Claudio Marchisio
- hellspawn
- Juventino
Dlatego nie rozwodzę się nad całością problemu w skali drużyny, bo to materiał na inne posty, w innym temacie, w innym dziale jak mniemam.Arbuzini pisze: Marchisio zawodzi w tym sezonie, ale problem dotyczy generalnie całej drugiej linii, a przy tym sztabie medycznym "słabym trybem" jest połowa drużyny, w tym charakterny Mandzukic albo Chiellini.
- Łukasz
- Juventino
:hellyes:hellspawn pisze:Sugeruję, że Bonucci jest twardszy i grał już z bolącymi kończynami.Łukasz pisze:Sugerujesz, że symuluje, czy raczej, że powinien na wystąpić i skakać na jednej nodze?hellspawn pisze: I jeszcze teraz ta łydeczka zabolała...ojciu, ojciu...
Powinieneś się udzielać na forach medycznych. Znakomity z Ciebie fachowiec.
- hellspawn
- Juventino
A czy ja chcę uchodzić za fachowca? Albo wy wszyscy? Czytaliście szczegółową opinię medyczną jego kontuzji? Ja nie. Nie było takowej i póki nie będzie mogę pisać co chcę i sugerować co chcę. Nawet symulkę, czy zachowawczość Allegriego w kontekscie derbów Turynu.Łukasz pisze::hellyes:hellspawn pisze:Sugeruję, że Bonucci jest twardszy i grał już z bolącymi kończynami.Łukasz pisze: Sugerujesz, że symuluje, czy raczej, że powinien na wystąpić i skakać na jednej nodze?
- Łukasz
- Juventino
To po co pieprzysz farmazony?hellspawn pisze:A czy ja chcę uchodzić za fachowca? Albo wy wszyscy? Czytaliście szczegółową opinię medyczną jego kontuzji? Ja nie.Łukasz pisze::hellyes:hellspawn pisze:
Sugeruję, że Bonucci jest twardszy i grał już z bolącymi kończynami.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zdaję sobie sprawę, że nerwy się udzielają. Ja też jestem tym wszystkim mocno wkurzony, ale niech nigdy nie zabraknie nam zdrowego myślenia. Uraz Marchisio to przerwa od 20-30 dni. To nie jest jakieś zwykłe stłuczenie. Zresztą to odnowienie poprzedniego urazu. W naszym klubie panuje totalna patologia pod tym względem. Ktoś popełnił błąd w sztuce. Ale nie sugerujmy, że piłkarze symulują, bo daleko nie zajedziemy.
- hellspawn
- Juventino
Bo regulamin mi tego nie zabrania.Łukasz pisze:To po co pieprzysz farmazony?hellspawn pisze:A czy ja chcę uchodzić za fachowca? Albo wy wszyscy? Czytaliście szczegółową opinię medyczną jego kontuzji? Ja nie.Łukasz pisze: Powinieneś się udzielać na forach medycznych. Znakomity z Ciebie fachowiec.
Problem kontuzji poruszyłem marginalnie, a krytykantów się zleciałoooo...jak much do gówna.
Za to merytorycznie podyskutować o istocie...oj bida.
No i klops. Poważna kontuzja Claudio - Euro spędzi u rehabilitantów.
http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... pdate-.php
http://app.football-italia.net/#article ... u=news-all
Najgorszy sezon Claudio? :roll:
http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... pdate-.php
http://app.football-italia.net/#article ... u=news-all
Najgorszy sezon Claudio? :roll:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Azrael
- Juventino
Masakra, czeka go przeszczep więzadła krzyżowego. Oby wrócił jeszcze na jesień, choć to optymistyczne życzenie...Cobra pisze:No i klops. Poważna kontuzja Claudio - Euro spędzi u rehabilitantów.
Swoją drogą całkiem sprawna diagnostyka. Uraz 15:30, opis MR kolana już o 18:10. Samo badanie w rurze przecież trwa około pół godziny.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2016, 18:45 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
- juvemaroko
- Juventino
Kiedy nie gral na poczatek sezonu nie moglismy wygrywac dwoch spotkanie z rzedu. Od kiedy powrocil widac ze sytuacja zostala opanowana i dzieki jego wystepow zdobedziemy kolejnego tytul serii A.
Szkoda ze nie zagra na Euro. Mam nadzeje ze wroci na poczatek sezonu i znow bedziemy wygrywac z nim w skladzie.
Szkoda ze nie zagra na Euro. Mam nadzeje ze wroci na poczatek sezonu i znow bedziemy wygrywac z nim w skladzie.
- gucio_juve
- Juventino
Z kontuzjami Claudio jak pamiętamy, było zawsze różnie. Poczekałbym na oficjalne info.
- Vincitore
- Juventino
Przed chwilą dodał zdjęcie na fejsa jak siedzi zadowolony z życia w jakiejś altance. :roll:Azrael pisze:Masakra, czeka go przeszczep więzadła krzyżowego. Oby wrócił jeszcze na jesień, choć to optymistyczne życzenie...Cobra pisze:No i klops. Poważna kontuzja Claudio - Euro spędzi u rehabilitantów.
Swoją drogą całkiem sprawna diagnostyka. Uraz 15:30, opis MR kolana już o 18:10. Samo badanie w rurze przecież trwa około pół godziny.
- Azrael
- Juventino
"An MRI scan has confirmed that Claudio Marchisio has suffered a ruptured anterior cruciate ligament in his left knee. He will undergo surgery in the next few days."gucio_juve pisze:Z kontuzjami Claudio jak pamiętamy, było zawsze różnie. Poczekałbym na oficjalne info.
To oficjalne info ze strony Juventusu. Zapewne jutro lub pojutrze czeka go operacja przeszczepu i rekonstrukcji ACLu.
Zapewne będzie miał teraz dużo czasu na siedzenie w altankach. Byleby po operacji wypełniał plan rehabilitacji...Vincitore pisze:Przed chwilą dodał zdjęcie na fejsa jak siedzi zadowolony z życia w jakiejś altance. :roll:

Pozdrawiam!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Claudio wrzucił fotkę ze swojego ogródka jak mniemam, bo pisze tam, że wrócił dopiero do domu i choć jego kontuzja jest dla niego dużym ciosem, to cieszy się, że Juventus jest już bardzo blisko scudetto, bo to jest najważniejsze. Nie wiem, jak można go za to hejtować. Tak, Claudio ma ogród i altanę i od lat robi sobie mnóstwo selfie 

- wagner
- Juventino
Też jestem w szoku. Teraz w obliczu tak poważnej kontuzji potrzebuje dużo wsparcia, a on sam musi być silny psychicznie i patrzeć na przyszłość z optymizmem.Ouh_yeah pisze:Claudio wrzucił fotkę ze swojego ogródka jak mniemam, bo pisze tam, że wrócił dopiero do domu i choć jego kontuzja jest dla niego dużym ciosem, to cieszy się, że Juventus jest już bardzo blisko scudetto, bo to jest najważniejsze. Nie wiem, jak można go za to hejtować. Tak, Claudio ma ogród i altanę i od lat robi sobie mnóstwo selfie
Trzymam kciuk za CM8

Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2016, 19:30 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.