Coppa Italia 15/16 (1/2): Inter 3-0 k:3-5 JUVENTUS
- Gandalf8
- Juventino
Jest awans
Ale wstyd pozostał...
Analiza meczu jutro, bo trzeba spać, żeby rano do roboty wstać. Dobrej nocy tym, którzy wytrwali w oglądaniu tego horroru :juve:

Ale wstyd pozostał...
Analiza meczu jutro, bo trzeba spać, żeby rano do roboty wstać. Dobrej nocy tym, którzy wytrwali w oglądaniu tego horroru :juve:
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Vinylside
- Juventino
Piłkarze podeszli do tego spotkania w identycznym stylu jak kibice na JuvePoland - bo jest to mecz pucharowy, w dodatku mamy 3-bramkową zaliczkę, do tego silne rezerwy a po drugiej stronie słaby Inter. Mimo wszystko nie są to argumenty, którymi da się w jakimś stopniu usprawiedliwić dzisiejszą porażkę. Zaczyna mnie powoli taka żenada mocno denerwować bo jak nie remis z Bologną tłumaczony odpoczynkiem przed Ligą Mistrzów, to strach przed Bayernem lub lekceważenie przeciwnika (w tym przypadku Interu). I właśnie przez takie frajerskie występy tracimy jeszcze więcej sił oraz zdrowia, ale później w każdym wywiadzie tekst "jesteśmy Juventusem". Widać. Wstyd i żenada.
- Hypeman
- Juventino
DOBRZE ŻE TAK SIĘ STAŁO.
Ta drużyna potrzebowała kubła zimnej wody bo ostatnio głowy siadały piłkarzom, graliśmy na pół gwizdka a do tego meczu podeszliśmy jak skończeni frajerzy.
Jednak to doświadczenie z pewnością wzmocni ducha drużyny, sprawia że Bonucci staje się prawdziwym liderem nowego Juve. Cieszę się że Leo jest częścią drużyny i że to on strzelał decydującego karnego. Brawo dla chłopaków za ten konkurs rzutów karnych, brawo dla Zazy za walkę pomimo ewidentnego wycieńczenia wymalowanego na twarzy.
I serdeczny siusiak w pupę za ten wynik dla naszych i dla sędziego z Perisicem.
Ta drużyna potrzebowała kubła zimnej wody bo ostatnio głowy siadały piłkarzom, graliśmy na pół gwizdka a do tego meczu podeszliśmy jak skończeni frajerzy.
Jednak to doświadczenie z pewnością wzmocni ducha drużyny, sprawia że Bonucci staje się prawdziwym liderem nowego Juve. Cieszę się że Leo jest częścią drużyny i że to on strzelał decydującego karnego. Brawo dla chłopaków za ten konkurs rzutów karnych, brawo dla Zazy za walkę pomimo ewidentnego wycieńczenia wymalowanego na twarzy.
I serdeczny siusiak w pupę za ten wynik dla naszych i dla sędziego z Perisicem.
- pablo1503
- Juventino
rydwadydwa pisze:Mnie też bardziej to widowisko śmieszy niż złości. W dalszej perspektywie ta sromotna porażka będzie miał bardzo dobry wpływ na drużynę.

- Drugo ufficialmente
- Juventino
Oj słabo, słabo, powinni z buta wracać do Turynu mimo awansu.
- johnnybgoode
- Juventino
Tak na pocieszenie dla malkontentów: nawet jak inter wygra to i tak koniec końców przegrywa 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Obawiałem się tych karnych bo dzisiaj ewidentnie nic nie chciało wpaść i obawiałem się, że w karnych będzie podobnie...nie spodziewałem się, że karne tak pewnie będą wykonywane...dobrze się skończyło ale niech to będzie nauczka dla naszych zmienników...sporo pracy przed nimi...