Serie A 12/13 (35): JUVENTUS 1-0 Palermo [DPL na meczu!] 31!
- Alfa i Omega
- Juventino
Buziaki dla chłopaków za majstra, wychylę kilka piwek najwcześniej w środę za cześć i chwałę 31 scudetto.
Czekam na jakąś ankietę w stylu zeszłorocznej z wyborem MVP sezonu etc. Supersonic chyba ją robił?
Czekam na jakąś ankietę w stylu zeszłorocznej z wyborem MVP sezonu etc. Supersonic chyba ją robił?
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Na zawszeFelekJUVE pisze:Sorka ze nie w temacie. Wiecie moze czy Ban na seriea.pl jest dozywotni czy okreslony na jakis czas?;/ Bo dostałem takowego za liczbę 31. Myslalem ze jest wolnosc slowa;/ No ale cóż...

Mnie bardzo cieszy ten mistrz. Teraz odpowiednie wzmocnienia i walczymy a Europie!!
Forza
- ewerthon
- Juventino
Jemu chyba chodziło po części o to, co mnie. Czyli to, że po takim ogromnym sukcesie w skali całego sezonu nie mamy zbyt wiele gratulujących wpisów. Natomiast po kilku słabych meczach w naszych wykonaniu (z interem, Sampą czy Bayernem) tematy są pełne wpisów od hejterów i malkontentów (typu Pluto) czy LJ. Taka już natura wielu gości, że nie potrafią się cieszyć i widzieć plusów danej sytuacji, tylko czekają w ukryciu na moment potknięcia, żeby pojechać po Marotcie, piłkarzach, czy nawet Conte. Czy uważasz, że to normalne, żeby hejtować cały świat po jednej porażce, a nie odezwać się ani słowem po wielkim sukcesie?zahor pisze: No dobrze, ale co takiego konkretnego chciałbyś przeczytać na tych 500 stronach? Mecz z gatunku tych, które zapomina się po tygodniu - ciekawych sytuacji jak na lekarstwo, nic szczególnego się nie działo, nie ma się o czym rozpisywać. A że akurat te trzy punkty zwiększyły prawdopodobieństwo scudetto dla Juventusu z 99,9% na 100% - sugerujesz że z tego tytułu każdy użytkownik zarejestrowany na tym forum powinien wejść w ten temat i napisać "bravo ragazzi 31!!!!!111"? Wtedy byłbyś usatysfakcjonowany? Pytam poważnie - jakie niebanalne spostrzeżenia i ciekawe wnioski można by było wyciągnąć z dzisiejszego meczu (nie fety mistrzowskiej, nie całego sezonu), których to Twoim zdaniem zabrakło?
- zahor
- Juventino
Ja to widzę w ten sposób, że liczba postów w temacie meczowym powinna być w jakiś sposób proporcjonalna do ilości ciekawych wydarzeń w meczu, jego rangi, niepowtarzalności i daleko idących wniosków, które na jego podstawie można wyciągnąć. Mecz z Sampdorią był w pewien sposób wyjątkowy, bo w zasadzie była to pierwsza za czasów Conte porażka frajerska porażka - nigdy wcześniej (ani później) nie zdarzyło się za kadencji tego szkoleniowca przegrać spotkania z tak słabym rywalem, mając w dodatku prowadzenie i grając (dobrze pamiętam?) w przewadze zawodnika.ewerthon pisze: Jemu chyba chodziło po części o to, co mnie. Czyli to, że po takim ogromnym sukcesie w skali całego sezonu nie mamy zbyt wiele gratulujących wpisów. Natomiast po kilku słabych meczach w naszych wykonaniu (z interem, Sampą czy Bayernem) tematy są pełne wpisów od hejterów i malkontentów (typu Pluto) czy LJ. Taka już natura wielu gości, że nie potrafią się cieszyć i widzieć plusów danej sytuacji, tylko czekają w ukryciu na moment potknięcia, żeby pojechać po Marotcie, piłkarzach, czy nawet Conte. Czy uważasz, że to normalne, żeby hejtować cały świat po jednej porażce, a nie odezwać się ani słowem po wielkim sukcesie?
W tematach o spotkaniu z Bayernem postów było multum, ale to chyba oczywiste - to był najważniejszy dwumecz od bardzo dawna, wielkie emocje wzbudzał na długo przed pierwszym gwizdkiem sędziego. Wiele wpisów po meczu musiało się pojawić, a że Juventus wypadł blado, to i większość z nich była krytyczna.
Rozumiem o co Ci chodzi z Pluto i resztą, tyle że to są skrajne przypadki, pojedynczy użytkownicy, których obecność (lub nieobecność) nie ma wpływu na to, czy temat ma 10 stron czy 500.
- Buffalo
- Juventino
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- grande amore
- Juventino
Pierwsze komentarze pod tym newsem... Czuje ich bol :-P
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Arbuzini
- Juventino
Bo taka jest oficjalna wersja. Zgodna z, tfu, literą prawa. Dlatego to mistrzostwo cieszy mnie o tyle, że od niego już prosta droga do scudetto numer 32. Ono będzie smakowało równie wybornie, co zeszłoroczne - 30.Push3k pisze:Na TVP podali, że Juve mistrzem Włoch, ale podali jako 29, a nie 31.
- Supersonic
- Juventino
Jaki tam problem 29 czy 31 ot cyferką się różni. Góra dwoma. :shock:
Zahor Alfa i Omega - postaram się dziś w nocy skomponować Best of 2013, max jutro. Trzymajcie palce na klawiszach
Uwielbiam kolejne mistrzostwa, zawsze osładza mi to 17-o letnie oczekiwanie na CL
Zahor Alfa i Omega - postaram się dziś w nocy skomponować Best of 2013, max jutro. Trzymajcie palce na klawiszach

Uwielbiam kolejne mistrzostwa, zawsze osładza mi to 17-o letnie oczekiwanie na CL