Bundesliga
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Problem z łydką, w tym sezonie już nie zagra. Lewandowski ma szansę wrócić na mecz Barceloną grając oczywiście w masce. Barcelona jest w gazie i kontuzje w Bayernie dodatkowo działają na jej korzyść.AdiJuve pisze:Robben się za dużo wczoraj nie nagrał, chyba jednak w pełni sił to on nie był, kontuzja mięśniowa to raczej wina sztabu i trenera.
Nigdy w życiu nie widziałem 4 niestrzelonych karnych na 4 próby. Co by też nie mówić, 2 ewidentne karne dla Bayernu. Co było więcej trzeba do podyktowania 11stek?

- Antek666
- Juventino
Po pierwszej dośc słabej połowie wczorajszego meczu, z naciskiem na nieistniejącą Borussie, nie spodziewałem się takich emocji i ostatecznie meczu w którym było wszystko.
Wszystko poza sędzią na godnym poziomie :naughty: Zdecydowanie najgorszy uczestnik wczorajszego spektaklu to arbiter Gagelmann.
Ogólnie słowa Rummenige które wypłynęły przed chwilą dziwić nie mogą:
* W Bundeslidze jest limit wiekowy dla sędziów głównych. Gagelmann który gwiżdże w lidze od 2000 roku skończy w czerwcu 47 lat i nie będzie mógł już więcej sędziować.
Gdy Pepp wpuszczał Robbena na boisku to pomyślałem "o, żeby go zaraz znowu nie połamali" , no i Holender zakończył wczoraj już ten sezon. Dodając do tego urazy Lewego, wczorajszego pecha, te żałosne karne i przegranie wygranego meczu to był to smutny wieczór dla FCB. Drugi już taki w ostatnich tygodniach, wycieczka do Portugalii była też nieudana.
Te dwa pierwsze karne zawodników Bayernu(i to jakich!) przejdą chyba do historii futbolu
Abstrahując od postawy sędziego i frajerstwa Bayernu to brawa dla Kloppo i piłkarzy BVB. Po pierwszej bramce ostatni kwadrans meczu fajnie grali, przypominali tę Borussię którą można było pokochać lub minimum szanować
Fajne obrazki uścisków i miłych gestów między Kloppem i Guardiolą, niefajna rozmowa motywacyjna i dotykanie się czołami między Lewym a Katalończykiem oraz niefajne zachowanie Kloppa w szale radości przebiegającego obok smutnego Guardioli.
Wszystko poza sędzią na godnym poziomie :naughty: Zdecydowanie najgorszy uczestnik wczorajszego spektaklu to arbiter Gagelmann.
Do tego dołożyć trzeba prawdopodobny faul na Thiago w pierwszej połowie przy boku pola karnego i faul w polu karnym na zawodniku Bayernu oraz sytuację z drugiej połowy gdy żółtą powinien dostać Błaszczykowski za faul, lecz jej nie dostał. Natomiast kilka minut później dostał ją Alonso za faul który na żółtą nie był. No i poza tym Kampl z BVB który zakończył mecz z czerwoną to te żółte kartki miał trochę naciągane, tę drugą szczególnie.jackop pisze:Karny po ręce Schmelzera (ewidentny) i po faulu Langeraka na Lewym (moim zdaniem).
Ogólnie słowa Rummenige które wypłynęły przed chwilą dziwić nie mogą:
Natomiast przeprosin sędziego tłumaczył nie będę bo tego dokonał już wcześniej łOnetKarl-Heinz-Rummenigge pisze: Graliśmy dzisiaj przeciwko 12 facetom. Zrobiliśmy wszystko by dostać się do Berlina. Nie można drużynie nic zarzucić. Gagelmann dał z siebie to co najlepsze. 75 tysięcy kibiców widziało te wszystkie kluczowe sceny, mogę mu tylko wizytę u okulisty polecać. To było prawdopodobnie jego ostatnie spotkanie. Może to i lepiej dla Bundesligi, że jego rozdział w tej lidze jest skończony*
* W Bundeslidze jest limit wiekowy dla sędziów głównych. Gagelmann który gwiżdże w lidze od 2000 roku skończy w czerwcu 47 lat i nie będzie mógł już więcej sędziować.
Gdy Pepp wpuszczał Robbena na boisku to pomyślałem "o, żeby go zaraz znowu nie połamali" , no i Holender zakończył wczoraj już ten sezon. Dodając do tego urazy Lewego, wczorajszego pecha, te żałosne karne i przegranie wygranego meczu to był to smutny wieczór dla FCB. Drugi już taki w ostatnich tygodniach, wycieczka do Portugalii była też nieudana.
Te dwa pierwsze karne zawodników Bayernu(i to jakich!) przejdą chyba do historii futbolu
Abstrahując od postawy sędziego i frajerstwa Bayernu to brawa dla Kloppo i piłkarzy BVB. Po pierwszej bramce ostatni kwadrans meczu fajnie grali, przypominali tę Borussię którą można było pokochać lub minimum szanować

