Życie prywatne Bianconerich

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 00:20

Sila Spokoju pisze:Wydaje mi się, że ludzie już nie potrafią samodzielnie myśleć i zamiast podchodzić do spraw indywidualnie, łykają to co jest "na czasie".
Właśnie dlatego popieram takie inicjatywy organizowane przez klub. Trzeba dać ludziom to, czego chcą. Ci, których to nie jara znajdą na pewno coś innego.

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 00:31

Sila Spokoju pisze: Po prostu, mimo iż tego nie szukam (a już w zasadzie staram się i nawet zapobiegawczo omijać) to i tak na każdym kroku widzę jakiś niezbyt inteligentny pomysł jakim jest "harem szejk".

Nie jara mnie po prostu to czym się jara większość ludzi na naszym globie i zachwycanie się jakimś ganganami, harlamami i innymi tego typu rzeczami budzi we mnie pewną odrazę. Wydaje mi się, że ludzie już nie potrafią samodzielnie myśleć i zamiast podchodzić do spraw indywidualnie, łykają to co jest "na czasie".
Podpisuję się pod tym! Wreszcie jakiś bratni sztywniak. :ok:

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 05:16

Co niektórzy to chyba mają kij w pupie za głęboko...

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 13:40

Sila Spokoju pisze:Nie jara mnie po prostu to czym się jara większość ludzi na naszym globie i zachwycanie się jakimś ganganami, harlamami i innymi tego typu rzeczami budzi we mnie pewną odrazę.
Nie sądzę, żeby rzeczywiście ludzie się tym zachwycali. Ja spostrzegam takie akcje pozytywnie, mimo że to już żadna nowość, to przecież w tym wszystkim chodzi o dobrą zabawę,odskocznię od codziennej rutyny i powagi, i jakby nie spojrzeć, takie głupie skakanie rozluźnia atmosferę oraz pozwala poznać siebie od niecodziennej strony.
Są inne, bardziej medialne sprawy, które POWINNY budzić odrazę, a jest wręcz przeciwnie. A to są tylko skromne wygłupy.

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 13:53

Castiel pisze:Co niektórzy to chyba mają kij w pupie za głęboko...
Taaa, od razu kij. I to tak gleboko, ze az przez kark sie przebija :lol:

Po prostu kazdy ma swoj gust. Jeden sie jara mainstreamem, inny szukalby czegos innego, co niesie ze soba nieco glebszy przekaz. Osobiscie nie widze w tym nic zlego.

PS. Lubie czasem posluchac Dead Can Dance i Led Zeppelin, np. :whistle:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 14:09

Aha, czyli jak ktoś nie jara się jakąś durnotą, która jest obecnie na topie to jest sztywniakiem? Akurat do sztywniaka to mi daleko, ale nie bawi mnie takie.. coś.
Zastanówmy się, która strona ma coś nie tak ze swoim poczuciem humoru :smile:
szczypek pisze:
Sila Spokoju pisze:Wydaje mi się, że ludzie już nie potrafią samodzielnie myśleć i zamiast podchodzić do spraw indywidualnie, łykają to co jest "na czasie".
Właśnie dlatego popieram takie inicjatywy organizowane przez klub. Trzeba dać ludziom to, czego chcą. Ci, których to nie jara znajdą na pewno coś innego.
Dokładnie. Nie potępiam tego, bo wielu ludziom się to spodoba, o to chodziło, ale mnie to po prostu nie rusza.

Edit
Kogut W pisze:
jarmel pisze:Aha, czyli jak ktoś nie jara się jakąś durnotą, która jest obecnie na topie to jest sztywniakiem? Akurat do sztywniaka to mi daleko, ale nie bawi mnie takie.. coś.
Dobra, dobra. Przyznaj się, że jeszcze kija nie wyjąłeś. :rotfl:
No już po prostu za głęboko wszedł :lol:
Ostatnio zmieniony 09 marca 2013, 14:15 przez jarmel, łącznie zmieniany 3 razy.

#AllegriOut
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 14:13

grande amore pisze: PS. Lubie czasem posluchac Dead Can Dance i Led Zeppelin, np. :whistle:
Ee, czyli też trochę mainstream. ;-)
jarmel pisze:Aha, czyli jak ktoś nie jara się jakąś durnotą, która jest obecnie na topie to jest sztywniakiem? Akurat do sztywniaka to mi daleko, ale nie bawi mnie takie.. coś.
Dobra, dobra. Przyznaj się, że jeszcze kija z pupy nie wyjąłeś. :rotfl:
żarcik

A spina nie jest, jak tu ktoś wcześniej napisał, o krótki filmik, tylko o definicję sztywniaka.

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 14:32

Kogut W. pisze:
grande amore pisze: PS. Lubie czasem posluchac Dead Can Dance i Led Zeppelin, np. :whistle:
Zalezy dla kogo ;-)

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 14:38

Jejku co niektórzy chyba jednak odbierają wszystko za poważnie.

Przecież oni to zrobili dla fanów, by mogli się uśmiechnąć z wygłupów swoich pupilów. To że uczestniczą w takich akcjach wskazuje na to że chcą być bliżej fanów niż kiedykolwiek w historii. Wprowadzenie typowego dla angielskich klubów promowania w mediach, bardzo mnie cieszy, głównie dlatego że pojawiać się będą nie tylko takie "głupkowate" akcje, ale i więcej ciekawostek o naszych gwiazdach na kanale klubowym, stronach itd.

Kiedyś ten "wielki" Juventus był odcięty zupełnie od fanów, więc wole już po stokroć takie podejście.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 14:40

grande amore pisze:
Kogut W. pisze:
Zalezy dla kogo ;-)
No właśnie w tym pojęciu chyba nie ma miejsca na "zależy dla kogo".

Muj borze, rozmowa tu się kroi na miarę "powody, dla których Suarez jest dostępny" i "Vucinić czy Giovinco?" ; p

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 15:07

Kucharius1 pisze: Kiedyś ten "wielki" Juventus był odcięty zupełnie od fanów, więc wole już po stokroć takie podejście.
To były inne czasy. Nie było fejsbuka i innych takich, you know. :)
Alfa i Omega pisze: Muj borze, rozmowa tu się kroi na miarę "powody, dla których Suarez jest dostępny" i "Vucinić czy Giovinco?" ; p
A te spostrzeżenie jest na tyle trafne, że zwijam zabawki i opuszczam piaskownicę. Nic więcej już na ten temat nie piszę!

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2013, 18:23

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że chłopaki się integrują, na bank mieli z tego dobry fun, więc tym chętniej będą umierać za kolegę w LM.
Inceptive panowie inceptive - inni za to płacą gruby hajs, a tu zaoszczędzono ładnie do pensji Bale'a ^^

Problem leży gdzie indziej, otóż City i przede wszystkim Miami Heat miały lepsze harlem shake'i - to nie powinno się zdarzyć. 8)

Jak ktoś wymienia od przecinka gangam style ( koreańskie cheap disco jednego kolesia, z prymitywnym 1ym ruchem) i harlem shake ( lajtowy "konkurs" na kreatywność, pozytywną energię, kto wykaże się większą inwencją) to gratuluje rozeznania w mainstreamie i popkulturze. To już serio słuchajcie sobie bogurodzice w HQ i nie wylewajcie tu swoich szarych polskich smętów. :stop:

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2013, 17:33

To chyba najbardziej odpowiedni temat, by o tym wspomnieć. Większość o tym wie ale nie wiem, czy ktoś o tym pisał - żona naszego prezydenta oprócz tego, że jest zagorzałą fanką Juve (na meczu zawsze z jakimś gadżetem klubowym, tu akurat koszulka) to jest też bardzo piękną kobietą, Andrea ma szczęście :)

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2013, 21:02

mateo369 pisze:To chyba najbardziej odpowiedni temat, by o tym wspomnieć. Większość o tym wie ale nie wiem, czy ktoś o tym pisał - żona naszego prezydenta oprócz tego, że jest zagorzałą fanką Juve (na meczu zawsze z jakimś gadżetem klubowym, tu akurat koszulka) to jest też bardzo piękną kobietą, Andrea ma szczęście :)
Fakt, nieźle trafił :D Ciekawe ile ma lat :think:

PS Pani widoczna na tym filmiku mniej więcej 0:27 też prezentuje się okazale :)

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2013, 16:12

Nie wiem gdzie to mam napisać, ale to jest chyba najodpowiedniejsze miejsce. Znalazłem dziś na stronie Chel$ea ranking najbogatszych piłkarzy świata w ubiegłym roku. Znajduje się na niej 5 Juventini. Trzech aktualnie grających i dwóch już poza klubem. Co ciekawe, Alex przez cały rok zgromadził ponad 19 baniek, mimo że jego kontrakt opiewa na 2,5mln(?).

Obrazek
ODPOWIEDZ