Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Zgadzam się. Przed chwilą Conte mówił, że zdaje sobie sprawę, iż nieraz popełnia błędy przy wyborze personalnym, po czym prawdopodobnie wystawi Borriellokosciu88 pisze:Jesli zeczywiscie wybiegnie Boriello od pierwszej minuty to bedzie jakies nieporozumienie.

Dobra, nie ma co panikować, może to tylko plotka

- Dobry Mudżyn
- Juventino
2 odrzutami chłopiepumex pisze:Podobno od pierwszych minut zagra BorrielloPartnerować ma mu Miras i Pepe.
Ja pieprze... znowu męczyć oczy odrzutem z Romy...
Wierze, w wygrana mimo wszystko. Bonucci gra padaczkę, ale ile można? Tym razem dadzą radę, aczkolwiek uważam, ze bez straty bramki się nie obejdzie.
1:2
Di Vaio - Pirlo, Quag
BESTER MANN, BESTEEER !

- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Spotkanie z dziewczyną odwołane, więc mam nadzieję, że Juventus zrekompensuje mi chociaż w części stracony orgazm wprawiając mnie w euforie zwycięstwem i nie interesuje mnie czy zagra Szewczyk Dratewka czy inny Pinokio ten mecz trzeba wygrać i tyle! Jeszcze jedna wpadka i peleton pościgowy zacznie "skrobać nam marchewki".
EDIT:
oby...
EDIT:
Niestety Ja i mój szofer w jednym po meczu możemy być w lekkiej niedyspozycjiIzi pisze: Nie mogłeś się umówić na 9? ;p

Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 15:39 przez Moonk, łącznie zmieniany 6 razy.
- Izi
- Juventino
Nie mogłeś się umówić na 9? ;pMoonk pisze:Spotkanie z dziewczyną odwołane, więc mam nadzieję, że Juventus zrekompensuje mi chociaż w części stracony orgazm wprawiając mnie w euforie zwycięstwem i nie interesuje mnie czy zagra Szewczyk Dratewka czy inny Pinokio ten mecz trzeba wygrać i tyle! Jeszcze jedna wpadka i peleton pościgowy zacznie "skrobać nam marchewki".
Bologna jest do pokonania, wszystko zależy od dyspozycji dnia naszego ataku, bo mimo wszystko o pomoc i obronę jakoś się nie boje.
Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
- Gość
Jeśli nie wybiegniemy z przodu z Vucinicem, Matrim i Pepe, to będzie katastrofa. Ta trójka zapewniła nam najwięcej bramek, nie obchodzi mnie, że nie są w formie z początku sezonu, mają grać. Nie dla Estiego i Giacha. A pomoc: Marchisio-Pirlo-Vidal ma nie pozwolić Bologni na dojście do wybrakowanej obrony, tyle.
- Cabrini_idol
- Juventino
Fajnie że jest szybki, ruchliwy i waleczny ale mało strzela goli, mało asystuje i ma gorący łeb podobnie jak Esti ( no może troszkę mniej ) i w polu karnym oczy wkłada do kieszeni. Za słaby na 29-krotnego mistrza Włoch.Vimes pisze:Wybrzydzanie na Estigarribię mogę zrozumieć, ale w czym Ci Giaccherini zawinił?bohdan pisze:Nie dla Estiego i Giacha.

- Azazel
- Juventino
Cóż sytuacja a la "z pustego i Salomon nie naleje". Ciężko skompletować skład, a w obronie Conte nie posiada praktycznie żadnego wyboru. Mimo wszystko nie ma jakiejkolwiek taryfy ulgowej w dzisiejszym spotkaniu i muszą być 3. punkty. O ile mamy ambicję na mistrza
. Wprawdzie ten mecz nie przesądzi, ale każdy punkt się liczy, bo bardzo możliwe że będą decydować małe wartości punktowe.
- jareckik
- Juventino
Dzwonił do mnie wujek Luca, mieszka w Livorno i mówi, że juve dzisiaj wygrywa po karnym, także jak ktoś ma kase to niech stawia :] 1-0 (po karnym na Pepe) Pozdro
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Na tę chwilę, to chyba najlepsze co mozna wymodzic. Definitywnie. Mozna jeszcze kombinowac z 3-5-2 (Buffon - Caceres, Vidal, Bonucci - DeCe, Giacch, Pirlo, Marchisio, Lichsteiner - Vucinic, Matri/Quag, ale po co, skoro 4-3-3 wydaje sie lepsza taktyka dla nas. Ewentualnie, w razie zdominowania nas w srodku pola przez Bologne, mozna sciagnac Pepe, wprowadzic Giaccha, i zagrac wlasnie taknaros pisze:Podają coś takiego ale nie wiem ile w tym prawdy:
Buffon - Stephan - Caceres - Bonu - De Ceglie- Vidal - Pirlo - Marchisio - Pepe - Matri - Mirko

