Serie A (24): JUVENTUS 3-1 Catania
- Darius19
- Juventino
Pierwsza połowa ze zdecydowana przewagą naszych. Szkoda tej frajersko straconej bramki ale cóż ważne, że jednak nie zeszliśmy na przerwę przegrywając. Bramka Pirlo pierwsza klasa ale trzeba oddać że dużo pomogli mu źle ustawieni zawodnicy rywala. Jeśli nasi utrzymają taką grę to sądzę, że wygrają to spotkanie. Więc jestem optymistą przed rozpoczynającą się 2 połową spotkania. Swoją drogą ciekawe jakie zmiany zrobi Conte. Liczę, że jednak Caceres wejdzie na boisko najpewniej za De Ceglie.
FORZA JUVE
- Nedved4life
- Juventino
Nie plusujcie tak tej Cegły bo przy bramce troche też zawalił (z jego strony szła akcja).
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Gdzie jest 4-3-3, albo 4-2-4?!
No nic. Przynajmniej wreszcie jakieś strzały z dystansu!!!
Wiele osób śmiało się z opcji Borriello za Vucinica, a dzisiaj Marco robi w ataku więcej gry niż Mirko ostatnimi czasy!!! Jesteście chyba do niego mocno uprzedzeni. Quagliarella miał tyle wyłożonych sytuacji, a żadnej nie wykorzystał.
Przyglądałem się co robi Marchisio jak go nie widać i w sumie to ładnie chłopak spaceruje.
Giaccherini też przyczajony gdzieś się pałęta.
Padoina przemilczę...
Śmieszne sytuacja po lewej stronie - dwa defensywno-ofensywne żądła z wzbudzającą szacunek 11 na plecach
Bilans sędziego:
- karny dla Juve za popchnięcie Padoina
- upomnienie Borriello (przewrócony w walce) 1 minutę po symulacji ogórka z Catanii, który nie mogąc przejść naszych obrońców wywinął teatralnego orła
Pewnie będzie remis, a szkoda.
No nic. Przynajmniej wreszcie jakieś strzały z dystansu!!!
Wiele osób śmiało się z opcji Borriello za Vucinica, a dzisiaj Marco robi w ataku więcej gry niż Mirko ostatnimi czasy!!! Jesteście chyba do niego mocno uprzedzeni. Quagliarella miał tyle wyłożonych sytuacji, a żadnej nie wykorzystał.
Przyglądałem się co robi Marchisio jak go nie widać i w sumie to ładnie chłopak spaceruje.
Giaccherini też przyczajony gdzieś się pałęta.
Padoina przemilczę...
Śmieszne sytuacja po lewej stronie - dwa defensywno-ofensywne żądła z wzbudzającą szacunek 11 na plecach
Bilans sędziego:
- karny dla Juve za popchnięcie Padoina
- upomnienie Borriello (przewrócony w walce) 1 minutę po symulacji ogórka z Catanii, który nie mogąc przejść naszych obrońców wywinął teatralnego orła
Pewnie będzie remis, a szkoda.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2012, 21:43 przez nynek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gość
Chłopcze, przypuszczam, że moje dzieci są starsze od Ciebie. Więc zwrot synek nie jest na miejscu, synek.Lypsky pisze:To pozdrawiam serdecznie synek. Wysoko mierzyszbohdan pisze: to nasza najlepsza połowa od 3 meczów.
mierzę to ja 185. Nie wiem czy to tak wysoko.
Również pozdrawiam, ale nieserdecznie.
Chodziło mi, że to nasza najlepsza połowa od 3 meczów, a nie że takiej oczekuję, czytanie ze zrozumieniem w gimnazjum miałeś?
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
strzał nie zablokowany przez środkowych , za duzo miejsca mial ziomek do strzału, to że akcja ruszyła od Strony de ceglie który jest niby pomocnikiem jednak nie ma znaczeniaNedved4life pisze:Nie plusujcie tak tej Cegły bo przy bramce troche też zawalił (z jego strony szła akcja).
- pumex
- Juventino
Tego nie wie niktmrozzi pisze:Conte (...) Nie wiem, co mu do łba strzeliło, by w pierwszym składzie wystawiać Padoina, Borriello i De Ceglie...

Ogólnie widzę zupełnie inny zespół niż w pierwszej części sezonu. Inna forma, niestety również inne nastawienie i ustawienie. Nie kapuję ewidentnie błędnych decyzji trenera...

- emsiii
- Juventino
prosze was boriello to jest katastrofa...a kto tam powiedzial ze brakuje vucinicia?a co on niby potrafi?poprawiac statystyki podajac pilke do bramkarza?...jak dla mnie brakuje matriego moze alex? no i wreszcie szansa do fabio co mnie bardzo cieszy:) a moze szybki paragwajczyk na skrzydlo?;>
- -Lucas-
- Juventino
- Bianconero92
- Juventino
PIRLO 3:1 Catania
Giach to całkiem sympatycznie nawet gra
A Storari to powinien dziś stanąć do ringu z Kliczkiem :C
Brawo Juventus!
Giach to całkiem sympatycznie nawet gra

Brawo Juventus!
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- ewerthon
- Juventino
Meczu nie widziałem, ale wynik niezmiernie cieszy. Oby to nie był ostatni błysk geniuszu Pirlo w tym sezonie. Wracamy na fotel lidera, a następny mecz na San Siro naprawdę wiele wyjaśni.
I always believed in Marco Motta
I always believed in Marco Motta

Ostatnio zmieniony 18 lutego 2012, 22:44 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
No, w końcu doczekaliśmy się i celnych strzałów z dystansu i goli po stałych fragmentach gry. Przed drugą połową miałem napisać: "Dopóki jest Motta, jest nadzieja"
Nie zawiodłem się na tym zawodniku, ale teraz będą teorie spiskowe

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jarmel
- Redaktor
Motta widzę dalej w formie 
Pirlo dwie asysty i gol, jeden z najlepszych jak nie najlepszy mecz tego piłkarza w naszej koszulce.
Co Storari odwalił po strzeleniu gola przez Fabio?
Boriello chyba już udowodnił, że ławka to max co powinien dostawać.
3 punkty najważniejsze, brawa dla chłopaków, bałem się że zostaniemy z kolejnym remisem..
Pirlo dwie asysty i gol, jeden z najlepszych jak nie najlepszy mecz tego piłkarza w naszej koszulce.
Co Storari odwalił po strzeleniu gola przez Fabio?
Boriello chyba już udowodnił, że ławka to max co powinien dostawać.
3 punkty najważniejsze, brawa dla chłopaków, bałem się że zostaniemy z kolejnym remisem..
#AllegriOut