Serie A: MERCATO 2016
- cooler
- Juventino
Hmm, bardzo lubię Milika i Zielińskiego, ale nie przepadam za Napoli.. i jak to pogodzić? Sportowo chłopaki na pewno zyskają, pozostaje im życzyć jak najlepszego rozwoju, wielu rozegranych minut. Niech staną się w Neapolu gwiazdami i niech go szybko opuszczą (może nawet później do Juve przejdą ? :C )
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
My musieliśmy oddać Moratę, który grał w 2 finałach LM (w jednym nawet strzelił bramkę), strzelał w LM, strzelał na Euro za 30 mln, a Napoli kupiło Milika za 32 mln. Patrząc na te ceny, nie dziwię się Realowi, że liczy, że za Moratę dostanie 50-60 mln.
- Osgiliath
- Juventino
http://www.football-italia.net/88805/no ... ma-diawara
Diawara, od 26 dni ponoć nie daje znaku życia. Nie stawił się na trening Bolonii, co początkowo było odbierane jako oznaka, że chce zostać sprzedany. Jak wiemy Napoli było najbliżej, choć Roma też przy nim dłubała, ale teraz ponoć nici z transferu do któregokolwiek z tych klubów, bo facet jakby zapadł się pod ziemię.
Kiedyś ponoć nim się interesowaliśmy, nie wiem jak to się przekłada na chwilę obecną, ale jak mamy mieć kolejnego typka, który pod kopułą ma siano, to
Mam też wrażenie, że nasi prócz czysto piłkarskich umiejętności obserwują także graczy pod kątem ich psychiki, aby nie trafił do nas drugi Balo i przy okazji nie rozwalił atmosfery w szatni.
Diawara, od 26 dni ponoć nie daje znaku życia. Nie stawił się na trening Bolonii, co początkowo było odbierane jako oznaka, że chce zostać sprzedany. Jak wiemy Napoli było najbliżej, choć Roma też przy nim dłubała, ale teraz ponoć nici z transferu do któregokolwiek z tych klubów, bo facet jakby zapadł się pod ziemię.
Kiedyś ponoć nim się interesowaliśmy, nie wiem jak to się przekłada na chwilę obecną, ale jak mamy mieć kolejnego typka, który pod kopułą ma siano, to
Mam też wrażenie, że nasi prócz czysto piłkarskich umiejętności obserwują także graczy pod kątem ich psychiki, aby nie trafił do nas drugi Balo i przy okazji nie rozwalił atmosfery w szatni.
Mam podobny problem z ich transferami do Neapolu. Zawsze człowiek gdzieś tam dobrze życzy i trochę kibicuje drużynom w których grają Polacy. Ale jak tu dobrze życzyć Napoli? :doh:cooler pisze:Hmm, bardzo lubię Milika i Zielińskiego, ale nie przepadam za Napoli.. i jak to pogodzić? Sportowo chłopaki na pewno zyskają, pozostaje im życzyć jak najlepszego rozwoju, wielu rozegranych minut. Niech staną się w Neapolu gwiazdami i niech go szybko opuszczą (może nawet później do Juve przejdą ? :C )
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Szilgu
- Juventino
Milan sprzedany:
http://www.acmilan.com.pl/news/OFICJALN ... 1453-17546
Może być ważne w kontekście odejścia np. Zazy. Zobaczymy co wymyślą.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Smutne że klub z taką tradycją i sukcesami nie będzie już w rękach Włochów. Europa, która kiedyś była najbogatszym kontynentem, teraz wyprzedaje wszystko... Illuminati.Szikit pisze:Milan sprzedany:
- Eric6666
- Juventino
dobrze. Mam już dość oglądania jak siedzą w połowie tabeli. Serie A musi się wzmocnić, a niestety przy dzisiejszym futbolu trzeba mieć na to ekstra pomysł (Juve), albo dużo pieniędzy.Szikit pisze:Milan sprzedany:
Czyżby czas na wzmocnienia? Pytanie czy mają jakieś pozycje, których nie trzeba wzmocnić
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- CzeczenCZN
- Juventino
Mi szczerze ich nie szkoda, dla mnie mogą wraz z Interem lecieć do Serie B - okradli mnie z marzeń w 2003 roku, w 2006 - zamiast lecieć z nami w dół dostali zielone światło i wygrali CL 2007. Bez litości, nie żal mi ich, niech skończą jak Glasgow Rangers. Po co nam oni? Ligę i tak będziemy z każdym miażdżyć na starcie. Ile w o ogóle wynosi światowy rekord mistrzostw z rzędu?Eric6666 pisze:Dobrze. Mam już dość oglądania jak siedzą w połowie tabeli. Serie A musi się wzmocnić, a niestety przy dzisiejszym futbolu trzeba mieć na to ekstra pomysł (Juve), albo dużo pieniędzy.
Czyżby czas na wzmocnienia? Pytanie czy mają jakieś pozycje, których nie trzeba wzmocnić
Milan ponoć walczy o Cuadrado, nie przeżyje tego jak do nich trafi.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Nie chciało mi się szukać na świecie, ale nawet w Europie trochę brakuje do czołówki:ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ile w o ogóle wynosi światowy rekord mistrzostw z rzędu?
1. Skonto Ryga, Łotwa; 14 mistrzostw (1991–2004)
1. Lincoln, Gibraltar; 14 (2003–2016)
3. Rosenborg, Norwegia; 13 (1992–2004)
4. Dynamo Zagrzeb, Chorwacja; 12 (2006–2016)
Jeśli chodzi o mocniejsze ligi, to pamiętam 7 tytułów Lyonu. Juve idzie po 6sty, Bayern i PSG po 5ty. Ciekawe kto pierwszy spuchnie
Gustavo Gómez w Milanie. Tak, też nie wiem kto to
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!