Koszulka 17/18
- pavel88
- Juventino
ja przypominam sobie tylko wypowiedź sprzed 2 lat
http://www.juvepoland.com/news.php?id=31914
i w tym kontekście zastanawiam się czy to forma bojkotu czy jest jakiś inny powód
http://www.juvepoland.com/news.php?id=31914
i w tym kontekście zastanawiam się czy to forma bojkotu czy jest jakiś inny powód
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W zarządzie srebrna gwiazdka w ogóle nie była tematem. Od samego początku tym symbolem podekscytowała się strona kibicowska, ale klub zaznaczył, że nie będzie tego upamiętniał w ten sposób. Może i dobrze, tak z perspektywy czasu, bo w ten sposób "nie przepakujemy" koszulki. Tak tej reszcie odjechaliśmy, że nie musimy tego podkreślać gwiazdkami.pavel88 pisze:a z brakiem srebrnej gwiazdki to jakiś długotrwały bunt? pamiętam, że po 10 pucharze zostało powiedziane, że nie będzie jej na koszulce, ale spodziewałem się, że będzie podobnie jak ze złotymi i z czasem zamieszczony zostanie także symbol z okazji 10 PW...
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Koszulka mega, nawiązująca trochę do klimatów retro, więcej bianco niż nero, obecna bardziej pod Newcastle podchodzi. Dalej nie mogę strawić tego 'logo' ...z herbem byłaby idealna. A już za 4 lata trza szykować miejsce na czwartą gwiazdkę 

- mrozzi
- Juventino
Niestety klub już raz poszedł na wojnę z władzami ligi i miał problem. Nie możemy sobie wrzucić czwartej gwiazdki tak szybko, bo oficjalnie w dalszym ciągu mamy, tfu, 33...lenor pisze:Koszulka mega, nawiązująca trochę do klimatów retro, więcej bianco niż nero, obecna bardziej pod Newcastle podchodzi. Dalej nie mogę strawić tego 'logo' ...z herbem byłaby idealna. A już za 4 lata trza szykować miejsce na czwartą gwiazdkę

Podobałoby mi się takie wkomponowanie Scudetto. Umiejscowienie go gdzieś z boku mi nie podchodzi, a tak można by przecież delikatnie je zmniejszyć i wrzucić pod rząd guzików.

- Mateuszello
- Juventino
Co do tych emblematów. Na środku przez kołnierz nic się nie zmieści. One mają zawsze te same wielkości. Juventus, czy adidas ich nie produkuje. Najrozsądniej byłoby dać scudetto nad logiem adidasa (tak jak na wyjazdówce z 13/14), a rozetę nad logiem Juve.
Gdybyśmy ewentualnie zdobyli KMŚ to w drugiej części sezonu moim zdaniem najrozsądniej byłoby to umieścić na lewym ramieniu, bo na prawym są zawsze te duże loga lokalnych rozgrywek.
Ja ciągle czekam na jakiś konkret co do czwartych koszulek, które mają być białe, bo od grudnia nie pojawiło się żadne info.
Gdybyśmy ewentualnie zdobyli KMŚ to w drugiej części sezonu moim zdaniem najrozsądniej byłoby to umieścić na lewym ramieniu, bo na prawym są zawsze te duże loga lokalnych rozgrywek.
Ja ciągle czekam na jakiś konkret co do czwartych koszulek, które mają być białe, bo od grudnia nie pojawiło się żadne info.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- mrozzi
- Juventino
Adidas to zleca, więc może zamówić mniejsze. Zresztą one nie wyglądają zawsze tak samo - odsyłam do Nike'a.Mateuszello pisze:Co do tych emblematów. Na środku przez kołnierz nic się nie zmieści. One mają zawsze te same wielkości. Juventus, czy adidas ich nie produkuje.
- Mateuszello
- Juventino
Nie musi, a nawet nie może być. Żartem byłoby naprasowanie tarczy na rozpinanym elemencie koszulki.Olek1987 pisze:Beż żartówMateuszello pisze:Najrozsądniej byłoby dać scudetto nad logiem adidasaScudetto na domowej koszulce musi być na środku, nie widzę innej możliwości

Komu zleca? Na koszulkach adidasa, Nike'a, macronu jak Lega/FIGC(?) nie zmienią projektu to każdy ma taki sam rozmiar, kolor, kształt.CavAllano pisze:Adidas to zleca, więc może zamówić mniejsze. Zresztą one nie wyglądają zawsze tak samo - odsyłam do Nike'a.Mateuszello pisze:Co do tych emblematów. Na środku przez kołnierz nic się nie zmieści. One mają zawsze te same wielkości. Juventus, czy adidas ich nie produkuje.
A kiedy były inne? Chyba przed sezonem 10/11 kiedy scudetti były bardziej kwadratowe i miały gruby wypukły kontur. Czyli na ostatnich mistrzowskich koszulkach interu.
Do których strojów Nike'a odsyłasz?
To pomalowana na ramionach i z doklejonym nowym logo aktualna trzecia z zebrą. Chyba jeszcze nigdzie nie było jakichś wycieków co do niej i zaczynam powątpiewać czy w ogóle się pojawi, bo od stycznia już żadne źródło nawet o tym nie wspomniało.
Nowe domówki Bayernu dają nadzieję, że chyba wreszcie Jeep na prawdę (a nie tylko na projektach) nie będzie naprasowanką. Pamiętam, że pierwotnie Bawarczycy mieli mieć sponsora na jednolitym tle
Ostatnio zmieniony 24 maja 2017, 19:38 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero