Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Tharp

Nieprzeczytany post 02 lutego 2012, 01:54

deszczowy pisze: Ciekawe, jak wyglądałoby spotkanie z Parmą?
Mniej wiecej tak:
Obrazek

Lazio skubnelo milan. Cudownie. Teraz trzeba spiac poslady i to wykorzystac.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2012, 08:25

Nie zgadniecie kto przewidział wynik mniej niż dobę przed meczem.
Wycinek ze strony acmilan24.com
Obrazek

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2012, 08:47

Ouh_yeah pisze:Nie zgadniecie kto przewidział wynik mniej niż dobę przed meczem.
Obrazek
to moze zostawmy go do przewidywania wynikow meczow na nasza korzyść :D

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2012, 08:58

Tharp pisze:
deszczowy pisze: Ciekawe, jak wyglądałoby spotkanie z Parmą?
Mniej wiecej tak:
Obrazek
Ale Bonucci nie miałby kłopotów z kryciem Giovinco:

Obrazek

Milan przegrał, więc odjeżdżamy nadal na 1 pkt, a może i na 4! :shock:

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2012, 09:05

risto pisze:
Ouh_yeah pisze:Nie zgadniecie kto przewidział wynik mniej niż dobę przed meczem.
Obrazek
to moze zostawmy go do przewidywania wynikow meczow na nasza korzyść :D
Niech Bonucci przed każdym meczem przewiduję "Nie wystąpię w następnym spotkaniu", wtedy będę spokojny o wynik.

Milan przegrał i następne mecze nie ma takie proste, nie zapominajmy jeszcze o LM w tym miesiącu, oby pogubili jeszcze trochę pkt po drodze.

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 lutego 2012, 09:07

Staszek pisze:...
Nieźle, nieźle.

Teraz się okaże, czy skorzystamy z porażki Milanu. Niezdobycie trzech punktów w konfrontacji z Parmą w przełożonym terminie meczu, to będzie frajerstwo jak za późnego Delneriego.

Swoją drogą, ciekawy ma Milan terminarz w lutym. Mogą odpaść z walki o Scudetto, czego bardzo im życzę.

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2012, 09:14

wszystko wskazuje na to, że Liga Mistrzów w tym roku będzie... i dobrze,, bo już dawno LM nie oglądałem... ze 3 lata jak nic

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2012, 09:15

Ja tylko mam nadzieje że przy takich wynikach Milanu będziemy w stanie grac dalej swoje i wykorzystamy to do powiększenia przewagi w tabeli.

Tutaj doskonale sprawdza się powiedzenie "umiesz liczyć, licz na siebie" bo to teraz właśnie mają zrobić zawodnicy Juve, zagrać o 3pkty nie oglądając się na tabele.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 lutego 2012, 17:19

Ciekawe ile koleje zawieszenia za takie zachowanie. Jeśli 3 to nie zagra w meczu przeciwko Juve, z czego byłbym niezmiernie rad.

matbar21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2012, 18:29

Kimi pisze:

Ciekawe ile koleje zawieszenia za takie zachowanie. Jeśli 3 to nie zagra w meczu przeciwko Juve, z czego byłbym niezmiernie rad.
Za takie zachowanie zawodnik powinien zostać srogo ukarany przez odpowiednie organy. Cios może sam w sobie nie był mocny, ale obnaża brak szacunku do rywala. Dla mnie jest to gorsze niż podteksty na tle rasowym(ostatnio modne w Anglii).

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2012, 19:07

Żałosne zachowanie Ibrahimovicia. Chłop powinien dostać jakieś zawieszenie i mam nadzieję, że będzie na tyle długie, żeby nie mógł grać z nami.

Obrazek
Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2012, 22:21

matbar21 pisze: Cios może sam w sobie nie był mocny, ale obnaża brak szacunku do rywala. Dla mnie jest to gorsze niż podteksty na tle rasowym(ostatnio modne w Anglii).
Natomiast rywal, ktory uderzyl Nocerino nie dostal nawet zoltka. To sa dopiero jaja.

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2012, 22:42

Bubu1899 pisze:
matbar21 pisze: Cios może sam w sobie nie był mocny, ale obnaża brak szacunku do rywala. Dla mnie jest to gorsze niż podteksty na tle rasowym(ostatnio modne w Anglii).
Natomiast rywal, ktory uderzyl Nocerino nie dostal nawet zoltka. To sa dopiero jaja.
Pewnie ligowa komisja dyscyplinarna też to weźmie pod uwagę. Widać na filmiku, że po tym jak lepę dostał Aronica od Ibry on też dał lepacza, ale... Nocerino, więc kara Aronicy też nie powinna ominąć.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lutego 2012, 22:58

Elo Vidal:) pisze:
Bubu1899 pisze:
Pewnie ligowa komisja dyscyplinarna też to weźmie pod uwagę. Widać na filmiku, że po tym jak lepę dostał Aronica od Ibry on też dał lepacza, ale... Nocerino, więc kara Aronicy też nie powinna ominąć.
Nie byłbym taki pewny. Rok temu po meczu z Parmą Melo został zawieszony na kilka spotkań, natomiast kolesia który go sprowokował nie spotkała żadna kara.

izistaar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2012, 11:47

ewerthon pisze:
Elo Vidal:) pisze:
Bubu1899 pisze: Natomiast rywal, ktory uderzyl Nocerino nie dostal nawet zoltka. To sa dopiero jaja.
Nie byłbym taki pewny. Rok temu po meczu z Parmą Melo został zawieszony na kilka spotkań, natomiast kolesia który go sprowokował nie spotkała żadna kara.
Oby się sytuacja nie powtórzyła. Aronic'e też się należy zawieszenie.

ODPOWIEDZ