LM 12/13 (gr. E) [01]: Chelsea 2-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Sturridge na trybunach?????????? - dla nas super.
Oscar w pierwszym??????? - on jeszcze nigdy nie zaczynał meczu.
Ramires na prawym skrzydle??????? - fatalnie się tam spisywał...
Lampard w podstawce???? - nie kumam..
Albo nas Di Matteo rozgryzł i coś wymyślił, albo jest niespełna rozumu... neeeerwyyy
Oscar w pierwszym??????? - on jeszcze nigdy nie zaczynał meczu.
Ramires na prawym skrzydle??????? - fatalnie się tam spisywał...
Lampard w podstawce???? - nie kumam..
Albo nas Di Matteo rozgryzł i coś wymyślił, albo jest niespełna rozumu... neeeerwyyy
- filippo
- Juventino
Corcky pisze:Heh, Chelsea to na tę chwile słabiutki wyznacznik. No ale.. powodzenia w ocenianiu naszej pozycji w Europie po tym meczu.stahoo pisze: Czekam z wytęsknieniem, zobaczymy co znaczymy w Europie.
Tak? Słaby wyznacznik? To powiedz mi jaki jest w takim razie dobry. Bo od Chelsea wyraźnie lepszą drużyną jest jedynie Barcelona, która jest lepsza od każdego zespołu o kawałek. Chelsea, Bayern, MCity, ManUTD to mniej wiecej ten sam poziom...
no i oczywiście Real
WSZYSCY NA CZAT :!: :!:
Ostatnio zmieniony 19 września 2012, 20:22 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dante93
- Juventino
Mam dokładnie tak samo, eh co za dziwne uczuciedr.DeV pisze:Serducho to mam chyba w gardle, ciśnienie 200/200 ręce i nogi mi sie pocą a ciało dygocze, niesamowite uczucie! Zaraz ubieram się w klubowe barwy i dopinguję naszych przed TV!

- Antek666
- Juventino
juveman7 pisze:A zeby tak jakis wloski ogier stuknol jakas byla dziewczyne pilkarza czelsi to by sie porobilo. Ten by temu reki nie podal, tamten tego by nie dotknol. Juve z wielkim hukiem by wrocilo do ligi mistrzow. Matri taki ladny i zawsze ulizany. Moze on namiesza

a idź Ty z tym stresem.Przed takimi meczami uświadamiam sobie jeden z powodów nie zostania piłkarzem....sraczkę mamjsduga pisze:Chyba bardziej to przeżywam niż zawodnicy. Tak bardzo chciałbym, byśmy wygrali. Byśmy zdominowali Chelsea i wbili im ze 3 gole. Potrzeba Juve atomowego wejścia do Europy i liczę, że nie damy plamy!
Forza Juve!
PS: TVP po raz kolejny wykazuje brak profesjonalizmu, wklejając w "sporcie" nasz stary herb. I co mnie martwi, jedyne, co potrafią dobitnie pokazać o Juve, to problemy Conte...

No a to dopiero początek "ciekawostek" od TVP o Juve,w studio się zacznie pewnie jeszccze gorzej.... ale i tak ten mój problem z transmisją stresuje mnie jeszcze bardziej,chciałbym patrzeć powrót Juve z tvp mimo wszystko,mimo tego że nieraz pewnie walną babola,ale to byłoby takie bardziej namacalne dla mnie,ten nasz powrót bo przecież dawne np półfinały z MU w 99 czy wcześniejsze finały z Ajaxem i bvb też patrzyło się ze znaczkiem tvp w narożniku...
- MoreLL_FTL
- Juventino
Już Szpaku ryje, że Conte + afera korupcyjna... Ale Engel broni naszych!
- filippo
- Juventino
nie przesadzaj, jest Vidal który może grać na DC, jest Lichy, który tez moze grać na obronie. Do tego Lucio i Marrone. Starczylichy696 pisze:Ławka rezerwowych: Storari, Lucio, Giaccherini, Isla, Marrone, Matri, Quagliarella.
Ale to licho wygląda gdyby trzeba dokonać zmian do lepszej gry ofensywnej. Widział ktoś w ogóle tego Nicklasa
Jednak Szpaku nie dotrwał i na kilka sekund przez zejściem z antety się popisał:
Lajsztajner
Viczinicz
:rotfl:
Ostatnio zmieniony 19 września 2012, 20:35 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
VICINIC HAHAH
3:1 dla Juve .
3:1 dla Juve .

- MoreLL_FTL
- Juventino
"Lidsztejner i Wiczinicz" Szpaku w formie... Laskowski komentuje! brawo TVP!
- strong return
- Juventino
Laskowski od razu wyjaśnił o co mniej - więcej chodzi z Conte. On jest zbyt normalny, jak na tę stację.
Aha, obyśmy zremisowali przynajmniej, niuniuś i Szpaczek mieliby się z pyszna. 8)
Aha, obyśmy zremisowali przynajmniej, niuniuś i Szpaczek mieliby się z pyszna. 8)
Ostatnio zmieniony 19 września 2012, 20:43 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!