LM 14/15 (gr. A) [2]: Atletico 1-0 JUVENTUS
- Aleexxx
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Moim zdaniem przyczyną porażki był brak Ogbonny, a Caceres na boisku. 
W ogóle ta rączka to czysty, soczysty karny. Ja już naprawdę nie wiem kiedy się odgwizduje ręce a kiedy nie. W tym wypadku Martin zmienił kierunek piłki ręką i do tego poszerzył swoje rozmiary. :snooty:

W ogóle ta rączka to czysty, soczysty karny. Ja już naprawdę nie wiem kiedy się odgwizduje ręce a kiedy nie. W tym wypadku Martin zmienił kierunek piłki ręką i do tego poszerzył swoje rozmiary. :snooty:
- Gandalf8
 - Juventino

Wstyd, że po stracie gola nie potrafimy przeprowadzić ani jednej akcji ofensywnej mając na to 15 minut :doh: . Atletico już 10 minut przed końcem bawiło się piłką w narożniku, żałosne, ale skuteczne. W całym meczu nie oddaliśmy ani jednego strzału w światło bramki :roll: .

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
						Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Gotti
 - Juventino

Jednak ten zespół w LM dalej gra jak za Conte.
Turyńska tiki taka - milion podań i żadnej okazji do strzelenia bramki przez cały mecz. Walenie głową w mur.
Do tego drewno Llorente w ataku, które do złudzenia przypomina mi Amauriego. No jego zagrania i przewracanie się to czysty Amauri po prostu.
Allegri robiący zmiany pod koniec meczu - no tragedia jakaś.
No i nie rozumiem po co kupujemy Moratę za 20 mln żeby sobie na ławce siedział. Prawdopodobnie jest to najbardziej przepłacony piłkarz całego mercato, ale żeby to komisyjnie stwierdzić trzeba dać mu zagrać kilka meczów od pierwszej minuty, bo od Llorente i tak gorzej nie zagra.
Ogólnie 3 sezon z rzędu musimy znosić upokorzenia w LM i może dobrze by się stało jakbyśmy znów z grupy nie wyszli to przynajmniej jakaś rewolucja w składzie by była, bo od 3 lat ten klub gra tym samym składem, a jak to się kończy można spytać kibiców naszego ulubionego klubu z Mediolanu.

Turyńska tiki taka - milion podań i żadnej okazji do strzelenia bramki przez cały mecz. Walenie głową w mur.
Do tego drewno Llorente w ataku, które do złudzenia przypomina mi Amauriego. No jego zagrania i przewracanie się to czysty Amauri po prostu.
Allegri robiący zmiany pod koniec meczu - no tragedia jakaś.
No i nie rozumiem po co kupujemy Moratę za 20 mln żeby sobie na ławce siedział. Prawdopodobnie jest to najbardziej przepłacony piłkarz całego mercato, ale żeby to komisyjnie stwierdzić trzeba dać mu zagrać kilka meczów od pierwszej minuty, bo od Llorente i tak gorzej nie zagra.
Ogólnie 3 sezon z rzędu musimy znosić upokorzenia w LM i może dobrze by się stało jakbyśmy znów z grupy nie wyszli to przynajmniej jakaś rewolucja w składzie by była, bo od 3 lat ten klub gra tym samym składem, a jak to się kończy można spytać kibiców naszego ulubionego klubu z Mediolanu.
- Kubba
 - Juventino

Co za impotencja w ataku... Ani jednego strzału na bramkę przez 95min. Przecież to jest frajerstwo. Atletico w cale taki silne nie jest jakby to miało się wydawać.
Evra to po prostu nie porozumienie, jakim cudem on grał cały mecz to chyba tylko Allegri ogarnia.
Nie będę zrzucał winy na sędziego, bo to Juventus dał dupska i nie robił nic aby wygrać ten mecz, ale... gość nie powinien sędziować meczów w LM. Jego decyzje albo ich brak po prostu miażdżyły system.
Brak słów na nasze poczynania w ataku.

Evra to po prostu nie porozumienie, jakim cudem on grał cały mecz to chyba tylko Allegri ogarnia.
Nie będę zrzucał winy na sędziego, bo to Juventus dał dupska i nie robił nic aby wygrać ten mecz, ale... gość nie powinien sędziować meczów w LM. Jego decyzje albo ich brak po prostu miażdżyły system.
Brak słów na nasze poczynania w ataku.
- kosciu88
 - Juventino

Evra dzis to jakas pomylka, Ferdkowi tez by sie przydala lawka na 2 - 3 mecze. Atletico zagralo madrzej w drugiej polowie i niestety wygrali.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
						- Sila Spokoju
 - Juventino

- Podziekował: 34 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 64 razy

Miałem na myśli pewien zespół na A, nie Sebastiana.rad pisze:Ale on kilka razy miał piłkę przy nodze i to wystarczyło do takiej oceny ?Sila Spokoju pisze:Żenujące widowisko w wykonaniu gównico i sędziego.

- Morgesztern
 - Juventino

A ten Pogba z wolnego... ach... cudo. Właśnie po to jest Pirlo.

- annihilator1988
 - Juventino

Dziś? :rotfl: To jest pomyłka. Najgorszy transfer tego okienka. Mam nadzieje, że dostanie sraczki i Asa zastąpi go na najbliższe mecze.kosciu88 pisze:Evra dzis to jakas pomylka
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- KondzioJuveFans
 - Juventino

Chiellini powinien usiąść na ławce, Ogbonna w tej chwili jest w lepszej formie, po zmianie systemu gry coś ruszyło w ofensywie, trzeba skończyć z 3-5-2 w Europie.

Fino Alla Fine Forza Juventus!
						- Gotti
 - Juventino

To tak jakbyś poszedł ze strzelbą na polowanie bez nabojów i mówił, że było cię stać na upolowanie tego i tego.Ok, może i dziś przegraliśmy, ale nikt mi nie wmówi że nie stać nas było na zwycięstwo
Juventus przez 90 minut meczu i przy 65% posiadania piłki nie stworzył sobie ŻADNEJ sytuacji do strzelenia bramki. To jest patologia piłkarska!
- Aleexxx
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Ciekawe jak zagramy z Romą. Moim zdaniem Allegri jest taką za przeproszeniem pipą, że zmieni taktykę, bo mu dziennikarze to wyperswadują. 
Jak będzie miał jaja to nic nie zmieni:

Jak będzie miał jaja to nic nie zmieni:
Jeśli chodzi o 3- i 4-osobową defensywę, to podczas tej przerwy praktycznie niemożliwa jest praca nad nowym wariantem, ponieważ praktycznie wszyscy wyjeżdżają na zgrupowania swoich reprezentacji.