LM 12/13 (1/8): JUVENTUS 2-0 Celtic
- Robaku
- Juventino
Właśnie dzisiaj Pirlo poraz kolejny jak to powiedział Boniek - sejf. Jak zagrasz mu piłkę to jej nei straci, nie ma szans.
Niech zejdzie Vidal bo mimo, że gra bardzo dobrze to zółtko może zdarzyć się przez przypadek. Szkoda jego strzalu, bo gdyby przyjął i podszedł z 2-3 metry byłby gol. Dlatego czekam szybko na Gacka, niech sobie chłopak trochę pogra w LM.
Padoin słabo dzisiaj, dawać Isle.
No i Quag jak zwykle samolubnie, kurcze miał z 2-3 sytuacje, kiedy mógł podać, zamiast wchodzić w drybling.
NIepotrzebny faul Peluso na żółtą kartkę. Bo zagrożenia nie było.
W każdym razie Barza dobrze nam wyprowadził akcję.
Niech zejdzie Vidal bo mimo, że gra bardzo dobrze to zółtko może zdarzyć się przez przypadek. Szkoda jego strzalu, bo gdyby przyjął i podszedł z 2-3 metry byłby gol. Dlatego czekam szybko na Gacka, niech sobie chłopak trochę pogra w LM.
Padoin słabo dzisiaj, dawać Isle.
No i Quag jak zwykle samolubnie, kurcze miał z 2-3 sytuacje, kiedy mógł podać, zamiast wchodzić w drybling.
NIepotrzebny faul Peluso na żółtą kartkę. Bo zagrożenia nie było.
W każdym razie Barza dobrze nam wyprowadził akcję.
- juvemaroko
- Juventino
Obawiam sie ze dzis zostanie przerwana ta seria bo jak narazie Buffon dobrze broni ale dwukrotnie mial sporo szczescia poniewaz obronce nie graja dzis na 100%.D-Rose pisze:Wie ktos jaki jest rekord bez puszczonej bramki w LM?
Buffon juz ma na koncie 445 minut
Co do spotkanie ciesze mnie fakt ze Matri znow strzela oraz ze Fabio walczy choc widac ze dawno nie gral.
Pogba coraz pewniejsze jest i licze ze z doswiadczeniem bedzie gral czesto i skutecznie zarowno w zadaniach defensywnych o ofensywnych.
- @D@$
- Juventino
Też podzielę się spostrzeżeniami:
- jeśli mnie pamięć nie myli, to pomijając sparingi, jest topierwszy mecz gdzie Matri i Quagliarella grają razem od początku (!)
- liczyłem na dobry mecz Fabio i chyba się doczekałem. Nie wszystkie jego decyzje są dobre, ale nieźle mu idzie, w ogóle nie wiedziałem że jest taki szybki
- Matri odzyskał instykt, świetnie się znalazł przy golu, może lekko nawiąże do...Superpippo
- Pogba i Pirlo co jakiś czas ośmieszają te ogórki
- jakby mi ktoś powiedział jesienią że rewanż 1/8 zagramy z Padoinem i Peluso na skrzydłach, to bym chyba padł
Wchodzi Ambrose
- jeśli mnie pamięć nie myli, to pomijając sparingi, jest topierwszy mecz gdzie Matri i Quagliarella grają razem od początku (!)
- liczyłem na dobry mecz Fabio i chyba się doczekałem. Nie wszystkie jego decyzje są dobre, ale nieźle mu idzie, w ogóle nie wiedziałem że jest taki szybki
- Matri odzyskał instykt, świetnie się znalazł przy golu, może lekko nawiąże do...Superpippo

- Pogba i Pirlo co jakiś czas ośmieszają te ogórki
- jakby mi ktoś powiedział jesienią że rewanż 1/8 zagramy z Padoinem i Peluso na skrzydłach, to bym chyba padł

Też się zastanawiałem, ale coś mi się kojarzy, że Milan i Juve miały po 4-5 meczów z rzedu w fazie grupowej bez straty gola (słynne 1:0).D-Rose pisze:Wie ktos jaki jest rekord bez puszczonej bramki w LM?
Wchodzi Ambrose

Ostatnio zmieniony 06 marca 2013, 21:49 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- kuba2424
- Juventino
Wybacz, ale nie lubię jeśli ktoś czepia się zawodników w niewłaściwej kolejności. Nie mówię że Padoin gra rewelacyjny mecz, ale nie jest pierwszy do krytyki. Póki co jest nim..Pirlo!Smok-u pisze:Za kilka podań do przeciwnika? 95% wrzutek jest z jego skrzydła? Żadnego pożytku z przodu? Nie jestem jego hejterem, ale gra beznadziejnie i tyle.kuba2424 pisze:A za to ty się czepiasz Padoina? Bo chyba nie za dzisiejszy mecz?Smok-u pisze:Nie wierzę ,że Isla jest słabszy od Padoina gościu jest po prostu tragiczny. Co do meczu, taki sobie gramy swoje pewnie wygramy z 2-0/1. Pogba gra świetnie, cała drużyna fajnie oprócz w/w gracza.
- vero1897
- Juventino
Do rekordu jeszcze daleka droga: " Jens Lehmann holds the record for the most consecutive clean sheets, with 10 for Arsenal in the 2005–06 and 2006–07 seasons. In total his run without conceding a goal lasted 853 minutes."D-Rose pisze:Wie ktos jaki jest rekord bez puszczonej bramki w LM?
- grande amore
- Juventino
Dobra panowie, pelna koncentracja i dalej jedziemy z tym koksem.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Arbuzini
- Juventino
Dziwi mnie, że jeszcze nikt nie zauważył jak duży udział przy naszej bramce miał Barzagli. Właściwie to on wypracował całą akcję, a główną zasługą napastników był fakt, że tego nie spartolili. Brawo Andrea!
EDIT:
EDIT:
Wybacz, nie zauważyłem.Gandalf8 pisze:Pisałem o tym kilka postów wcześniejBarzagli nie dość, że bezbłędnie w obronie to i w ataku potrafi zagrać
Ostatnio zmieniony 06 marca 2013, 22:40 przez Arbuzini, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gandalf8
- Juventino
Pisałem o tym kilka postów wcześniejArbuzini pisze:Dziwi mnie, że jeszcze nikt nie zauważył jak duży udział przy naszej bramce miał Barzagli. Właściwie to on wypracował całą akcję, a główną zasługą napastników był fakt, że tego nie spartolili. Brawo Andrea!

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Nedved1983
- Juventino
dokładnie, świetny odbiór i podanieArbuzini pisze:Dziwi mnie, że jeszcze nikt nie zauważył jak duży udział przy naszej bramce miał Barzagli. Właściwie to on wypracował całą akcję, a główną zasługą napastników był fakt, że tego nie spartolili. Brawo Andrea!

- Cabrini_idol
- Juventino
Nom, praca wykonana. Vidal nadal srubuje statystyki i pewnie nadal bedzie zawodnikiem z najlepsza srednia ocen. Bez kartek . 2 gole, a co wazniejsze 2 gole NAPASTNIKOW. MATRI QUAG powinni wskoczyc do pierwszej jedynastki na stale silą rzeczy.