Mecze Juve w TV
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja polecam Arenavision. Jakość podobna do ruskich linków, bo też sopcast i acestream, ale w innych, bardziej europejskich językach.naros pisze:Inaczej.. czy warto wydać te 11 zł czy lepiej zostać przy ruskim sopcascie lub ewentualnie jakimś słabym polskim streamie?PiotrCK pisze:jakość taka jak była na stronie 11sport. szału nie ma, ale jak się ma kablówkę która nie ma w ofercie 11sport nic innego nie pozostaje.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- naros
- Juventino
Często ten sop niestety nie działa. Ruski to dla mnie pewniak ale znowu nie zawsze jest :-)Push3k pisze:Ja polecam Arenavision. Jakość podobna do ruskich linków, bo też sopcast i acestream, ale w innych, bardziej europejskich językach.naros pisze:Inaczej.. czy warto wydać te 11 zł czy lepiej zostać przy ruskim sopcascie lub ewentualnie jakimś słabym polskim streamie?PiotrCK pisze:jakość taka jak była na stronie 11sport. szału nie ma, ale jak się ma kablówkę która nie ma w ofercie 11sport nic innego nie pozostaje.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Vincitore
- Juventino
Jak ktoś ma umowę od dawna to może mieć pewne zawirowania z wykupieniem Eleven. Ja umowę podpisałem jeszcze przed fuzją Cyfry+ z Nką i wczoraj kontaktując się z Centrum Obsługi Abonenta, musiałem przejść przez szereg modyfikacji. Facet sporządził mi całą ofertę tak jakby od nowa, fakt faktem wyszło taniej, ale wisiałem dobre 30 minut na słuchawce odpowiadając które kanały chcę a które nie (próba przyspieszenia słowami: Panie! Daj mi pan wszystkie sportowe, a reszta niech będzie standardowa, niestety nie przeszła).
Całe szczęście rzutem na taśmę udało mi się załapać na mecz z Atalantą. Amatorka bo amatorka to Eleven, ale meczów Serie A cała gama, a zawsze wygodniej sobie puścić mecz Serie A gdzieś w tle do obiadu, niż męczyć się na streamach, 8 zł można dać.
Całe szczęście rzutem na taśmę udało mi się załapać na mecz z Atalantą. Amatorka bo amatorka to Eleven, ale meczów Serie A cała gama, a zawsze wygodniej sobie puścić mecz Serie A gdzieś w tle do obiadu, niż męczyć się na streamach, 8 zł można dać.

- PiotrCK
- Juventino
Kwestia indywidualna.naros pisze:Inaczej.. czy warto wydać te 11 zł czy lepiej zostać przy ruskim sopcascie lub ewentualnie jakimś słabym polskim streamie?PiotrCK pisze:jakość taka jak była na stronie 11sport. szału nie ma, ale jak się ma kablówkę która nie ma w ofercie 11sport nic innego nie pozostaje.
Polecam wykupić raz na 30 dni i się przekonać. Pamiętajmy, że dopiero jeden mecz leciał na player.pl i nie do końca wiadomo jak to będzie w przyszłości. Obecnie jakość jak na kanale nie hd.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tam priorytetem jest acestream i właściwie nie pamiętam, żebym nie mógł oglądnąć meczu.naros pisze: Często ten sop niestety nie działa. Ruski to dla mnie pewniak ale znowu nie zawsze jest :-)
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- goodman
- Juventino
Ja osobiście postanowiłem olać wszystkie odpłatne opcje i skupić się na acestreamie, jakośc bardzo zbliżona, nie zacina no i chyba największy plus - brak żenującego polskiego komentarza, którego mimochodem trzeba słuchać na eleven.Push3k pisze:Tam priorytetem jest acestream i właściwie nie pamiętam, żebym nie mógł oglądnąć meczu.naros pisze: Często ten sop niestety nie działa. Ruski to dla mnie pewniak ale znowu nie zawsze jest :-)
- mateo369
- Juventino
Długo czekaliście na włączenie pakietu Eleven na nc+? Piszą niby, że do 48 godzin, aktywowałem właśnie i mam nadzieję, że do jutrzejszych derbów się wyrobią.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- pablo1503
- Juventino
Ja byłem u nich w poniedziałek około 15. Cały wtorek nie miałem, a w środę od rana śmigało aż miło. Mi facet mówił, że potrwa to zaledwie 1-2h, więc tego... Nie pozostało Ci nic innego, jak cierpliwie czekać.mateo369 pisze:Długo czekaliście na włączenie pakietu Eleven na nc+? Piszą niby, że do 48 godzin, aktywowałem właśnie i mam nadzieję, że do jutrzejszych derbów się wyrobią.

- booyak
- Juventino
Ja natomiast czekałem ponad 48h. Jak pisałem wcześniej włączyłem w sobotę 24 X poprzez ICA a kanały zaczęły działać późnym wieczorem w poniedziałek. Jak widać nie ma reguły.pablo1503 pisze:Ja byłem u nich w poniedziałek około 15. Cały wtorek nie miałem, a w środę od rana śmigało aż miło. Mi facet mówił, że potrwa to zaledwie 1-2h, więc tego... Nie pozostało Ci nic innego, jak cierpliwie czekać.mateo369 pisze:Długo czekaliście na włączenie pakietu Eleven na nc+? Piszą niby, że do 48 godzin, aktywowałem właśnie i mam nadzieję, że do jutrzejszych derbów się wyrobią.
★ ★ ★
- mateo369
- Juventino
pablo1503 pisze:Ja byłem u nich w poniedziałek około 15. Cały wtorek nie miałem, a w środę od rana śmigało aż miło. Mi facet mówił, że potrwa to zaledwie 1-2h, więc tego... Nie pozostało Ci nic innego, jak cierpliwie czekać.
Dzięki za odpowiedzi.booyak pisze:Ja natomiast czekałem ponad 48h. Jak pisałem wcześniej włączyłem w sobotę 24 X poprzez ICA a kanały zaczęły działać późnym wieczorem w poniedziałek. Jak widać nie ma reguły.

Mi już śmiga. Aktywowałem przez ICA ale pół godziny później zadzwoniłem do centrum abonenta bo miałem problem z kilkoma innymi kanałami i przy okazji dopytałem o Eleven. Ogólnie jeśli komuś zależy na czasie to polecam aktywować telefonicznie w centrum abonenta. Co prawda oczywiście trzeba się naczekać na zgłoszenie konsultanta ale gdy już się uda to aktywuje praktycznie od ręki. Natomiast zgłaszając przez ICE, jak tłumaczyła mi kobieta, trwa to dłużej a czas oczekiwania niby zależy od ilości zgłoszeń. Trochę to dziwne, bo tak jakby sugerowała, że ludzie pchają się do nich drzwiami i oknami i dlatego tak długo to trwa, tak w każdym razie mówiła. No ale nawet jeśli to prawda to ten bum nie potrwa długo i podejrzewam że za ok. miesiąc każdemu zgłaszającemu przez ICE odpalą Eleven od ręki.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- wojokamil
- Juventino
lepiej wziąć kontakt do centrum obsługi klienta na dane miasto, zazwyczaj tam nie czeka się na to aż odbiorą i kwestia reaktywacji karty jednym przyciskiem przez nich. Włączamy na podany przez nich kanał, (nie pamiętam już czy nie był to przypadkiem kanał 211) i czekamy z pol godziny aż uprawanienia się odświeżą. Przynajmniej tak to działało jak tam pracowałem.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W tym sezonie Coppa Italia totalnie olana przez polskie stacje? Nigdzie nie widzę informacji o prawach a polsat sport chyba nie wykupił co zresztą widzieliśmy przy okazji SPW :roll:

- prze c... ninja
- Juventino
wiecie może czy mecz z Fiorentiną bd na eleven? :co?:
- Wojtek
- Juventino
chciałem wziąć telewizję osobistą z Netii, ale gdy sprawdzam dostępność i wpisuję mój adres zamieszkania to odpowiedź jest taka : "Nie mamy możliwości świadczenia usług stacjonarnych. Jednak jesteś w zasięgu Internetu mobilnego LTE." Co to dokładnie oznacza? Czy to oznacza, że nie mogę mieć telewizji z Netii u mnie?