Serie A 12/13 (5): Fiorentina 0-0 JUVENTUS
- baka
- Juventino
Ja czekam tylko kiedy ten czas się skończy i zasiądzie na ławce i zacznie się marudzenieszycha21 pisze:Giovinco mnie powoli irytuje. To nie jest ten sam zawodnik z Pamry. Ja wiem, że tu nie ma co nawet porównywać sytuacji tu i tam, jednak no... umiejętności w końcu ma te same tak? (no a nawet teraz lepsze) Kiedy jest przodem do bramki to jeszcze coś zrobi, ale tyłem sobie kompletnie nie radzi. Każdy go wypycha z 16 pod linie środkową a on nawet faulu nie umie wywalczyć. No ale nic... 'dam mu' jeszcze trochę czasu ;]

- Mate.G
- Juventino
Fart, że remis
Giovinco gra kiepsko.

Giovinco gra kiepsko.
- Il Fenomeno
- Juventino
- KAŁdrado, EMILIO Viviano,
- 2 lata temu Barcelona pierwsza zaczeła grać 3-5-2 i to ją się we Włoszech naśladuje,
- Pogba grał w 1 meczu, później siadł na ławce i już cały czas siedział,
- zazwyczaj gra albo Marchisio, albo Vidal,
- standard wloskiego meczu to ponad 100 minut,
- Toni dołożył parę bramek do mistrzowskiego sezonu, a dokładnie dwie.
:lol: :lol: :lol: :lol:
To takie pierwsze lepsze z brzegu ciekawostki Kalinowskiego, które akurat zapamiętałem. Ktoś coś jeszcze?
- 2 lata temu Barcelona pierwsza zaczeła grać 3-5-2 i to ją się we Włoszech naśladuje,
- Pogba grał w 1 meczu, później siadł na ławce i już cały czas siedział,
- zazwyczaj gra albo Marchisio, albo Vidal,
- standard wloskiego meczu to ponad 100 minut,
- Toni dołożył parę bramek do mistrzowskiego sezonu, a dokładnie dwie.
:lol: :lol: :lol: :lol:
To takie pierwsze lepsze z brzegu ciekawostki Kalinowskiego, które akurat zapamiętałem. Ktoś coś jeszcze?
Ostatnio zmieniony 25 września 2012, 22:43 przez Il Fenomeno, łącznie zmieniany 2 razy.

- Don Tom
- Juventino
gorsza dziadówa niż z Chelsea..
nikt nic nie grał, brak skuteczności podań, straty.. cieszmy się z remisu bo Viola zasłużyła dzisiaj na 3pkt..
nikt nic nie grał, brak skuteczności podań, straty.. cieszmy się z remisu bo Viola zasłużyła dzisiaj na 3pkt..
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- Piotr21
- Juventino
Przeczuwałem mecz na remis. Wczoraj Widzew, dziś Juve mogły odskoczyć oczywiście nie. Trudno remis na terenie Violi nie ma tragedii ale gra pozostawia wiele do życzenia. Piłka nam przeszkadzała i gracze przeciwnej drużyny.
- Cabrini_idol
- Juventino
Zrzygałem sie oglądając dzisiaj Juventus, no nic .
Giovinco ?
Giovinco ?

- KondzioJuveFans
- Juventino
tragedia w naszym wykonaniu , aż mi się nie chce komentować poszczególnych zawodników.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- rosomak
- Juventino
Na slabe zespoly Seba jest dobry ale na lepsze to jest beznadziejny.
Troche przesadzam ale poczekajmy do 20 kolejki, jezeli on bedzie gral dobrze tylko ze slabeuszami to dziekuje.
On jest dobry technicznie ale zle przyjmoje pilke i nie mysli na boisku wogule.
Troche przesadzam ale poczekajmy do 20 kolejki, jezeli on bedzie gral dobrze tylko ze slabeuszami to dziekuje.
On jest dobry technicznie ale zle przyjmoje pilke i nie mysli na boisku wogule.
- Arcadio Morello
- Juventino
To samo Vucinic. Słaby mecz w wykonaniu JUVE. Oby mecz z Romą był lepszy.Mate.G pisze:Fart, że remis![]()
Giovinco gra kiepsko.

- Kubas
- Juventino
Tak słabego Juve dawno nie było... Jaką mieliśmy dokładność podań na połowie Violi w tym meczu? 20%? Druga połowa jeszcze gorsza... Mam nadzieję, że to nie jest efekt zadyszki, bo chyba trochę wcześnie na takową :roll:
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Mecz dłuuugi, nudny, widać, że mamy godziny wybiegane w nogach...
Dziękować Bogu, że tego nie przegraliśmy. Nie potrafiliśmy stworzyć żadnej składnej akcji ofensywnej. Dobrze, że w miarę konsekwentnie zagraliśmy w obronie, ale dla nas lepiej, że na końcówkę wszedł Toni ;]
O wiedzy komentatorów już nie wspomne. "Zazwyczaj gra albo Vidal albo Marchisio"
Dziękować Bogu, że tego nie przegraliśmy. Nie potrafiliśmy stworzyć żadnej składnej akcji ofensywnej. Dobrze, że w miarę konsekwentnie zagraliśmy w obronie, ale dla nas lepiej, że na końcówkę wszedł Toni ;]
O wiedzy komentatorów już nie wspomne. "Zazwyczaj gra albo Vidal albo Marchisio"
Ostatnio zmieniony 25 września 2012, 22:44 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.