Transmisja w TV/Internecie - TUTAJ WSZYSTKO
- PlanetJuve
- Juventino
I to rozumiemdelarudii pisze:Szkoda, że nc+ nie daje takiej możliwości wykupienia różnych pakietów przez neta..
Dziś mecz na Polsat Sport, a kolejne dwa ligowe spotkania pokaże Orange Sport
http://www.orange.pl/telewizja-tu-i-tam ... stid=42521
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nigdy mi to orange nie działa... ciągle mam błąd 6030
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- PlanetJuve
- Juventino
Urbi27 pisze:http://www.mybeststream.com/p/mybest4.html prosze
Czy tylko u mnie nie da sie na caly ekran??

- lysy1983
- Juventino
dzieki, bo ja głupi wydałem na jakims innym 2.46PLN i mi tnieUrbi27 pisze:http://www.mybeststream.com/p/mybest4.html prosze
- MCL
- Juventino
Domena thefirstrow.eu oficjalnie wygasła! aktualna strona to: ifeed2all.eu
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- gucio_juve
- Juventino
Takie pytanie. Strona typu WiZiwig? Gdzie były transmisje w dobrej jakości na stopcast albo aceplayer?
- vero1897
- Juventino
http://livefootball.ws/gucio_juve pisze:Takie pytanie. Strona typu WiZiwig? Gdzie były transmisje w dobrej jakości na stopcast albo aceplayer?
- pan Zambrotta
- Juventino
Jeżeli nie lubicie latać po dwudziestu stronkach, modlić się o dobre streamy sopcast/acestream itd, wolicie oglądać każdy mecz w jakości HD, dodatkowo w kilku wersjach językowych i z live tweetami dziennikarzy sportowych pojawiajacych się w rogu, to polecam XBMC/Kodi
odpowiednie pluginy, prosta instalacja i konfiguracja i odkrywamy nowy wymiar telewizji
jak co, mogę pomóc w konfiguracji, naprawdę warto
odpowiednie pluginy, prosta instalacja i konfiguracja i odkrywamy nowy wymiar telewizji

- wloski
- Juventino
Opisz po krótce o tym. Instalujesz program i potem co się dzieje? Coś na zasadzie Sopcast czy na zasadzie dekodera w TV?pan Zambrotta pisze:Jeżeli nie lubicie latać po dwudziestu stronkach, modlić się o dobre streamy sopcast/acestream itd, wolicie oglądać każdy mecz w jakości HD, dodatkowo w kilku wersjach językowych i z live tweetami dziennikarzy sportowych pojawiajacych się w rogu, to polecam XBMC/Kodi
odpowiednie pluginy, prosta instalacja i konfiguracja i odkrywamy nowy wymiar telewizjijak co, mogę pomóc w konfiguracji, naprawdę warto
- pan Zambrotta
- Juventino
W tym jest poblem, bo tego krótko się nie da opisać. Jak może będę miał czas, to przygotuję jakiś poradnik krok-po-krokuwloski pisze:Opisz po krótce o tym.
program sam w sobie nie oferuje dużo poza zwykłym odtwarzaczem filmów. Diabeł tkwi w pluginach. Istnieje pierdyliard pluginów do tego, ale najciekawszym z nich (na razie) wydaje się p2p-streams, które jest bazą linków wydawanych przez takie serwisy jak m.in. znane nam livefootball.ws. Wchodzisz, odpalasz, oglądasz. Plusem jest centralizowanie tego, a źródeł jest masa, wczoraj ogladałem Chelsea-PSG na sky italia. Są jeszcze inne pluginy streamujące kanały sportowe online (nie tylko sopcast), są pluginy streamujące także filmy itd.wloski pisze:Instalujesz program i potem co się dzieje? Coś na zasadzie Sopcast czy na zasadzie dekodera w TV?
- wloski
- Juventino
Brzmi to pięknie, pomyślimy, chociaż staram się używać jak najmniej kompa a jak najwięcej TV (nie mam w nim androida) do którego nie chce mi się kompa podłączyć, dlatego pomyślimy o tym albo jeszcze o tej opcji z hackowanego dekodera N, zawsze to jakiś pomysł.pan Zambrotta pisze:W tym jest poblem, bo tego krótko się nie da opisać. Jak może będę miał czas, to przygotuję jakiś poradnik krok-po-krokuwloski pisze:Opisz po krótce o tym.program sam w sobie nie oferuje dużo poza zwykłym odtwarzaczem filmów. Diabeł tkwi w pluginach. Istnieje pierdyliard pluginów do tego, ale najciekawszym z nich (na razie) wydaje się p2p-streams, które jest bazą linków wydawanych przez takie serwisy jak m.in. znane nam livefootball.ws. Wchodzisz, odpalasz, oglądasz. Plusem jest centralizowanie tego, a źródeł jest masa, wczoraj ogladałem Chelsea-PSG na sky italia. Są jeszcze inne pluginy streamujące kanały sportowe online (nie tylko sopcast), są pluginy streamujące także filmy itd.wloski pisze:Instalujesz program i potem co się dzieje? Coś na zasadzie Sopcast czy na zasadzie dekodera w TV?
- bendzamin
- Redaktor
Zainstalowałem Kodi, pobrałem wspomniany przez Ciebie plugin p2p-streams, potem trochę na czuja skonfigurowałem za pomocą jakiegoś tutka na YT listę website-parsers i mam tam wspomniane przez Ciebie livefootball.ws, do tego rojadirecta i parę innych serwisów. To wystarczy, czy polecasz zrobić coś jeszcze? Gdzie udało Ci się złapać wczoraj włoskie Sky Sport?pan Zambrotta pisze:odpowiednie pluginy, prosta instalacja i konfiguracja i odkrywamy nowy wymiar telewizjijak co, mogę pomóc w konfiguracji, naprawdę warto