Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- Yari
- Juventino
ojojjjojo. Zaczynam sie bac chelsea. Jak sobie przypomne podczas losowania grup ligi mistrzów , chelsea mogla albo trafic do naszego koszyka albo do jakiegos innego. fifty-fifty bylo:):). Dobrze sie stalo ze w grupie na nich nie trafilismy,. Natomiast nie mam nic przeciwko temu zeby zagrali z nami w następnej rundie.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kurcze niema co Chelsea z Abramovicem na czele szaleje. Ciekawe tylko jak to wszystko przeniesie się na wyniki na boisku. Kurde jeszcze Lippiego nam wykupią :roll: 8) Dzisiejszym światem rządzi tylko pieniądź, niestety :?

- Rasi
- Qualità Juventino
No jeśli to Keyon był odpowiedzialny za promowanie marki ManU w świecie to spisał się znakomicie. Jeśli odniesie taki sam sukces z Chelsea to niedługo bedzie ona samowystarczalna a pieniądze jakie rusek zainwestował w tą drużyne zwrócą sie w ciągu kilku sezonów.Aż strach się bać :twisted:
- BianconeriFan
- Juventino
Abramowicz szaleje, ale to prawda... jego polityka może wyjść tylko na dobre Chelsea... zbuduję skład nie z największych gwiazd, ale z zawodników perspektywistycznych... Boję się już od dawna Chelsea.... to może być pogromca najlepszych...
- Johnny777
- Juventino
Chelsea Londyn jest podobno najbliżej zatrudnienia obrońcy reprezentacji Brazylii, Lucio, grającego obecnie w Bayerze Leverkusen.
Niedawno wiele mówiło się o transferze Brazylijczyka do Romy lub Juventusu. Brazylijscy dziennikarze informują jednak, że klubem, który ma największe szanse na pozyskanie Lucio jest Chelsea Londyn Romana Abramowicza.
Możliwy jest więc transfer Brazylijczyka na Stamford Bridge już podczas styczniowego okna transferowego.
źródło:lechsport.pl
Oby to była kolejna plota, bo tego Abramowicza to ja już nie zdzierżę.. :evil:
Może to nie ten pokój ale tyle razy nazwisko Lucio było już wiązane z Juve że umieściłem ten temat tu...choć może powinienem w Europie... :oops:
Niedawno wiele mówiło się o transferze Brazylijczyka do Romy lub Juventusu. Brazylijscy dziennikarze informują jednak, że klubem, który ma największe szanse na pozyskanie Lucio jest Chelsea Londyn Romana Abramowicza.
Możliwy jest więc transfer Brazylijczyka na Stamford Bridge już podczas styczniowego okna transferowego.
źródło:lechsport.pl
Oby to była kolejna plota, bo tego Abramowicza to ja już nie zdzierżę.. :evil:
Może to nie ten pokój ale tyle razy nazwisko Lucio było już wiązane z Juve że umieściłem ten temat tu...choć może powinienem w Europie... :oops:
- RadeKas
- Juventino
O kurcie :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
No a już go widziałem w czrno- białej koszulce
Teraz sie okaże czy on tak na serio kocha Juve. Bo jeśli tak to nie podpisze kontraktu z Chelsey żeby go Juve kupił.
No a już go widziałem w czrno- białej koszulce

Teraz sie okaże czy on tak na serio kocha Juve. Bo jeśli tak to nie podpisze kontraktu z Chelsey żeby go Juve kupił.
srali muszki będzie wiosna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A ja się wyłamię i powiem, że nieobchodzi mnie los Lucio. Zawsze mówiłem, że niewidzę go w JUVENTUSIE idalej potrzymuję moje zdanie. To zawodnik wacale nie taki dobry. Mial 1 sezon udany jak Leverkusen doszedł do finału LM i tyle. Naprawdę Lucio niejest nam potrzebny. Ja osbiście niejestem za jego przyjściem. Jak już jakiś obrońca ma nas wzmocnić niech będzie to Mexes.

- Mnich87
- Juventino
Wydaje mi się, że to plota i Lucio nie pójdzie na kasę, bo zawsze miałem go za piłkarza z ambicjami.Chociaż z początku uważałem 'Nową' Chelse za zbieranine gwiazdek to teraz muszę przyznać, że stają się profesionalnym teamem.
Now known as DonMenello