KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.
- Wojtom
- Juventino
Niestety !! Słowa Martina oddają całą prawde co do tej koszulki !!
Nie wyszedł bym z tym jajem szarym na miasto, bo jak dla mnie jest to poprostu brzydkie !! Nie bede dlugo pisał i dobierał słow !! Nie podoba mi sie !!
Prosze o zwrot pieniedzy !!
Tak naprawde to przykro mi ze nie wyszło bo myslałem ze bede miał zawalistą koszulke JuvePoland !! Gdyby nie było szarego wziałbym nawet dwie ..... ale jest i nie biore !! Szkoda... :?
Nie wyszedł bym z tym jajem szarym na miasto, bo jak dla mnie jest to poprostu brzydkie !! Nie bede dlugo pisał i dobierał słow !! Nie podoba mi sie !!
Prosze o zwrot pieniedzy !!
Tak naprawde to przykro mi ze nie wyszło bo myslałem ze bede miał zawalistą koszulke JuvePoland !! Gdyby nie było szarego wziałbym nawet dwie ..... ale jest i nie biore !! Szkoda... :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Po dłuższym zastanowieniu ja też proszę o zwrot kasy.
Szkoda, że tak wyszło :?
Szkoda, że tak wyszło :?
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- FOJM
- Juventino
Wczoraj poszedłem z chęcią "powalczenia" o reklamację i o zrobienie dobrych koszulek ale faceta nie było więc zosdtawiłem koszulki "cieciowi" - ochroniarzowi z karteczką do faceta, że ma zrobić i już! Zastosowałem jeden z argumentów podanych przez Martina. W dniach najbliższych bede wiedział co i jak... Jest cień szansy i postaram sięgo wykorzystać... Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam.
- Wojtom
- Juventino
Gdybyś chociaż luknął na pierwszą strone tego tematu a nie od razu na ostatnią , wszystko byś wiedział !!Grzesiu pisze:o co idzie z tymi koszulkami to mają być oryginalne juventusu czy zwykłe?
FORZA JUVE
Trzeba troche się orientować w terenie !!

P.S A co do koszulki, to tutaj sobie jej nie kupisz.....
- Johnny777
- Juventino
O kutwa.... Nie było mnie kilka dni i się porobiło.... :shock:FOJM pisze:Wczoraj poszedłem z chęcią "powalczenia" o reklamację i o zrobienie dobrych koszulek ale faceta nie było więc zosdtawiłem koszulki "cieciowi" - ochroniarzowi z karteczką do faceta, że ma zrobić i już! Zastosowałem jeden z argumentów podanych przez Martina. W dniach najbliższych bede wiedział co i jak... Jest cień szansy i postaram sięgo wykorzystać... Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam.
Powiem tyle - Fojm, nie przejmuj się, jak się nie uda reklamacja to trudno. Co prawda wolałbym koszulkę dokładnie taką jak na wzorze była, ale jeśli się nie da to ja chętnie skorzystam z opcji koszulka jaka jest + dycha. Bo na pewno nie jest tak straszna żeby się jej teraz "wyrzekać"

- FOJM
- Juventino
Johnny777 pisze:O kutwa.... Nie było mnie kilka dni i się porobiło.... :shock:FOJM pisze:Wczoraj poszedłem z chęcią "powalczenia" o reklamację i o zrobienie dobrych koszulek ale faceta nie było więc zosdtawiłem koszulki "cieciowi" - ochroniarzowi z karteczką do faceta, że ma zrobić i już! Zastosowałem jeden z argumentów podanych przez Martina. W dniach najbliższych bede wiedział co i jak... Jest cień szansy i postaram sięgo wykorzystać... Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam.
Powiem tyle - Fojm, nie przejmuj się, jak się nie uda reklamacja to trudno. Co prawda wolałbym koszulkę dokładnie taką jak na wzorze była, ale jeśli się nie da to ja chętnie skorzystam z opcji koszulka jaka jest + dycha. Bo na pewno nie jest tak straszna żeby się jej teraz "wyrzekać"a jeśli ją będę nosił to straszyć też nie będę
. Możecie mi zarzucić bezguście, ale cóż...nie zostawimy przecież kolegi ze stertą koszulek? :-D
Narazie użyłem argumentów zaproponowanych przez Martina i koleś powiedział, że sie postara zrobić nowe - takie jak miały być... Sorry, że musicie tyle czekać ale lepiej późno niż wcale. Pozdrawiam i dzięki za miłe słowa...
- FOJM
- Juventino
Udeżyłem w faceta honor i posadę - obiecał, że postara się najmocniej te koszulki załatwić "swoimi dojściami". Obecnie byłem tydzień na urlopie i jutro też wyjeżdżam na tydzień - dowiem się po powrocie co i jak i dam znać. Jeszcze raz przepraszam za wstrzymane pieniądze, ale sprawa "w toku". Pozdrawiam.Johnny777 pisze:Nie żebym był posądzony o upierdliwość ale jak się mają sprawy z koszulkami?? :-D :roll:
- Wojtom
- Juventino
Nie żebym był nieuprzejmy ale jak tam sprawa z koszulkami ?? :roll:FOJM pisze: Udeżyłem w faceta honor i posadę - obiecał, że postara się najmocniej te koszulki załatwić "swoimi dojściami". Obecnie byłem tydzień na urlopie i jutro też wyjeżdżam na tydzień - dowiem się po powrocie co i jak i dam znać. Jeszcze raz przepraszam za wstrzymane pieniądze, ale sprawa "w toku". Pozdrawiam.
- x_men_1988
- Juventino
I co w koncu z tymi koszulkami ? Kiedy one bedą ? Jak mam tak długo czekac to juz wole zwrot pieniedzy .
- FOJM
- Juventino
spokojnie. wiem, że to denerwujące (mało powiedziane), ale trzeba poczekać bo ten koleś ma urlopx_men_15 pisze:I co w koncu z tymi koszulkami ? Kiedy one bedą ? Jak mam tak długo czekac to juz wole zwrot pieniedzy .