Liga Mistrzów 2015/16
- Medzeer
- Juventino
Patrząc na zawodników Madrytu, zacząłem sobie myśleć, który zespół ma lepszych zawodników my czy właśnie Atletico. I jak bym miał zestawić pierwszą jedenastkę zespołu składającego się z zawodników Atletico i Juve, to nie miałbym pojęcia jak to zrobić.
- Makiavel
- Juventino
@Mehehehe Widok smutnych kibiców Bayernu
Atletico rzeźbiło, ale wyrzeźbiło
Yaro417 dobrze to ujął, zrobili to, czego myśmy nie potrafili przez swoje głupie błędy i brak szczęścia do dobrych sędziów.

Atletico rzeźbiło, ale wyrzeźbiło

"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Od dawna marzy mi się finał LM Juventus-Atletico. Gdybyśmy zajęli to pieprzone 1. miejsce w grupie, moglibyśmy teraz być na miejscu City i ośmieszyć rzadki w tym sezonie Real, drugi raz z rzędu wywalając ich z LM przed samym finałem!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Widziałem właśnie jedno ze zdjęć ze stadionu i kibica Atletico trzymającego w górze szalik FORZA JUVE.
Ładny obrazek.
Bardzo się cieszę, choć muszę przyznać, że to dzisiejsze Atletico wyglądało beznadziejnie. W sumie dobrze, że nie strzelili tego karnego, bo w przeciwnym razie byłoby głupie gadanie, a tak mecz zakończony bez większych kontrowersji. Teraz Atletico to wygra.
Arturo i Robert poza burtą - :dance2:

Bardzo się cieszę, choć muszę przyznać, że to dzisiejsze Atletico wyglądało beznadziejnie. W sumie dobrze, że nie strzelili tego karnego, bo w przeciwnym razie byłoby głupie gadanie, a tak mecz zakończony bez większych kontrowersji. Teraz Atletico to wygra.
Arturo i Robert poza burtą - :dance2:
- pablo1503
- Juventino
No i prawidłowo. Co się odwlecze to nie uciecze. Sędzia mnie bardzo zaskoczył. W ostantich latach można było się przyzwyczaić do lekko(czasem nawet nie lekko) stronniczego sędziowania pod 'wielką trójcę', a dziś pan Turek pokazał jaja i poprowadził mecz w pełni obiektywnie. No, poza tym 'karnym' :C A tak swoją drogą, to Coman strasznie mnie irytuje. Już w Juve czasem mnie denerwował, a teraz to już w ogóle. Ma w sobie coś takiego, przez co nie da się go lubić.

- annihilator1988
- Juventino
Całe forum chyba się cieszy. Szpakowski pewnie załamanyHed pisze:Derby Madrytu w finale? Gratulacje dla Atletico. Mam dużą satysfakcję że Arturo nie wygra LM
Ostatnio zmieniony 03 maja 2016, 22:45 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Paradoksalnie, to byłby zapewne jeden z najnudniejszych meczów, jakie można obejrzeć w sezonie (vide starcie z fazy grupowej w Madrycie rok temu).Crunny pisze:Od dawna marzy mi się finał LM Juventus-Atletico.
Gdyby, po niewykorzystanym karnym, Bayern coś dołożył, to tytuł frajera roku dzielibyśmy ex aequo z Atleti
- panlider
- Juventino
Wiem, że żółć się ze mnie wylewa, ale mam podobne przemyślenia w temacie Vidala i strasznie mi szkoda, że realizator nie zrobił żadnego zbliżenia na Chilijczyka, bo chciałbym zobaczyć jego minę po końcowym gwizdku.Hed pisze:Derby Madrytu w finale? Gratulacje dla Atletico. Mam dużą satysfakcję że Arturo nie wygra LM
Zapowiadają się derby Madrytu w finale, mam nadzieje, że tym razem wygra Atletico. Zresztą banda Simeone notorycznie ciśnie Real w lidze, więc w CL też dadzą radę

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Wojtek
- Juventino
Mehehehe pisze:Co jest piękniejsze? Widok smutnego Vidala czy widok smutnego Lewendowskiego?
Z porażki Arturo też się cieszę, ale co wy macie do Lewego?CavAllano pisze:Arturo i Robert poza burtą - :dance2:

- wagner
- Juventino
Uważam, że powinieneś skończyć zdanie na "szczęściu", nie wiem czy dyscypliną można nazwać trzech graczy Bayernu w polu karnym na dwóch obrońców Atletico przy dośrodkowaniach.Yaro417 pisze:Atletico miało to, czego nam brakło w dwumeczu z Bayernem - trochę szczęścia i więcej dyscypliny w defensywie.
Na forum od groma postów o tym, że to my tam (w półfinale) powinniśmy być i w ogole. Odpadliśmy stało się nie ma co tego drążyć, ale... pocieszające jest to że do finału dochodzi drużyna stawiająca na defensywę.Medzeer pisze:Patrząc na zawodników Madrytu, zacząłem sobie myśleć, który zespół ma lepszych zawodników my czy właśnie Atletico.

To co dopiero powiedzieć o CIty dla których ta faza rozgrywek to po prostu nowość.Vanquish pisze:Wszyscy już wieszczą derby Madrytu w finale a tu jutro City może zrobić psikusa, biorąc pod uwagę fakt, że Real jest cienki jak na tę fazę.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2016, 22:51 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.