Claudio Marchisio

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2016, 20:32

Arbuzini pisze: Marchisio zawodzi w tym sezonie, ale problem dotyczy generalnie całej drugiej linii, a przy tym sztabie medycznym "słabym trybem" jest połowa drużyny, w tym charakterny Mandzukic albo Chiellini.
Dlatego nie rozwodzę się nad całością problemu w skali drużyny, bo to materiał na inne posty, w innym temacie, w innym dziale jak mniemam.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2016, 21:04

hellspawn pisze:
Łukasz pisze:
hellspawn pisze: I jeszcze teraz ta łydeczka zabolała...ojciu, ojciu...
Sugerujesz, że symuluje, czy raczej, że powinien na wystąpić i skakać na jednej nodze?
Sugeruję, że Bonucci jest twardszy i grał już z bolącymi kończynami.
:hellyes:

Powinieneś się udzielać na forach medycznych. Znakomity z Ciebie fachowiec.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2016, 21:12

Łukasz pisze:
hellspawn pisze:
Łukasz pisze: Sugerujesz, że symuluje, czy raczej, że powinien na wystąpić i skakać na jednej nodze?

A czy ja chcę uchodzić za fachowca? Albo wy wszyscy? Czytaliście szczegółową opinię medyczną jego kontuzji? Ja nie. Nie było takowej i póki nie będzie mogę pisać co chcę i sugerować co chcę. Nawet symulkę, czy zachowawczość Allegriego w kontekscie derbów Turynu.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2016, 21:14

hellspawn pisze:
Łukasz pisze:
hellspawn pisze:

A czy ja chcę uchodzić za fachowca? Albo wy wszyscy? Czytaliście szczegółową opinię medyczną jego kontuzji? Ja nie.
To po co pieprzysz farmazony?

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 marca 2016, 21:26

Zdaję sobie sprawę, że nerwy się udzielają. Ja też jestem tym wszystkim mocno wkurzony, ale niech nigdy nie zabraknie nam zdrowego myślenia. Uraz Marchisio to przerwa od 20-30 dni. To nie jest jakieś zwykłe stłuczenie. Zresztą to odnowienie poprzedniego urazu. W naszym klubie panuje totalna patologia pod tym względem. Ktoś popełnił błąd w sztuce. Ale nie sugerujmy, że piłkarze symulują, bo daleko nie zajedziemy.

Obrazek
hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2016, 21:26

Łukasz pisze:
hellspawn pisze:
Łukasz pisze: Powinieneś się udzielać na forach medycznych. Znakomity z Ciebie fachowiec.
A czy ja chcę uchodzić za fachowca? Albo wy wszyscy? Czytaliście szczegółową opinię medyczną jego kontuzji? Ja nie.
To po co pieprzysz farmazony?
Bo regulamin mi tego nie zabrania.

Problem kontuzji poruszyłem marginalnie, a krytykantów się zleciałoooo...jak much do gówna.
Za to merytorycznie podyskutować o istocie...oj bida.

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2016, 18:34

No i klops. Poważna kontuzja Claudio - Euro spędzi u rehabilitantów.

http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... pdate-.php

http://app.football-italia.net/#article ... u=news-all

Najgorszy sezon Claudio? :roll:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2016, 18:43

Cobra pisze:No i klops. Poważna kontuzja Claudio - Euro spędzi u rehabilitantów.
Masakra, czeka go przeszczep więzadła krzyżowego. Oby wrócił jeszcze na jesień, choć to optymistyczne życzenie...

Swoją drogą całkiem sprawna diagnostyka. Uraz 15:30, opis MR kolana już o 18:10. Samo badanie w rurze przecież trwa około pół godziny.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2016, 18:45 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam!
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2016, 18:44

Kiedy nie gral na poczatek sezonu nie moglismy wygrywac dwoch spotkanie z rzedu. Od kiedy powrocil widac ze sytuacja zostala opanowana i dzieki jego wystepow zdobedziemy kolejnego tytul serii A.
Szkoda ze nie zagra na Euro. Mam nadzeje ze wroci na poczatek sezonu i znow bedziemy wygrywac z nim w skladzie.

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2016, 18:48

Ma ktoś gifa z tego zdarzenia?

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2016, 18:56

Z kontuzjami Claudio jak pamiętamy, było zawsze różnie. Poczekałbym na oficjalne info.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2016, 18:57

Azrael pisze:
Cobra pisze:No i klops. Poważna kontuzja Claudio - Euro spędzi u rehabilitantów.
Masakra, czeka go przeszczep więzadła krzyżowego. Oby wrócił jeszcze na jesień, choć to optymistyczne życzenie...

Swoją drogą całkiem sprawna diagnostyka. Uraz 15:30, opis MR kolana już o 18:10. Samo badanie w rurze przecież trwa około pół godziny.
Przed chwilą dodał zdjęcie na fejsa jak siedzi zadowolony z życia w jakiejś altance. :roll:

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2016, 19:02

gucio_juve pisze:Z kontuzjami Claudio jak pamiętamy, było zawsze różnie. Poczekałbym na oficjalne info.
"An MRI scan has confirmed that Claudio Marchisio has suffered a ruptured anterior cruciate ligament in his left knee. He will undergo surgery in the next few days."
To oficjalne info ze strony Juventusu. Zapewne jutro lub pojutrze czeka go operacja przeszczepu i rekonstrukcji ACLu.
Vincitore pisze:Przed chwilą dodał zdjęcie na fejsa jak siedzi zadowolony z życia w jakiejś altance. :roll:
Zapewne będzie miał teraz dużo czasu na siedzenie w altankach. Byleby po operacji wypełniał plan rehabilitacji... ;)

Pozdrawiam!
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2016, 19:20

Claudio wrzucił fotkę ze swojego ogródka jak mniemam, bo pisze tam, że wrócił dopiero do domu i choć jego kontuzja jest dla niego dużym ciosem, to cieszy się, że Juventus jest już bardzo blisko scudetto, bo to jest najważniejsze. Nie wiem, jak można go za to hejtować. Tak, Claudio ma ogród i altanę i od lat robi sobie mnóstwo selfie :D

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2016, 19:29

Ouh_yeah pisze:Claudio wrzucił fotkę ze swojego ogródka jak mniemam, bo pisze tam, że wrócił dopiero do domu i choć jego kontuzja jest dla niego dużym ciosem, to cieszy się, że Juventus jest już bardzo blisko scudetto, bo to jest najważniejsze. Nie wiem, jak można go za to hejtować. Tak, Claudio ma ogród i altanę i od lat robi sobie mnóstwo selfie :D
Też jestem w szoku. Teraz w obliczu tak poważnej kontuzji potrzebuje dużo wsparcia, a on sam musi być silny psychicznie i patrzeć na przyszłość z optymizmem.

Trzymam kciuk za CM8 :pray: Wróci mocniejszy. :juve: Co do Euro, to nie ubolewam nad tym że nie pojedzie.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2016, 19:30 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