KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

który z projektów podoba Ci się najbardziej ?? (linki do koszulek są w postach)

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
kostekyo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 19:33

Ja chce juz moja koszulke - skoro wychodzi 10 zl. taniej i twierdzisz, ze nie jest wcale zla to ja biore.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 19:57

Niestety !! Słowa Martina oddają całą prawde co do tej koszulki !!

Nie wyszedł bym z tym jajem szarym na miasto, bo jak dla mnie jest to poprostu brzydkie !! Nie bede dlugo pisał i dobierał słow !! Nie podoba mi sie !!

Prosze o zwrot pieniedzy !!

Tak naprawde to przykro mi ze nie wyszło bo myslałem ze bede miał zawalistą koszulke JuvePoland !! Gdyby nie było szarego wziałbym nawet dwie ..... ale jest i nie biore !! Szkoda... :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2004, 20:33

Po dłuższym zastanowieniu ja też proszę o zwrot kasy.

Szkoda, że tak wyszło :?

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2004, 19:42

OK. No to postaram się zwrócić Wam kase jak już bede wszystko mógł do końca załatwić z tamtym baranem (kolesiem z firmy) i może uda się "wywalczyć" jakiś zwrocik kaski albo cos w tym stylu...

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2004, 19:40

Wczoraj poszedłem z chęcią "powalczenia" o reklamację i o zrobienie dobrych koszulek ale faceta nie było więc zosdtawiłem koszulki "cieciowi" - ochroniarzowi z karteczką do faceta, że ma zrobić i już! Zastosowałem jeden z argumentów podanych przez Martina. W dniach najbliższych bede wiedział co i jak... Jest cień szansy i postaram sięgo wykorzystać... Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam.

Grzesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2004, 12:55

o co idzie z tymi koszulkami to mają być oryginalne juventusu czy zwykłe?
FORZA JUVE

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2004, 09:41

Grzesiu pisze:o co idzie z tymi koszulkami to mają być oryginalne juventusu czy zwykłe?
FORZA JUVE
Gdybyś chociaż luknął na pierwszą strone tego tematu a nie od razu na ostatnią , wszystko byś wiedział !!

Trzeba troche się orientować w terenie !! :D

P.S A co do koszulki, to tutaj sobie jej nie kupisz.....

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 00:30

FOJM pisze:Wczoraj poszedłem z chęcią "powalczenia" o reklamację i o zrobienie dobrych koszulek ale faceta nie było więc zosdtawiłem koszulki "cieciowi" - ochroniarzowi z karteczką do faceta, że ma zrobić i już! Zastosowałem jeden z argumentów podanych przez Martina. W dniach najbliższych bede wiedział co i jak... Jest cień szansy i postaram sięgo wykorzystać... Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam.
O kutwa.... Nie było mnie kilka dni i się porobiło.... :shock:
Powiem tyle - Fojm, nie przejmuj się, jak się nie uda reklamacja to trudno. Co prawda wolałbym koszulkę dokładnie taką jak na wzorze była, ale jeśli się nie da to ja chętnie skorzystam z opcji koszulka jaka jest + dycha. Bo na pewno nie jest tak straszna żeby się jej teraz "wyrzekać" :wink: a jeśli ją będę nosił to straszyć też nie będę ;). Możecie mi zarzucić bezguście, ale cóż...nie zostawimy przecież kolegi ze stertą koszulek? :-D

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 19:44

Johnny777 pisze:
FOJM pisze:Wczoraj poszedłem z chęcią "powalczenia" o reklamację i o zrobienie dobrych koszulek ale faceta nie było więc zosdtawiłem koszulki "cieciowi" - ochroniarzowi z karteczką do faceta, że ma zrobić i już! Zastosowałem jeden z argumentów podanych przez Martina. W dniach najbliższych bede wiedział co i jak... Jest cień szansy i postaram sięgo wykorzystać... Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam.
O kutwa.... Nie było mnie kilka dni i się porobiło.... :shock:
Powiem tyle - Fojm, nie przejmuj się, jak się nie uda reklamacja to trudno. Co prawda wolałbym koszulkę dokładnie taką jak na wzorze była, ale jeśli się nie da to ja chętnie skorzystam z opcji koszulka jaka jest + dycha. Bo na pewno nie jest tak straszna żeby się jej teraz "wyrzekać" :wink: a jeśli ją będę nosił to straszyć też nie będę ;). Możecie mi zarzucić bezguście, ale cóż...nie zostawimy przecież kolegi ze stertą koszulek? :-D

Narazie użyłem argumentów zaproponowanych przez Martina i koleś powiedział, że sie postara zrobić nowe - takie jak miały być... Sorry, że musicie tyle czekać ale lepiej późno niż wcale. Pozdrawiam i dzięki za miłe słowa...

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2004, 17:41

Nie żebym był posądzony o upierdliwość ale jak się mają sprawy z koszulkami?? :-D :roll: :wink:

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 21:28

Johnny777 pisze:Nie żebym był posądzony o upierdliwość ale jak się mają sprawy z koszulkami?? :-D :roll: :wink:
Udeżyłem w faceta honor i posadę - obiecał, że postara się najmocniej te koszulki załatwić "swoimi dojściami". Obecnie byłem tydzień na urlopie i jutro też wyjeżdżam na tydzień - dowiem się po powrocie co i jak i dam znać. Jeszcze raz przepraszam za wstrzymane pieniądze, ale sprawa "w toku". Pozdrawiam.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2004, 10:22

FOJM pisze: Udeżyłem w faceta honor i posadę - obiecał, że postara się najmocniej te koszulki załatwić "swoimi dojściami". Obecnie byłem tydzień na urlopie i jutro też wyjeżdżam na tydzień - dowiem się po powrocie co i jak i dam znać. Jeszcze raz przepraszam za wstrzymane pieniądze, ale sprawa "w toku". Pozdrawiam.
Nie żebym był nieuprzejmy ale jak tam sprawa z koszulkami ?? :roll:

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2004, 22:21

narazie byłem na urlopie i nie wiem - jutro postaram się dowiedzieć... W środe znowu wyjeżdżam na 4 dni. Trzeba cierpliwie czekać... Pozdrawiam.

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2004, 11:24

I co w koncu z tymi koszulkami ? Kiedy one bedą ? Jak mam tak długo czekac to juz wole zwrot pieniedzy .

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 20:06

x_men_15 pisze:I co w koncu z tymi koszulkami ? Kiedy one bedą ? Jak mam tak długo czekac to juz wole zwrot pieniedzy .
spokojnie. wiem, że to denerwujące (mało powiedziane), ale trzeba poczekać bo ten koleś ma urlop :/ i będzie pod koniec tygodni, ale telefonicznie potwierdzil, że się stara i trzeba czasu. po raz kolejny przepraszam za zwlokę i proszę o cierpliwość, bo cały czas walczę o te koszulki...

ODPOWIEDZ