Serie A 12/13 (19): JUVENTUS 1-2 Sampdoria
- KondzioJuveFans
- Juventino
Ja się najadłem wynikiem i już mi starczy. Katastrofa...Jacky pisze:Mmmm, ale bym cos zjadl...
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Lugi997
- Juventino
Ale Conte dziś odwalił maniane. Począwszy od wejściowej 11 i jeszcze nam Marchisio może wylecieć na parę ładnych meczów. Przecież chwilę przed dokonaniem ostatniej zmiany już było widać, że coś z nim nie tak.
Peluso super krycie, 2 bramki jego stroną
Buffon tez się nie popisał.
Mozna było uciec Interowi czy innym ekipom ale po co. Widocznie wolimy czuć oddech rywali za sobą.
Peluso super krycie, 2 bramki jego stroną

Mozna było uciec Interowi czy innym ekipom ale po co. Widocznie wolimy czuć oddech rywali za sobą.

- Tengen
- Juventino
Frajerstwo. Peluso. Frajerstwo. Peluso. Frajerstwo
Nie byłem uprzedzony przed meczem, ale no ja nie moge. Nie żeby reszta drużyny coś grała konkretnego. Icardo nam pozamiatał. I ciekawe co z Claudio
Ciekawe, czy po takiej wtopce nasi znowu będą grać kilka meczy na pełnej :roll:
Nie byłem uprzedzony przed meczem, ale no ja nie moge. Nie żeby reszta drużyny coś grała konkretnego. Icardo nam pozamiatał. I ciekawe co z Claudio

- pablo1503
- Juventino
Wygrywać 1:0, grać z przewagą jednego piłkarza i przegrać na własnym stadionie? Myślałem, że te czasy minęły. Brawa dla Peluso za asekurowanie napastnika przy drugiej bramce
Kompletnie się nie znam na kontuzjach, ale mam nadzieję, że to nie więzadła krzyżowe

Kompletnie się nie znam na kontuzjach, ale mam nadzieję, że to nie więzadła krzyżowe

- MaNieK_JuVe
- Juventino
Peluso już zdążył zawalić dwie bramki w tym pierwszą do spółki z Gigim. Dzisiaj mieliśmy ogromnego pecha ale takie mecze się zdarzają. Trzeba wziąć się w garść i nie poddawać.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- strong return
- Juventino
Vucinić, Buffon i Peluso??? (kolejność przypadkowa)
Ostatni raz byłem tak wkurzony i zdziwiony zarazem za kadencji Del Neriego.
Ostatni raz byłem tak wkurzony i zdziwiony zarazem za kadencji Del Neriego.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 16:56 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- johnnybgoode
- Juventino
Opinie o Peluso przed transferem:
-solidny ligowiec
-zawodnik łapiący się do reprezentacji Włoch, więc prezentuje jakiś poziom
-wybije się na poziom wyższy niż padoin
-lepszy niż Caceres
Po debiucie naszego nowego Molinaro/Grygery z przykrością należy stwierdzić że jedyna rzecz która wychodzi Peluso to spier*olenie krycia tak epicko w sposób 'krycia na radar'. Pomijam kwestię sędziego i niepodyktowanych karnych, Vucinica który z dwóch metrów strzela obok bramki, ale mimo wszystko to nowy nabytek jest winien porażki w tym spotkaniu. Podczas przemieszczania się całej formacji, nawet powrotu Pirlo, ten stoi i patrzy. Brakowało mu tylko szluga/palca w du*ie. DLACZEGO NIE CACERES
-solidny ligowiec
-zawodnik łapiący się do reprezentacji Włoch, więc prezentuje jakiś poziom
-wybije się na poziom wyższy niż padoin
-lepszy niż Caceres
Po debiucie naszego nowego Molinaro/Grygery z przykrością należy stwierdzić że jedyna rzecz która wychodzi Peluso to spier*olenie krycia tak epicko w sposób 'krycia na radar'. Pomijam kwestię sędziego i niepodyktowanych karnych, Vucinica który z dwóch metrów strzela obok bramki, ale mimo wszystko to nowy nabytek jest winien porażki w tym spotkaniu. Podczas przemieszczania się całej formacji, nawet powrotu Pirlo, ten stoi i patrzy. Brakowało mu tylko szluga/palca w du*ie. DLACZEGO NIE CACERES
- Mate.G
- Juventino
Tym razem Matri nam nie wygrał tego meczu.
Trzeba było grać normalnym składem Panie Conte a nie jakieś wynalazki pokroju Peluso,Matri,Padoin,De Ceglie. Oni wszyscy w jednej jedenastce obniżają poziom. Porażka może to i dobrze. Bo kiepsko grali.
Trzeba było grać normalnym składem Panie Conte a nie jakieś wynalazki pokroju Peluso,Matri,Padoin,De Ceglie. Oni wszyscy w jednej jedenastce obniżają poziom. Porażka może to i dobrze. Bo kiepsko grali.
- Gathafi
- Juventino
Mecz przegrany w duzej mierze przez <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> decyzje Conte:
- po co sciagal tego ogora Peluso ktorego jakis 20 letni anonim z Sampy wkrecil w ziemie przy drugim golu?
- wstawienie do pierwszej 11-ki Matriego ktoremu fuksem udalo sie wcisnac gole Cagliari - nie strzelic a wcisnac jeszcze raz to podkreslam
- przy wyniku 1:1 sciagniecie obroncy i granie 3 z tylu to juz dla mnie szczyt <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w wykonaniu Conte, gdzie widac golym okiem ze nasi tym systemem grac nie potrafia i to wprowadza wiecej zamieszania niz korzysci, poza tym nasi napastnicy sobie bardziej przeszkadzali niz pomadali przy tej ilosci.
- Gigi odwalil takiego klopsa przy 1 golu ze to przemilcze
- po co sciagal tego ogora Peluso ktorego jakis 20 letni anonim z Sampy wkrecil w ziemie przy drugim golu?
- wstawienie do pierwszej 11-ki Matriego ktoremu fuksem udalo sie wcisnac gole Cagliari - nie strzelic a wcisnac jeszcze raz to podkreslam
- przy wyniku 1:1 sciagniecie obroncy i granie 3 z tylu to juz dla mnie szczyt <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w wykonaniu Conte, gdzie widac golym okiem ze nasi tym systemem grac nie potrafia i to wprowadza wiecej zamieszania niz korzysci, poza tym nasi napastnicy sobie bardziej przeszkadzali niz pomadali przy tej ilosci.
- Gigi odwalil takiego klopsa przy 1 golu ze to przemilcze