BESTER MANN, BESTEEER !

- Wojtek
- Juventino
Uff, dzięki! Ten post mnie uspokoił. Pozdrów wujka.jareckik pisze:Dzwonił do mnie wujek Luca, mieszka w Livorno i mówi, że juve dzisiaj wygrywa po karnym, także jak ktoś ma kase to niech stawia :] 1-0 (po karnym na Pepe) Pozdro
A tak na serio to ileż można remisować? Marzy mi się dzisiaj wysoka wygrana w pięknym stylu.
4-3-3

FORZA JUVE!!
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Zacznij ogladac mecze innej druzyny, tudziez stare mecze Juve, będziesz mial takowych w bród !Wojtek pisze:Uff, dzięki! Ten post mnie uspokoił. Pozdrów wujka.jareckik pisze:Dzwonił do mnie wujek Luca, mieszka w Livorno i mówi, że juve dzisiaj wygrywa po karnym, także jak ktoś ma kase to niech stawia :] 1-0 (po karnym na Pepe) Pozdro
A tak na serio to ileż można remisować? Marzy mi się dzisiaj wysoka wygrana w pięknym stylu.
4-3-3![]()
FORZA JUVE!!
Wygrane - OK
lepsza druzyna - OK
zgoda z jednym i z drugim, ale "wysokie wygrane w pieknym stylu" to jeszcze nie cos, co osiagniemy w tym sezonie. Not yet.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Wystawienie Borriello na szpicy będzie dość dziwnym ruchem Antka. Matri ostatnio nie zachwycił ale on może w każdej chwili złapać wiatr w żagle. Borriello jednak póki co pokazał tylko niezłą grę głową i nie wygląda na to, żeby miał się rozstrzelać w najbliższym czasie.
Juventus radzi sobie w ciężkich sytuacjach więc liczę na to, że dziś wbrew wszystkiemu będzie dobry mecz w wykonaniu naszych piłkarzy. Może Vucinic coś pokaże wreszcie? Niby gra lipę ale bez niego jest jeszcze gorzej.
Liczę też na kolejny dobry występ Padoina i jakąś fajną wrzutkę De Ceglie.
Jeśli ktoś szuka linka to kilkanaście jest tradycyjnie o tutaj. Najlepszy chyba będzie DRHTV ale to się okaże dopiero po pierwszym gwizdku.
Juventus radzi sobie w ciężkich sytuacjach więc liczę na to, że dziś wbrew wszystkiemu będzie dobry mecz w wykonaniu naszych piłkarzy. Może Vucinic coś pokaże wreszcie? Niby gra lipę ale bez niego jest jeszcze gorzej.
Liczę też na kolejny dobry występ Padoina i jakąś fajną wrzutkę De Ceglie.
Jeśli ktoś szuka linka to kilkanaście jest tradycyjnie o tutaj. Najlepszy chyba będzie DRHTV ale to się okaże dopiero po pierwszym gwizdku.
formazione ufficiale: Buffon, Lichtsteiner, Caceres, Bonucci, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Borriello, Vucinic.
panchina: Storari, Giaccherini, Padoin, Elia, Matri, Quagliarella, Del Piero
Brak obrońców na ławce
Borriello strzela hattricka, albo niech się szykuje na solidną porcje bluzgów. O, już się zaczyna.
panchina: Storari, Giaccherini, Padoin, Elia, Matri, Quagliarella, Del Piero
Brak obrońców na ławce

Borriello strzela hattricka, albo niech się szykuje na solidną porcje bluzgów. O, już się zaczyna.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 17:52 przez alina, łącznie zmieniany 2 razy.