Serie A 13/14 (3): Inter 1-1 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Mówcie co chcecie, ale Pirlo, pomimo 3 ładnie rzuconych piłek, nie podoba mi się w ogóle. Ma niespodziewanie dużo miejsca, czasem naprawdę mnóstwo przestrzeni, ale większość podań nic nie wnosi a często holuje akcje.
Co więcej? Słaby Vucinic. Tak liczyłem, że jednak zagra, trochę się porozpychał tyłem do bramki, ale poza tym cienizna i minimalny wkład w akcje ofensywne. Karta dla Lichtsteinera chyba za ładne oczy.
PS. Nie bardzo wiem, co komentatorzy mają na myśli mówiąc "transmisja" np "Juventus jest szybki w transmisji" "to nie była udana transmisja"
Co więcej? Słaby Vucinic. Tak liczyłem, że jednak zagra, trochę się porozpychał tyłem do bramki, ale poza tym cienizna i minimalny wkład w akcje ofensywne. Karta dla Lichtsteinera chyba za ładne oczy.
PS. Nie bardzo wiem, co komentatorzy mają na myśli mówiąc "transmisja" np "Juventus jest szybki w transmisji" "to nie była udana transmisja"

- pablo1503
- Juventino
Wyrównany i przyjemny mecz dla bezstronnego widza.
Wyrównany, ale z lekkim wskazaniem na nas. Widać, że nasi piłkarze są lepsi technicznie od rywali - udowadnia to chociażby atak pozycyjny).
Fajne klepani w okolicach 30 minuty na 25 metrze od bramki Interu.
Nie mamy boków w ogóle. O ile Asamoah coś tam próbuje, to Szwajcara nie widziałem od kilkunastu minut(Jak pomyśle o Bale'u i Ronaldo, to mi niedobrze)
Ale to nie oni są najgorsi, ale Pirlo i Vucinić. Pirlo gra tragicznie. Klepiemy sobie kilkanaście sekund na połowie Interu, aż piłka dochodzi do Andrzeja. Co wtedy? Chłop zaczyna sobie tańczyć i traci. Ja rozumiem, że nazywa się Pirlo i jemu nie przystoi podać do najbliższego, albo najzwyczajniej w świecie wycofać do obrońców. On musi dać jakiegoś magic passa, mimo, że nie ma na to miejsca, albo możliwości.
Vucinić gra jak Vucinić. Przerost ambicji nad umiejętnościami. Chociaż znając go, to pod koniec meczu zaasystuje.
Wyrównany, ale z lekkim wskazaniem na nas. Widać, że nasi piłkarze są lepsi technicznie od rywali - udowadnia to chociażby atak pozycyjny).
Fajne klepani w okolicach 30 minuty na 25 metrze od bramki Interu.
Nie mamy boków w ogóle. O ile Asamoah coś tam próbuje, to Szwajcara nie widziałem od kilkunastu minut(Jak pomyśle o Bale'u i Ronaldo, to mi niedobrze)
Ale to nie oni są najgorsi, ale Pirlo i Vucinić. Pirlo gra tragicznie. Klepiemy sobie kilkanaście sekund na połowie Interu, aż piłka dochodzi do Andrzeja. Co wtedy? Chłop zaczyna sobie tańczyć i traci. Ja rozumiem, że nazywa się Pirlo i jemu nie przystoi podać do najbliższego, albo najzwyczajniej w świecie wycofać do obrońców. On musi dać jakiegoś magic passa, mimo, że nie ma na to miejsca, albo możliwości.
Vucinić gra jak Vucinić. Przerost ambicji nad umiejętnościami. Chociaż znając go, to pod koniec meczu zaasystuje.

- grande amore
- Juventino
Mecz ciekawy, ogladam go z mocno bijacym serduchem w piersi. Ladne pietki Vucinicia i Teveza, a potem ten rajd Pogby miedzy zawodnikami Interu - miodzio po prostu 

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Wojtek
- Juventino
http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.htmlCabrini_idol pisze:wiem, ze wszyscy mają Nke ale ja nie mam, posiada ktoś dobry link ? bo paradoksalnie nie można znalezc na taki mecz w dobrej jakosci.
SKonczy sie 1 : 0 dla nas. W 2 polowie zawsze Juventus Conte wrzuca wyzszy bieg w takich meczach.
Mi tu działa idealnie, jakośc też git;)
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No ba, on wyglądał na zaskoczonego tym, że ma tyle miejsca. Inter skupił się na tych do których mogłaby być zagrana piłka i Andrea ma problem do kogo podać.pumex pisze:Mówcie co chcecie, ale Pirlo, pomimo 3 ładnie rzuconych piłek, nie podoba mi się w ogóle. Ma niespodziewanie dużo miejsca, czasem naprawdę mnóstwo przestrzeni, ale większość podań nic nie wnosi a często holuje akcje.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No i macie 6-0, 5-0 dla Juventusu... każdy mecz to osobna historia, także kubeł zimnej wody na łeb i dalej walczymy.
PS. Nie podobali mi się Pirlo i Vucinic.
PS. Nie podobali mi się Pirlo i Vucinic.
Ostatnio zmieniony 14 września 2013, 19:56 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Pierdzielony Isla.
Conte więcej go nie wpuści. Jak można być taką fajtłapą ?
Pirlo dno
Conte więcej go nie wpuści. Jak można być taką fajtłapą ?
Pirlo dno

Ostatnio zmieniony 14 września 2013, 19:54 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Libertarian
- Juventino
Isla grał dobrze, jedyne co zawalił to ten strzał. Cieszę się, że wraca do formy.
- fan_of_juve
- Juventino