Serie A 12/13 (3): Genoa 1-3 JUVENTUS
- Winner
- Juventino

Gramy dziś słabo a obrona to dziś tragedia. Pirlo niewidoczny, Matri tak samo jak miał setkę to nie trafił
. Wrzutki beznadziejne tak z lewej jaki i prawej strony. Bonucciemu sędzia pierwszą kartkę cofnął i dał ją Pirlo. Musi wejść Mirko i ktoś z 2 Vidal/Asamoah.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Castiel
- Juventino

Tak żałosnej i beznadziejnej gry nie widziałem od dawna. Albo oglądam jakiś inny Juventus albo jakaś okręgówke. Beznadziejny Pirlo, żadnego fajnego podania. Nic. Strat całego zespołu od groma. Cieszyć się trzeba, że jest tylko 1:0. Najlepiej na boisku Giovinco, Barzagli i Giacch. Do zmiany Pirlo/Vidal, Asamoah/De Ceglie i Vucinic/Matri. Tragedia.
- cerb
- Juventino

Co do kartek.. to pierw dostał Bonucci i za raz po nim Pirlo i tą Bonucciemu anulowano... także w 43min dostał dopiero pierwszą.
Obrona dziurawa, gdyby nie Buffon to 3:0 nikogo by nie dziwiło..
Ale niestety ja nie jestem zaskoczony - w tym sezonie musimy przegrac kilka spotkań, wynikać to bedzie z przygotowań do Ligi mistrzów i oszczedzania graczy.
Ale fakt faktem ze zmiennicy graja okropnie i wszyscy są do zmiany
Obrona dziurawa, gdyby nie Buffon to 3:0 nikogo by nie dziwiło..
Ale niestety ja nie jestem zaskoczony - w tym sezonie musimy przegrac kilka spotkań, wynikać to bedzie z przygotowań do Ligi mistrzów i oszczedzania graczy.
Ale fakt faktem ze zmiennicy graja okropnie i wszyscy są do zmiany
- juvemaroko
- Juventino

Slabo to widze dzis jak i w LM.
Brak pomyslow jak rozegrac atak, duzo bledow w srodek pola i obroncow.
Bez dwoch klasowych napastnikow nie mamy szanse wojowac w Europie.
- pumex
- Juventino

No i to jest chyba najkrótsze i najtrafniejsze podsumowanie pierwszej połowy. Pierwszy zamula na prawej stronie marnując każdą akcję której się dotknie, drugi przypomniał sobie dziś swoje niefajne początki w Juve, trzeciego setki nie warto nawet komentować ['], czwarty śpi w środku pola. Do tego zacnego grona nie sposób nie włączyć De Ceglie, którego pomysł na grę załamuje ręcemateelv pisze:Caceres, Bonucci, Matri, Marchisio - 4 główne powody naszego piachu.
Ostatnio zmieniony 16 września 2012, 15:57 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- roccoco23r
- Juventino

A mi się wydaję, że taką gre zawdzięczamy przede wszystkim zawieszeniem Conte. To spowodowało zamęt w szatni, a także reorganizowało nasze przygotowania. Carrera to tylko makieta, nie oszukujmy się. klarownie widać, że nie reaguje na sytuacje boiskowe. Gramy bez trenera i nawet taka drużyna jak my nie da rady zareagować na ciężkie sytuacje bez dowodzącego.
- IGI
- Juventino

Mozecie hejtowac, ale moim zdaniem z naszych pomocnikow najlepiej gra wlasnie Marchisio... Pirlo jest do zmiany. Generalnie brakuje kogos z tylu, zeby nas rozmontowac wystarczy kopnac pilke do przodu. Boki obrony fatalne - nasza sila ofensywna to zagranie do boku i wrzutka na Matriego, czyli zeby strzelic gola przynajmniej 2 pacholkow musi zaskoczyc... I teraz wlasnie przydalby sie taki Conte w szatni.

