Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Dionizos
- Juventino
No to ladnie, wpadam do tematu i okazuje sie, ze zostalem wytypowany do ankiety i nawet ja wygralem 8) . W poniedzialek mam sprawdzian z fizyki, wiec troche na alfabet poczekacie 8) .
EDIT: Chcialem przeprosic za opoznienie, ale mam teraz problemy w szkole, postaram sie w ciagu drugiego tygodnia wrzucic alfabet. Poki co mam 4 literki
EDIT: Chcialem przeprosic za opoznienie, ale mam teraz problemy w szkole, postaram sie w ciagu drugiego tygodnia wrzucic alfabet. Poki co mam 4 literki

- Sarsik
- Juventino
Wyniki 11. ankiety:
1. RadeKas - 9 głosów
2. Pawciosss - 6 głosów
*. DJ Juventinho 6 głosów
4. ADAMJUVENTUSPL - 4 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie RadeKas. Gratulacje.
Do następnej ankiety przechodzą DJ Juventinho i Pawciosss. Uzupełnią ją Diego ( sam się zgłosił ) i Rasi.
Nowa ankieta:
Diego
Pawciosss
DJ Juventinho
Rasi
1. RadeKas - 9 głosów
2. Pawciosss - 6 głosów
*. DJ Juventinho 6 głosów
4. ADAMJUVENTUSPL - 4 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie RadeKas. Gratulacje.
Do następnej ankiety przechodzą DJ Juventinho i Pawciosss. Uzupełnią ją Diego ( sam się zgłosił ) i Rasi.
Nowa ankieta:
Diego
Pawciosss
DJ Juventinho
Rasi
I need a girl that I can train.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe. Sorry za opóźnienie, ankietę dostalem dopiero wieczorem a nie mialem dużo czasu więc sie nie wyrobilem.ToMeK pisze:Bo te przyjemnosc zostawiamy smokowi,ktory sam sie zglosil do jej zmieniania,takze wiedz,ze jesli smoq wejdzi to ja zmieniPeja pisze:Dlaczego nie ma nowej ankiety??
Jakby podobna sytuacja miala miesjce to smiało może ktoś zmieniać
I sam sie nie zgłosilem, zostalem poproszony a ja nie odmawiam z reguły

- Sarsik
- Juventino
Wyniki 12. ankiety:
1. DJ Juventinho - 14 głosów
2. Rasi - 9 głosów
3. Pawciosss - 4 głosy
4. Diego - 1 głos
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie DJ Juventinho. Gratulacje.
Proszę o zamieszczanie swoich zaległych alfabetów, wszak nie możecie zawieść swych fanów. Mile widziane zgłoszenia do kolejnych ankiet.
Do następnej ankiety przechodzą Rasi i Pawciosss. Uzupełnią ją Johnny 777 ( sam się zgłosił ) i Martin.
Nowa ankieta:
Martin
Pawciosss
Johnny 777
Rasi
1. DJ Juventinho - 14 głosów
2. Rasi - 9 głosów
3. Pawciosss - 4 głosy
4. Diego - 1 głos
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie DJ Juventinho. Gratulacje.
Proszę o zamieszczanie swoich zaległych alfabetów, wszak nie możecie zawieść swych fanów. Mile widziane zgłoszenia do kolejnych ankiet.
Do następnej ankiety przechodzą Rasi i Pawciosss. Uzupełnią ją Johnny 777 ( sam się zgłosił ) i Martin.
Nowa ankieta:
Martin
Pawciosss
Johnny 777
Rasi
I need a girl that I can train.
- Vincitore
- Juventino
HeheMachnes pisze:W sumie to nie sądzę, żebyś nie wygrałMartin pisze:Oł dżizas... Mozecie mnie uswiadomic kto mnie tam umiescil??? 8) A było tak piękniemoże zacznij już pisać alfabet
ale oczywiście nic na 100%

PS : Dionizos dobry alfabet myśle że ja i ty mamy ze sobą coś wspólnego MOKATE MOKATE MOKATE!!
- Ironek
- Juventino
Cheatuje, ja wam mówieYari pisze:Lol Martin Ty po 4 godzinach masz tyle głosów co większośc miała po tygodniu :-D :lol:
Nokaut:)

Ktoś oddaje głosy, a On sobie zmienia pod siebie, a te kilka głosów zostawił innym tak dla pozorów ;P
Łobuz jeden

RadeKas gdzie Twój alfabecik ??