Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!
- deszczowy
- Juventino
No a co zrobić? Jak się wali takie głupoty, to się trzeba bronićKuben pisze:Bronisz się jak się tylko da i wszędzie wylatujesz z tą Szwajcarią, no ale co Ci pozostało w obronie resztek fejmu?deszczowy pisze:Musisz przyznać, Pluszowy, że dostarczam Ci fejmu. Dzięki moim gafom możesz opracowywać coraz to nowe pancze

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Temat założony jeszcze w marcu. Mamy czerwiec i drugą ankietę a jeszcze ani jednego pojazdu.
Nie żebym coś mówił ale za to pierwszy powinien być pojazd po Panu Zambrotcie i Szczypku. Kto jest za?
Nie żebym coś mówił ale za to pierwszy powinien być pojazd po Panu Zambrotcie i Szczypku. Kto jest za?
- pan Zambrotta
- Juventino
a jest gdzieś napisane, że deklarujemy się w czasie X dostarczyć pojazd? to działa jak alfabety kiedyś, kiedy będzie, to będzie.
- LordJuve
- Juventino
Nie od dzis wiadomo, ze jestes malo wiarygodny a Twoje posty mozna wsadzac na polke miedzy Pokemonami a Calineczka. Udowodniles to nawet we wlasnym temacie, autorskim pomysle.pan Zambrotta pisze:a jest gdzieś napisane, że deklarujemy się w czasie X dostarczyć pojazd? to działa jak alfabety kiedyś, kiedy będzie, to będzie.
Nie bron sie wiec tego typu frazesami bo to nie pierwszy piatek, ktory obiecywales.
- LordJuve
- Juventino
Nie dosc, ze robicie ludzi w konia to jeszcze nie potraficie sie dogadac miedzy soba...super.szczypek pisze:Już napisałem, że to, że pierwszego wpisu jeszcze nie ma to tylko moja wina.LordJuve pisze:Nie bron sie wiec tego typu frazesami bo to nie pierwszy piatek, ktory obiecywales.
- evilboy
- Juventino
Może po prostu zmieńmy ten temat w wybory najbardziej hejtowanego użytkownika forum i będziemy mogli sobie spokojnie brać udział w hejterskich ankietach czy wzajemnie się wyzywać bez zbędnego czekania na elokwentne wypociny szczypka i misiowego...
Jakby co, zgłaszam się do wręczania statuetki M'erda d'Oro.

Jakby co, zgłaszam się do wręczania statuetki M'erda d'Oro.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- FalsoVero
- Juventino
Zastanawiam się Lord po co się tak pieklisz? Niby zabawa Cię nie obchodzi ale aktywność jest wzmożona. Rozumiem ciekawość i tak dalej ale to mi bardziej wygląda na nerwy związane z tym co zostanie opublikowane.

deszczowy pisze:Musisz przyznać, Pluszowy, że dostarczam Ci fejmu. Dzięki moim gafom możesz opracowywać coraz to nowe pancze

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- LordJuve
- Juventino
Odpowiem cytatem z Pisma:Skibil pisze:Mało po Tobie wszyscy jeżdżą w każdym możliwym temacie, że tak niecierpliwie czekasz na tą "radosną twórczość"?
- Ew. Marka 6:4.Bóg pisze:Ale Jezus odezwał się do nich: Prorok nie jest pozbawiony szacunku, chyba tylko w swoich rodzinnych stronach i wśród swoich krewnych, i w swoim domu.
:lol:...to bym już w nerwicę wpadł i w Jarosławiu wylądował. Po prostu, po miesięcznej przerwie, oficjalnie zapytałem co z zabawą, tak trudno to zrozumieć? Robicie sobie hejt i fame moim kosztem, nie rozumiecie (albo raczej nie chcecie zrozumieć), że chciałem tylko usłyszeć oficjalną odpowiedź czy zabawa będzie trwała, czy już przestała dawno trwać.FalsoVero pisze:Zastanawiam się Lord po co się tak pieklisz? Niby zabawa Cię nie obchodzi ale aktywność jest wzmożona. Rozumiem ciekawość i tak dalej ale to mi bardziej wygląda na nerwy związane z tym co zostanie opublikowane.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
TIME TO FAP!!!!
Chłopaki, długo oczekiwany pierwszy wpis do księgi suchych pojazdów. Cała prawda o LordzieJuve TUTAJ.
Zapraszamy do komentowania. Ale tutaj - w tym temacie, tamten temat służy wyłącznie do wpisów.
Chłopaki, długo oczekiwany pierwszy wpis do księgi suchych pojazdów. Cała prawda o LordzieJuve TUTAJ.
Zapraszamy do komentowania. Ale tutaj - w tym temacie, tamten temat służy wyłącznie do wpisów.
- Pan Mietek
- Juventino
Warto było czekać 
Fajnie, pomysłowo i myślę, że nie było obraźliwe. Ale zobaczymy co powie Lord

Fajnie, pomysłowo i myślę, że nie było obraźliwe. Ale zobaczymy co powie Lord

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Chodziło Ci chyba o formę ostrzejszaszczypek pisze:zaczyna się ostrza forma reprymendy
Poza tym spoko, luźno i bez spiny. Obnażyliście kilka 'cnót' LJ'a których do tej pory nie znałem.
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2012, 12:30 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Gość
Szczerze mówiąc na forum spoglądam tylko na tematy, które mają związek z piłką nożną. Na te inne rozmawiam na przykład w pracy, czy w domu.
Mimo, że poślizg był około siedmioletni, to dość fajnie wyszło. W jednym momencie się nawet uśmiechnąłem. Problem z LordemJuve jest podobny trochę do szydzenia z polityków w kabarecie. Trudno zrobić coś śmieszniejszego, bo przecież to samo w sobie jest śmieszne.
Mimo, że poślizg był około siedmioletni, to dość fajnie wyszło. W jednym momencie się nawet uśmiechnąłem. Problem z LordemJuve jest podobny trochę do szydzenia z polityków w kabarecie. Trudno zrobić coś śmieszniejszego, bo przecież to samo w sobie jest śmieszne.
- pan Zambrotta
- Juventino
Myślę, że drugą ankietę można skończyć z wynikiem:
deszczowy 63% 63% [ 154 ]
Vimes 12% 12% [ 30 ]
zahor 14% 14% [ 34 ]
stahoo 9% 9% [ 24 ]
tak więc drugą celebrytą do opędzlowania będzie znany i lubiany deszczowy.
Myślę, że cała pozostała trójka powinna przejść do następnego etapu, gdyż różnice między nimi nie były znaczne. Jako czwarty dorzucony będzie wloski.
Co do pojazdu na lorda, to było cholernie trudno. Ciężko go podsumować, skoro sam siebie podsumowuje w każdym poście. Pewnego pułapu nie przeskoczymy, ale fajne że się podoba
deszczowy 63% 63% [ 154 ]
Vimes 12% 12% [ 30 ]
zahor 14% 14% [ 34 ]
stahoo 9% 9% [ 24 ]
tak więc drugą celebrytą do opędzlowania będzie znany i lubiany deszczowy.
Myślę, że cała pozostała trójka powinna przejść do następnego etapu, gdyż różnice między nimi nie były znaczne. Jako czwarty dorzucony będzie wloski.
Co do pojazdu na lorda, to było cholernie trudno. Ciężko go podsumować, skoro sam siebie podsumowuje w każdym poście. Pewnego pułapu nie przeskoczymy, ale fajne że się podoba