- StaryDobryNedved
- Juventino

Genoa gra dobrze, bardzo dużo biega. My za bardzo na stojąco. Coś trzeba z tym zrobić, niech Carrera myśli i niech coś wymyśli. Może tak być, że nie wygramy tego a ja widziałem Pogbe w pierwszej 11.
Na trenera to się nie nadaje.
- szycha21
- Juventino

No i gdzie są ci co byli za robieniem rotacji i czekanie na 'formalność' oraz mecz w LM? No gdzie? Ja tam nie będę płakał, bo mamy jeszcze 45 minut a Juve w zeszłym sezonie pokazało jak bardzo potrafi się zmienić podczas przerwy i mam nadzieję, że coś z tego będzie, ale powiem już teraz 'A NIE MÓWIŁEM?!' Zamiast skupiać się na najbliższym meczu jak to robiliśmy rok temu, każdy już czeka na środe... i patrzcie co z tego mamy! Teraz będziecie błagać żeby wszedł Asa/Mirko/Vidal i nie wiadomo jeszcze kto,a przed meczem każdy wytykał palcami na zawodników i mówił który ma odpocząć. Trzeba było dać nie wiem...jednemu zawodnikowi wolne, albo jak ktoś miał uraz czy cuś, ale nie robić takie numery. Skoro chcemy się oszczędzać przed LM to trzeba było wyjść najmocniejsza, wbić do przerwy 2 bramki a potem zdjąć najlepszych. Także...tyle ode mnie.
- booyak
- Juventino

Ktoś tam chwalił Marchisio
Nie komentuje.
Czy tylko ja mam wrażenie czy jesteśmy jedynym zespołem na świecie gdzie skrzydłowi w ogóle nie patrzą w pole karne wrzucając piłkę? Oni nie rozumieją że trzeba wrzucić na głowę napastnika a nie po prostu w pole karne? W ataku gramy piach jak zwykle więc nawet się nie dziwie. Winna wyniku jest nieumiejętność zdominowania przeciwnika przez śmiesznie obsadzoną dziś linie pomocy. Koniec połówki fajny bo wreszcie przycisnęliśmy ale to nie dzięki wspaniałej grze ale opadnięciu z sił rywala.
Czy tylko ja mam wrażenie czy jesteśmy jedynym zespołem na świecie gdzie skrzydłowi w ogóle nie patrzą w pole karne wrzucając piłkę? Oni nie rozumieją że trzeba wrzucić na głowę napastnika a nie po prostu w pole karne? W ataku gramy piach jak zwykle więc nawet się nie dziwie. Winna wyniku jest nieumiejętność zdominowania przeciwnika przez śmiesznie obsadzoną dziś linie pomocy. Koniec połówki fajny bo wreszcie przycisnęliśmy ale to nie dzięki wspaniałej grze ale opadnięciu z sił rywala.
★ ★ ★
- jakku1
- Juventino

Tez tak sadze.roccoco23r pisze:A mi się wydaję, że taką gre zawdzięczamy przede wszystkim zawieszeniem Conte. To spowodowało zamęt w szatni, a także reorganizowało nasze przygotowania. Carrera to tylko makieta, nie oszukujmy się. klarownie widać, że nie reaguje na sytuacje boiskowe. Gramy bez trenera i nawet taka drużyna jak my nie da rady zareagować na ciężkie sytuacje bez dowodzącego.
No nic, nalezy liczyc na to, ze Conte nagral wczesniej na wideo dobry ochrzan i teraz Carrera zafunduje to chlopakom z odtworzenia na TV. Na pewno zmienilbym cos na prawym skrzydle i w defensywie. Mamy problem z szybkimi wyjsciami Genui, wiec moze Caceres na srodek, Chiellini na lawke, a Isla/Lichtsteiner na prawa flanke?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Kubas
- Juventino

Aha, jeszcze jedno...też macie wrażenie, że między naszymi formacjami zieje straszliwa wyrwa? Gdy w ataku pozycyjnym Genoa przedziera się przez pomoc to idzie już taką dzidą jakby to był kontratak z przewagą co najmniej jednego zawodnika :roll:
- zippo01
- Juventino

Dorzucił bym jeszcze Chieliniego strasznie niepewnie dzisiaj gramateelv pisze:Caceres, Bonucci, Matri, Marchisio - 4 główne powody naszego piachu.
Ponieważ nie ma Vidala, i nie ma kto powstrzymywać takich akcjiKubas pisze: Aha, jeszcze jedno...też macie wrażenie, że między naszymi formacjami zieje straszliwa wyrwa? Gdy w ataku pozycyjnym Genoa przedziera się przez pomoc to idzie już taką dzidą jakby to był kontratak z przewagą co najmniej jednego zawodnika
Ostatnio zmieniony 16 września 2012, 16:03 przez zippo01, łącznie zmieniany 2 razy.