Liga Mistrzów 2012/13
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Realnie patrząc, to Milan z taką grą nie ma żadnych szans na awans. Jeśli nie strzelą jakiejś przypadkowej bramki po błędzie obrony/bramkarza Barcy, to przegrają 3:0 i bye bye, a wielka szkoda, bo mieli (mają?) wielką szansę wyeliminować jednego z głównych faworytów LM, którego będzie ciężko pokonać w dalszej fazie rozgrywek. Odnosząc się do tego, że wielu na forum chce trafić w następnej rundzie na Galata, to spójrzcie na ich skład - Muslera, Eboue, Altintop, Sneijder, Melo, Drogba, Ilmaz. Ich wcale nie będzie łatwo pokonać, a już szczególnie mecz w Stambule może być prawdziwym piekłem.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Tacchinardi.
- Juventino
Drogba to jedyna szansa... Nie mam pytań, może spójrz kto tam naprawdę ciągnie Galatasaray zanim będziesz opierał się tylko na nazwiskach.@D@$ pisze:No i poprawiłeś mi humor. No to w 1/4 Vidal&Melo, Drogba&AnelkaKucharius1 pisze:Galata wygrywa z Niemcami :-DSchalke wiedziało co robi składając protest w sprawie Drogby (w sensie takim, że to może być jedyna szansa na awans)

- filippo
- Juventino
To fajnie nam życzysz Barcy w 1/4. Gościu zejdź na ziemię, wylosowanie Barcy w większości przypadków oznacza wyrok i nikomu nie życzę wylosowania ich. Ja chcę w w 1/4 Galatasaray.szczypek pisze:Żebyście się nie zesrali z tym Milanem i ubolewaniem nad ich losem. Ja tak szczerze kibicuje dziś Barcelonie. Chce ich albo Borussie w 1/4.
Niang zepsuł piłkę na wage awansu jak ktoś celnie zauważył. Milan nie mógł wyjść na ten mecz z założeniem bronienia korzystnego wyniku cały czas bo to się mści. Zadaniem Milanu było mieć jedną sytuację i ją wykorzystać Ramires rok temu dał radę, Chelsea dała radę w 10 na Camp Nou, choć tamten mecz to był splot jakiś szczęsliwych zdarzeń. Cuda tak często się nie zdarzają i Milan dziś odpadnie.
Milan miał już tę jedną i chyba się okażę że jedyną sytuację - nie wykorzystał - więc adios
- Zugzwang
- Juventino
Jeśli Milan ma tak zagrać w II połowie, to lepiej dla futbolu, aby czym prędzej zniknęli z Europy w tym sezonie. Gole Messiego - fantazja, Barcelona ma pomysł na siebie w tym meczu, a Milan? Milanu w ogóle nie ma w tym meczu. Jeśli Włosi nic nie zmienią w drugiej części, to wielkie NIE dla ich awansu.
ps. wyobraziłem sobie naszych snajperów na miejscu Messiego, w których decydował się na strzał - jeden wywrócił się na trawie, drugi macha gałęziami, a trzeci nic nie zrobił bo spacerując zdążyli mu odebrać piłkę,
ps. wyobraziłem sobie naszych snajperów na miejscu Messiego, w których decydował się na strzał - jeden wywrócił się na trawie, drugi macha gałęziami, a trzeci nic nie zrobił bo spacerując zdążyli mu odebrać piłkę,
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Przede wszystkim Milan wygląda, jakby nawet przez myśl Allegriemu nie przeszło, że może pojawić się konieczność zaatakowania. Te desperackie ataki Szarego w pojedynkę... Milan nie ma nic do powiedzenia z przodu, a i w tyłach się gubi. Grając w ten sposób, będą mieli farta, jeśli do dogrywki doprowadzą.
- juvemaroko
- Juventino
Jedyna szansa dla nas zeby w tym przepadku zagrac dalej to wygrac po serii rzutow karny po tym jak padnie dwukrotnie remis 0-0.szczypek pisze:Żebyście się nie zesrali z tym Milanem i ubolewaniem nad ich losem. Ja tak szczerze kibicuje dziś Barcelonie. Chce ich albo Borussie w 1/4.
Innaczej nie widze opcji zeby z naszym wspanialym atakiem bysmy mogli zdobywac z Barcelona gole. Jedyny na co mozemy liczyc to swietna dyspozycja Buffona oraz dobrej gry destrukcyjnej w srodek pola.
- Kucharius1
- Juventino
Zlewa z Milanu :rotfl:
- Piti
- Juventino
ale beka :lol: wylaczam stream szkoda nerwow, w ogole jak ja moglem sie denerwowac przy meczu Milanu
teraz liczyc na to ze strzela jakas fartowna bramke w 90 minucie na 3:1 i milan awans

Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 21:57 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Niekoniecznie. Ciężko byłoby zagrać gorzej niż dzisiaj Milan. Nastawili się na obronę, a przy tym popełniają mnóstwo błędów i nawet nie starają się przytrzymać piłki. Wszystko wyrzucają "na pałę", choć jakieś kontry mieli i mimo koszmarnej gry mogli pyknąć tę wymarzoną bramkę miejscowym. W pierwszym meczu Barcelona grała bez pomysłu, dlatego też mediolańczycy wyglądali "tak dobrze". Dzisiaj się sypią.dawid91 pisze:Z Barceloną wyglądalibyśmy dokładnie tak samo jak dziś Milan.szczypek pisze:Żebyście się nie zesrali z tym Milanem i ubolewaniem nad ich losem. Ja tak szczerze kibicuje dziś Barcelonie. Chce ich albo Borussie w 1/4.
Trzeba dojść do finału jak najprostszą drogą a nie męczyć się z najsilniejszymi, niech się nawzajem wyeliminują. W sporcie trzeba mieć też trochę szczęścia.
Nie będzie dogrywki.

- juvemaroko
- Juventino
kto poda dokladny wynik dzis?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Z Barceloną to się trzeba umieć bronić. Nie porównujmy naszej obrony do obrony Milanu. Środek ich pola no to też nie jest marzenie. Oni mają fajną ofensywę, której dziś nie mają.dawid91 pisze:Z Barceloną wyglądalibyśmy dokładnie tak samo jak dziś Milan.
Wyluzuj, oni są do pokonania, Milan ma/miał szansę.filippo pisze:To fajnie nam życzysz Barcy w 1/4. Gościu zejdź na ziemię, wylosowanie Barcy w większości przypadków oznacza wyrok i nikomu nie życzę wylosowania ich. Ja chcę w w 1/4 Galatasaray.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Dobra, nie chce mi się tego żałosnego meczu oglądać. Niech się Milaniści lepiej położą na murawie. Myślałem, że ktoś uciszy Polskich kibiców Barcelony, Szpakowskiego i innych ekspertów, ale niestety po tym meczu krzyczeć będą jeszcze więcej. Pozostaje trzymać kciuki za ich następnego przeciwnika, ale oby nie był nim Juventus.
Nasza obrona już pokazała się w finale Euro.szczypek pisze:Z Barceloną to się trzeba umieć bronić. Nie porównujmy naszej obrony do obrony Milanu.dawid91 pisze:Z Barceloną wyglądalibyśmy dokładnie tak samo jak dziś Milan.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:06 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- juvemaroko
- Juventino
Farta to mial Milan przeciwko Juve i ten rzut karny z kapelusza!Bazyliszek pisze:ale beka :lol: wylaczam stream szkoda nerwow, w ogole jak ja moglem sie denerwowac przy meczu Milanuteraz liczyc na to ze strzela jakas fartowna bramke w 90 minucie na 3:1 i milan awans
- Supersonic
- Juventino
Ty masz jakieś głębsze pojęcie o futbolu?dawid91 pisze:Z Barceloną wyglądalibyśmy dokładnie tak samo jak dziś Milan.szczypek pisze:Żebyście się nie zesrali z tym Milanem i ubolewaniem nad ich losem. Ja tak szczerze kibicuje dziś Barcelonie. Chce ich albo Borussie w 1/4.
Abbiati vs. BUFFON
Zapata :rotfl: Mexes :rotfl: vs. tytani B. B. C.
Flamini,Ambrosini, Nocerino vs. MVP bitch.
Robinho :rotfl: Niang :rotfl: Pato :rotfl: a nie, już się poddali z tym nowym Romario.
Boateng? Chyba Giaccherini więcej zrobił w tym sezonie ^^
O czym tu w ogóle jest rozmowa? Ten zespół ma półtorej piłkarza ( Montolivo i 0,5 Szarego, który na razie zagrał dobry rok i ja go za top 15 european strikers nie uważam). To są piłkarze, którzy w Milanie 03-08 graliby na wypożyczeniu w Empoli.
Juventus? Pure class 8) Co nie zmienia faktu, że nie ma po co wpadać na FCB lub FCB skoro można na BVB lub Galate*
o, a może Schalke

Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, 22:10 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.