Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 12:02

kosciu88 pisze:Jesli zeczywiscie wybiegnie Boriello od pierwszej minuty to bedzie jakies nieporozumienie.
Zgadzam się. Przed chwilą Conte mówił, że zdaje sobie sprawę, iż nieraz popełnia błędy przy wyborze personalnym, po czym prawdopodobnie wystawi Borriello :/
Dobra, nie ma co panikować, może to tylko plotka

Obrazek
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 12:27

pumex pisze:Podobno od pierwszych minut zagra Borriello :angry: Partnerować ma mu Miras i Pepe.

Ja pieprze... znowu męczyć oczy odrzutem z Romy...
2 odrzutami chłopie :smile:
Wierze, w wygrana mimo wszystko. Bonucci gra padaczkę, ale ile można? Tym razem dadzą radę, aczkolwiek uważam, ze bez straty bramki się nie obejdzie.

1:2
Di Vaio - Pirlo, Quag

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 14:44

Spotkanie z dziewczyną odwołane, więc mam nadzieję, że Juventus zrekompensuje mi chociaż w części stracony orgazm wprawiając mnie w euforie zwycięstwem i nie interesuje mnie czy zagra Szewczyk Dratewka czy inny Pinokio ten mecz trzeba wygrać i tyle! Jeszcze jedna wpadka i peleton pościgowy zacznie "skrobać nam marchewki".

EDIT:
Izi pisze: Nie mogłeś się umówić na 9? ;p
Niestety Ja i mój szofer w jednym po meczu możemy być w lekkiej niedyspozycji :D oby...
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 15:39 przez Moonk, łącznie zmieniany 6 razy.

Izi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 14:57

Moonk pisze:Spotkanie z dziewczyną odwołane, więc mam nadzieję, że Juventus zrekompensuje mi chociaż w części stracony orgazm wprawiając mnie w euforie zwycięstwem i nie interesuje mnie czy zagra Szewczyk Dratewka czy inny Pinokio ten mecz trzeba wygrać i tyle! Jeszcze jedna wpadka i peleton pościgowy zacznie "skrobać nam marchewki".
Nie mogłeś się umówić na 9? ;p
Bologna jest do pokonania, wszystko zależy od dyspozycji dnia naszego ataku, bo mimo wszystko o pomoc i obronę jakoś się nie boje.

Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
Gość

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 15:36

Jeśli nie wybiegniemy z przodu z Vucinicem, Matrim i Pepe, to będzie katastrofa. Ta trójka zapewniła nam najwięcej bramek, nie obchodzi mnie, że nie są w formie z początku sezonu, mają grać. Nie dla Estiego i Giacha. A pomoc: Marchisio-Pirlo-Vidal ma nie pozwolić Bologni na dojście do wybrakowanej obrony, tyle.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 15:43

bohdan pisze:Nie dla Estiego i Giacha.
Wybrzydzanie na Estigarribię mogę zrozumieć, ale w czym Ci Giaccherini zawinił?

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 15:59

Vimes pisze:
bohdan pisze:Nie dla Estiego i Giacha.
Wybrzydzanie na Estigarribię mogę zrozumieć, ale w czym Ci Giaccherini zawinił?
Fajnie że jest szybki, ruchliwy i waleczny ale mało strzela goli, mało asystuje i ma gorący łeb podobnie jak Esti ( no może troszkę mniej ) i w polu karnym oczy wkłada do kieszeni. Za słaby na 29-krotnego mistrza Włoch.

