznaniu było wręcz tak samo, a Krasić uciekał przed kibicami wręcz. Po treningu to co innego - prawie wszyscy dostali to co chcieli, tylko, że Włosi we Wrocku nie mają treningu... Nie mniej jednak, myślę, że przede wszystkim pod hotelem i po meczu będzie "owocnie".delakha pisze:Orientuje się ktoś, kto z naszych biało-czarnych Włochów, mówi po angielsku?
i tyle.

- Push3k
- Juventino
Po kolei:Asta#8 pisze: Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale dla Ciebie to jest źle, że kibice Juventusu z Poznania przyjadą? Piszesz to w nawiązaniu do tego tematu, który założyłem?
1. Nie.
2. Tak.
To była po prostu informacja, że przyjadą (przyjedziecie) i będzie nas więcej.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- juveluck
- Juventino
Chłopaki z całym szacunkiem dla Was i życząc Wam jak najbardziej udanego "polowania" na piłkarzy Juventusu/reprezentacji Italii, muszę stwierdzić, że jesteście mocno oderwani od rzeczywistości. Proponuje trochę mniej emocji w tym wszystkim.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Push3k
- Juventino
Pfff, jak zobaczę Gigiego i kilku innych na żywo to będę zadowolony, a cokolwiek by się stało i tak po fakcie pewnie się uchlejemy.juveluck pisze:Chłopaki z całym szacunkiem dla Was i życząc Wam jak najbardziej udanego "polowania" na piłkarzy Juventusu/reprezentacji Italii, muszę stwierdzić, że jesteście mocno oderwani od rzeczywistości. Proponuje trochę mniej emocji w tym wszystkim.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy