WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Filip
delakha pisze:Brendol zawsze jest odmienny w kwestiach, w których nie trzeba.
...ale Pushek to mnie zawiódł.

Widzę, że wygodni jednak nie którzy

Ale jak większość chce jechać autobusem, to się nie będziemy wyłamywać przecież?

- Greger
- Juventino
Wbijaj w autobus Brendol, bo dobrze drzesz ryja!
Trzeba obmyślić kilka przyśpiewek, żeby to ciekawiej wyszło. A co do Balotellego to lepiej zachować pełny spokój, bo każde niewłaściwe zachowanie może zostać źle odebrane przez naszych - w końcu teraz tworzą z nim jedną ekipę.
Trzeba obmyślić kilka przyśpiewek, żeby to ciekawiej wyszło. A co do Balotellego to lepiej zachować pełny spokój, bo każde niewłaściwe zachowanie może zostać źle odebrane przez naszych - w końcu teraz tworzą z nim jedną ekipę.

- blk01
- Juventino
no bez żadnej wsi w stosunku do innych piłkarzy!
ja też będę z dziewczyną
koszulki mamy, wszyscy w pasiak!!
Puszek, w aucie mieści się tylko 5 osób! (tak mówie, gdybyś nie wiedział:P)
ja też będę z dziewczyną

Puszek, w aucie mieści się tylko 5 osób! (tak mówie, gdybyś nie wiedział:P)
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- blk01
- Juventino
- Myzarel
- Juventino
Ja też dołączam do komitetu powitalnego 
Już widzę oczyma wyobraźni miny naszych jak zobaczą biało-czarną bandę na lotnisku
Mam flagę - skombinuję do niej kij i będzie jak znalazł

Już widzę oczyma wyobraźni miny naszych jak zobaczą biało-czarną bandę na lotnisku

Mam flagę - skombinuję do niej kij i będzie jak znalazł

Ostatnio zmieniony 07 listopada 2011, 21:00 przez Myzarel, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- blk01
- Juventino
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Panowie nie ogarnałem, co się tu dzieje!
Ide na mecz POL-JUVE także, jak i gdzie mam się załapać, na komitet powitalny?
Napiszcie mi, wezme flage mam nie na kiju taka (UWAGA niesamowite wymiary ;0): 3x kartka A4 po szerokości po długości 2x.
Można ją jakoś przerobić na kij, albo coś.
PS. Będę na:
Lp. SEKTOR RZĄD MIEJSCE
1 327 35 4
To tak gwoli ścisłości, może ktoś tam będzie? xD
Ide na mecz POL-JUVE także, jak i gdzie mam się załapać, na komitet powitalny?
Napiszcie mi, wezme flage mam nie na kiju taka (UWAGA niesamowite wymiary ;0): 3x kartka A4 po szerokości po długości 2x.
Można ją jakoś przerobić na kij, albo coś.
PS. Będę na:
Lp. SEKTOR RZĄD MIEJSCE
1 327 35 4
To tak gwoli ścisłości, może ktoś tam będzie? xD
- Pissu
- Juventino
Jedziemy ekipą autobusem. Będzie wesoło. A Balotelliego nie obrażamy, to drużyna narodowa, i jakby coś takiego wyszło nie zostalibyśmy mile zapamiętani. Także chłopaki, mobilizacja! Ilu nas w końcu jest chętnych na przywitanie? Aha, flagi bez kijów, za to się może ochrona lotniska doczepić.
- AmericanPsycho
- Juventino
No, z tego co widzę, to może być nas z 20. 3 Osoby z innych miast, odezwały się do mnie na priv. Sporo. Każdy po bananie dla Balotellego :twisted:Di Viao pisze:Jedziemy ekipą autobusem. Będzie wesoło. A Balotelliego nie obrażamy, to drużyna narodowa, i jakby coś takiego wyszło nie zostalibyśmy mile zapamiętani. Także chłopaki, mobilizacja! Ilu nas w końcu jest chętnych na przywitanie? Aha, flagi bez kijów, za to się może ochrona lotniska doczepić.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Może ja się powtórzę - poznaniaki chcą tu przyjechać.delakha pisze: No, z tego co widzę, to może być nas z 20. 3 Osoby z innych miast, odezwały się do mnie na priv. Sporo. Każdy po bananie dla Balotellego :twisted:
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- greenjack85
- Juventino
Dokładnie to mają być JUVENTINI, a nie poznaniaki!!! Oby nie śpiewali coś z lechem związanego, bo będzie nieciekawie wtedy
Widzę, że w czwartek będzie już się ostro działo (prolog na mieście, po powrocie z lotniska
). Cieszę się bardzo, że będzie Nas tak dużo.