Fajne obrazki uścisków i miłych gestów między Kloppem i Guardiolą, niefajna rozmowa motywacyjna i dotykanie się czołami między Lewym a Katalończykiem oraz niefajne zachowanie Kloppa w szale radości przebiegającego obok smutnego Guardioli.
- Morgesztern
- Juventino
Jednak są drużyny, które gorzej wykonują karne od Juventusu. 
Bayern bez Robbena i Lewandowskiego (być może) to kiepska sprawa.
A, jeszcze jedno. Czy tylko ja mam wrażenie, że ten cały Guradiola, którego kochają komentatorzy TVP, nie jest jakimś wybitnym trenerem? Poważnie.
PS: Dlaczego Neuer wykonywał jedenastkę jako trzeci? :shock:

Bayern bez Robbena i Lewandowskiego (być może) to kiepska sprawa.
A, jeszcze jedno. Czy tylko ja mam wrażenie, że ten cały Guradiola, którego kochają komentatorzy TVP, nie jest jakimś wybitnym trenerem? Poważnie.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2015, 15:42 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

- Kucharius1
- Juventino
BvB dostali to co im zabrano rok temu w finale. Bayern i tak powinien to wygrać nie ma co się tłumaczyć decyzjami sędziego, równie dobrze Alonso też mógł czerwo zobaczyć.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Czwarty.Morgesztern pisze:PS: Dlaczego Neuer wykonywał jedenastkę jako trzeci? :shock:
Nie przypadkiem za Lewandowskiego?
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2015, 16:07 przez Vanquish, łącznie zmieniany 1 raz.
- Morgesztern
- Juventino
No tak, ale czy oni nie mają lepszych egzekutorów karnych niż bramkarz?Kimi pisze:Nie przypadkiem za Lewandowskiego?Morgesztern pisze:PS: Dlaczego Neuer wykonywał jedenastkę jako trzeci? :shock:

- mcsqrczybyk
- Juventino
Guardiola w co 19. meczu zdobywa trofeum - http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... agers.htmlMorgesztern pisze: A, jeszcze jedno. Czy tylko ja mam wrażenie, że ten cały Guradiola, którego kochają komentatorzy TVP, nie jest jakimś wybitnym trenerem? Poważnie.
Rozumiem, że można kogoś nie lubić albo nie przepadać za stylem gry, ale bądźmy poważni.
Co dziwnego w Neuerze? Przecież nie po raz pierwszy strzelał karne w pierwszej piątce...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jako 4 (Lahm, Alonso, Goetze). Mnie to w ogóle nie dziwi. Nic nie było już do stracenia ponadto nie bardzo miał kto strzelać. Mueller na ławce, Lewy nieprzytomny itp. W dodatku Neuer nogami gra jak zawodnik z pola, nawet auty zaczął rzucać (Morgesztern pisze: PS: Dlaczego Neuer wykonywał jedenastkę jako trzeci? :shock:

pamiętacie karnego Buffona z Napoli w CI?

- Morgesztern
- Juventino
OK, ale powiedz mi co nadzwyczajnego zrobił Pep w Bayernie? LM w wykonaniu Bayernu Guardioli to żenada.

- Dempsej
- Juventino
Morgesztern pisze: A, jeszcze jedno. Czy tylko ja mam wrażenie, że ten cały Guradiola, którego kochają komentatorzy TVP, nie jest jakimś wybitnym trenerem? Poważnie.
Strzelał jako 4. Właśnie przeglądałem karne Bayernu inie był to pierwszy raz kiedy Neuer strzela 11 chociażby finał Lm 2012 wtedy strzelił
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Morgesztern: nie kop się z końmi 
a z tym Lewandowskim to o co chodzi? przecież on dograł mecz... mają tam takich idiotów lekarzy, że nie tylko dali grać Robbenowi, który nie do końca się chyba wyleczył ale też kolesiowi z połamaną twarzą i wstrząśnieniem mózgu?

a z tym Lewandowskim to o co chodzi? przecież on dograł mecz... mają tam takich idiotów lekarzy, że nie tylko dali grać Robbenowi, który nie do końca się chyba wyleczył ale też kolesiowi z połamaną twarzą i wstrząśnieniem mózgu?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- KondzioJuveFans
- Juventino
daj linkaDragon pisze:pamiętacie karnego Buffona z Napoli w CI?

Wysłałem Ci na maila, bo na youtube tragiczna jakość. Strzelał jako pierwszy...

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- jarmel
- Redaktor
A ten śmieszny bramkarz jeszcze się cieszył. Czemu tu nie było karnego?Babinicz pisze:Fatalna sprawa z Lewandowskim...cholera,szkoda,oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.
Wynik mi bimba, ale szkoda Lewego.
#AllegriOut