Ile macie cm i kg
- Marcin_FCJ
- Juventino
Mam 187 cm i ważę 75 kg.
- Juve The Best
- Juventino
W tej chwili już 186 cm i 80 kg wagi. Do wakacji musi być 85 kg

- rokfor
The best JUVE po co ty chcesz tak przytyc, ja bym wolał cos zrzucic...ale narazie nie probuje nawet jem co mi sie podoba i waga jest stała...ale w wakacje cos sie z tym zrobi...

- Juve The Best
- Juventino
Ja ćwicze na siłce i chęć rośnięcia to jest w tym przypadaku troche nałóg chyba.rokforJUVE pisze:The best JUVE po co ty chcesz tak przytyc, ja bym wolał cos zrzucic...ale narazie nie probuje nawet jem co mi sie podoba i waga jest stała...ale w wakacje cos sie z tym zrobi...![]()
![]()

- aleksander1986
- Juventino
Ja mam 174 cm wzrostu a wagi wole nie podawac.Ale napenwo mniej niz 65 kg.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- rokfor
niech nikt nie pomysli ze mam jakies kompleksy co do swojej wagi ale chcialbym schudnąć dla samego siebie, zna ktos dobry sposob?? 8) 8)
- rokfor
dziewczyny to by chcialy byc bardzo szczupłe,ale to nie jest wcale taie ładne, u dziewczyny muszą byc kształty jak nalezy... a nie wychudzona istota... :x
- Juve The Best
- Juventino
Dużo siłki i L-karnityna + HMB muj kumpel z którym ćwicze to je i chyba z 5 kilo starcił w miecharokforJUVE pisze:niech nikt nie pomysli ze mam jakies kompleksy co do swojej wagi ale chcialbym schudnąć dla samego siebie, zna ktos dobry sposob?? 8) 8)

- gosciu_Muranista
- Juventino
do siłki i suplementów dodaj diete- bo to podstawa. Wiem to na własnym przykładzie.
A co do tematu to mam 171cm wzrostu i ważę obecnie 64kg.
A co do tematu to mam 171cm wzrostu i ważę obecnie 64kg.