Obrazek
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 16:10

Podają coś takiego ale nie wiem ile w tym prawdy:
Buffon - Stephan - Caceres - Bonu - De Ceglie- Vidal - Pirlo - Marchisio - Pepe - Matri - Mirko

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 16:29

Cóż sytuacja a la "z pustego i Salomon nie naleje". Ciężko skompletować skład, a w obronie Conte nie posiada praktycznie żadnego wyboru. Mimo wszystko nie ma jakiejkolwiek taryfy ulgowej w dzisiejszym spotkaniu i muszą być 3. punkty. O ile mamy ambicję na mistrza :wink: . Wprawdzie ten mecz nie przesądzi, ale każdy punkt się liczy, bo bardzo możliwe że będą decydować małe wartości punktowe.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 16:37

Dzwonił do mnie wujek Luca, mieszka w Livorno i mówi, że juve dzisiaj wygrywa po karnym, także jak ktoś ma kase to niech stawia :] 1-0 (po karnym na Pepe) Pozdro

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 16:43

naros pisze:Podają coś takiego ale nie wiem ile w tym prawdy:
Buffon - Stephan - Caceres - Bonu - De Ceglie- Vidal - Pirlo - Marchisio - Pepe - Matri - Mirko
Na tę chwilę, to chyba najlepsze co mozna wymodzic. Definitywnie. Mozna jeszcze kombinowac z 3-5-2 (Buffon - Caceres, Vidal, Bonucci - DeCe, Giacch, Pirlo, Marchisio, Lichsteiner - Vucinic, Matri/Quag, ale po co, skoro 4-3-3 wydaje sie lepsza taktyka dla nas. Ewentualnie, w razie zdominowania nas w srodku pola przez Bologne, mozna sciagnac Pepe, wprowadzic Giaccha, i zagrac wlasnie tak ;)

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 16:46

jareckik pisze:Dzwonił do mnie wujek Luca, mieszka w Livorno i mówi, że juve dzisiaj wygrywa po karnym, także jak ktoś ma kase to niech stawia :] 1-0 (po karnym na Pepe) Pozdro
Uff, dzięki! Ten post mnie uspokoił. Pozdrów wujka.
A tak na serio to ileż można remisować? Marzy mi się dzisiaj wysoka wygrana w pięknym stylu.
4-3-3 :ok:

FORZA JUVE!!

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 17:00

Wojtek pisze:
jareckik pisze:Dzwonił do mnie wujek Luca, mieszka w Livorno i mówi, że juve dzisiaj wygrywa po karnym, także jak ktoś ma kase to niech stawia :] 1-0 (po karnym na Pepe) Pozdro
Uff, dzięki! Ten post mnie uspokoił. Pozdrów wujka.
A tak na serio to ileż można remisować? Marzy mi się dzisiaj wysoka wygrana w pięknym stylu.
4-3-3 :ok:

FORZA JUVE!!
Zacznij ogladac mecze innej druzyny, tudziez stare mecze Juve, będziesz mial takowych w bród !
Wygrane - OK
lepsza druzyna - OK
zgoda z jednym i z drugim, ale "wysokie wygrane w pieknym stylu" to jeszcze nie cos, co osiagniemy w tym sezonie. Not yet.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 17:25

Wystawienie Borriello na szpicy będzie dość dziwnym ruchem Antka. Matri ostatnio nie zachwycił ale on może w każdej chwili złapać wiatr w żagle. Borriello jednak póki co pokazał tylko niezłą grę głową i nie wygląda na to, żeby miał się rozstrzelać w najbliższym czasie.

Juventus radzi sobie w ciężkich sytuacjach więc liczę na to, że dziś wbrew wszystkiemu będzie dobry mecz w wykonaniu naszych piłkarzy. Może Vucinic coś pokaże wreszcie? Niby gra lipę ale bez niego jest jeszcze gorzej.
Liczę też na kolejny dobry występ Padoina i jakąś fajną wrzutkę De Ceglie.

Jeśli ktoś szuka linka to kilkanaście jest tradycyjnie o tutaj. Najlepszy chyba będzie DRHTV ale to się okaże dopiero po pierwszym gwizdku.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 marca 2012, 17:48

formazione ufficiale: Buffon, Lichtsteiner, Caceres, Bonucci, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Borriello, Vucinic.

panchina: Storari, Giaccherini, Padoin, Elia, Matri, Quagliarella, Del Piero

Brak obrońców na ławce :think:

Borriello strzela hattricka, albo niech się szykuje na solidną porcje bluzgów. O, już się zaczyna.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 17:52 przez alina, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany