Stroje na sezon 2012/13
- aroninho11
- Juventino
Liverpool zrobił coś bardzo fajnego.
http://www.transfery.info/52155,liverpo ... koszulkach
Naprawdę fajny jest powrót do klasyków w ubieraniu, bez żadnych nowości i najków. Jednolity kolor, starodawny że tak powiem, bez żadnych jaskrowych syfów. Jedyny minus. Brak loga, choć to też może być plusem, jak się okaże niedługo (i nie chodzi mi o to że mogą w nich coś wygrać, tylko o nowy trend)
http://www.transfery.info/52155,liverpo ... koszulkach
Naprawdę fajny jest powrót do klasyków w ubieraniu, bez żadnych nowości i najków. Jednolity kolor, starodawny że tak powiem, bez żadnych jaskrowych syfów. Jedyny minus. Brak loga, choć to też może być plusem, jak się okaże niedługo (i nie chodzi mi o to że mogą w nich coś wygrać, tylko o nowy trend)
- 15Kowal
- Juventino
IMO najbardziej prawdopodobna jest ta oto domówka. Po pierwsze patrząc na, co prawda nieoficjalne jeszcze stroje, interu można zobaczyć podobieństwo np. dwa pasy z przodu. Ta koszulka z matrim jest fajnie zrobiona, ale czystą, bez herbu, sponsora, inny kolor łyżwy. można kupić chociażby w sklepie juvepoland od dawna (chodzi mi o krój; KLIK).
E.
Dla potwierdzenia jeszcze
nowe stroje ManUtd i zdjęce nad butelką. Swoją drogą, te koszulki wyglądają jak piżamy :shock:
E.
Dla potwierdzenia jeszcze
- Cabrini_idol
- Juventino
Ale zauważ, że np w tym sezonie Milan jak i Inter mieli gęste pasy a Juve optymalne. Osobiscie geste pasy są do pupy. Także jestem za dwoma czarnymi jak to są prezentowane niby w projektach no i wyjazdówki czarne, piękne. 3 komplet powinien byc niebieski, nawiązując do 1995 legendarnego roku.

- Kuben
- Juventino
Milan sponsoruje Adidas, a Nas i inter Nike - to spora różnica.Cabrini_idol pisze:Ale zauważ, że np w tym sezonie Milan jak i Inter mieli gęste pasy a Juve optymalne.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- TomassoAG
- Juventino
- jacek32w
- Juventino
Naprawdę fajne, tylko trochę złotych gwiazdek za dużo. 3 - tyle ile się należy, ale po kiego czwarta?? chyba ktoś ma cudowny dar zamiany srebra (które trzeba jeszcze wywalczyć) w złoto :-D
- Arcadio Morello
- Juventino
Taka domówka: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9047_n.jpg
+
taka wyjazdówka: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2496_n.jpg i można zaczynać sezon 12/13
:-D
+
taka wyjazdówka: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2496_n.jpg i można zaczynać sezon 12/13

- Tharp
Fajna, ale mozna z cala pewnoscia stwierdzic ze czegos takiego w przyszlym sezonie nie bedziemy miec. Wyjazdowy komplet w zeszlym sezonie (i trzeci w obecnym) to byla przeciez biala koszulka z wloskimi elementami, raczej nie beda tej samej 'tematyki' co 2 lata odswiezac, bynajmniej w nike. Spodziewalbym sie albo czarnej, albo zoltej, ew. niebieskiej. (ba, stawiam 4-pak* ze jeden z tych kolorow bedzie u nas wyjazdowy w 12/13)
dalej, ta koszulka interu z grubymi pasami i czarnymi rekawami wyglada jak wyjatkowo obrzydliwa pizama, z litosci zycze im zeby to byla tylko plotka. No i mam nadzieje ze nam tez odpuszcza grube pasy, bo to jest po prostu paskudne. To dla odmiany, jest bardzo fajne. Jeno trzeba wygrac coppa italia, co wcale nie bedzie latwe...
* - 100% powaznie, w razie mojej pomylki do odebrania w Poznaniu, w te wakacje :p niech ktos tylko 'podbije' zaklad
- Tacchinardi.
- Juventino
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9047_n.jpg
Co w tym widzicie? Czytam, czytam, potem oglądam i nic finezyjnego nie widzę. Jest to tylko amatorski (Dominik Ratajewski, VS.com) projekt, dziwie się, że Tuttosport go umieścił kiedyś w gazecie. Kwestia gustu. To zwykła koszulka polo ze wstawionymi elementami (herbem, logiem Nike itd.). Może jakby za to się zabrali byłoby dobrze, ale póki co nadal są na to małe szanse według mnie.
http://img443.imageshack.us/img443/1627/juve13.jpg
Kilka dni temu pisał to Pumex i teraz powtórzę to ja. Te rękawy i "system chłodzący" na bokach powtarzają się w każdej nowej koszulce Nike. Wczoraj pokazano stroje United - to samo. No i inter dostał dwa paski. Nie wiem czy to dobre rozwiązanie ze strony estetycznej, a po za tym po co mieć podobne stroje do takiej drużyny.
Samo zdjęcie wygląda profesjonalnie, czy ładnie kwestia gustu. Chociaż w zeszłym roku mieliśmy mieć takie "krzywe paski", co były widoczne na zdjęciu z Melo i napisem (Fight for you faith). Całość wyglądała na oficjalną, ale nie przeszła - pewnie przez formę pasków właśnie.
Czarne wyjazdowe zapowiadają się po prostu świetnie.
A i przestańcie myśleć, że Juve & Nike zmienią politykę wprowadzania koszulek, bo chcecie trzy nowe (mam na myśli alternatywną). Im się po prostu nie opłaca robić trzeciej - za dużo. Po za tym zarobią jeszcze na wyjazdowej z poprzedniego sezonu (nasza różowa stanie się trzecią), bo nadal teoretycznie będzie aktualna. Co z tego, że w trzeciej koszulce zagraliśmy tylko jeden mecz? Ważne, że nadal była oficjalna.
Co w tym widzicie? Czytam, czytam, potem oglądam i nic finezyjnego nie widzę. Jest to tylko amatorski (Dominik Ratajewski, VS.com) projekt, dziwie się, że Tuttosport go umieścił kiedyś w gazecie. Kwestia gustu. To zwykła koszulka polo ze wstawionymi elementami (herbem, logiem Nike itd.). Może jakby za to się zabrali byłoby dobrze, ale póki co nadal są na to małe szanse według mnie.
http://img443.imageshack.us/img443/1627/juve13.jpg
Kilka dni temu pisał to Pumex i teraz powtórzę to ja. Te rękawy i "system chłodzący" na bokach powtarzają się w każdej nowej koszulce Nike. Wczoraj pokazano stroje United - to samo. No i inter dostał dwa paski. Nie wiem czy to dobre rozwiązanie ze strony estetycznej, a po za tym po co mieć podobne stroje do takiej drużyny.
Samo zdjęcie wygląda profesjonalnie, czy ładnie kwestia gustu. Chociaż w zeszłym roku mieliśmy mieć takie "krzywe paski", co były widoczne na zdjęciu z Melo i napisem (Fight for you faith). Całość wyglądała na oficjalną, ale nie przeszła - pewnie przez formę pasków właśnie.
Czarne wyjazdowe zapowiadają się po prostu świetnie.
A i przestańcie myśleć, że Juve & Nike zmienią politykę wprowadzania koszulek, bo chcecie trzy nowe (mam na myśli alternatywną). Im się po prostu nie opłaca robić trzeciej - za dużo. Po za tym zarobią jeszcze na wyjazdowej z poprzedniego sezonu (nasza różowa stanie się trzecią), bo nadal teoretycznie będzie aktualna. Co z tego, że w trzeciej koszulce zagraliśmy tylko jeden mecz? Ważne, że nadal była oficjalna.

- wloski
- Juventino
Nike tak dobiera kolorystykę "wyjazdówek" (piszę tak, bo wyjazdówki w tym sezonie były praktycznie naszymi domowymi z powodu kontraktu), żeby koszulka z poprzedniego sezonu mogła być użyta jako trzecia. Tak było np. w meczu z Milanem, gdzie Caceres strzelił 2 bramki. Zdarza się czasem i że Buffon zagra w wyjazdówceTacchinardi. pisze: A i przestańcie myśleć, że Juve & Nike zmienią politykę wprowadzania koszulek, bo chcecie trzy nowe (mam na myśli alternatywną). Im się po prostu nie opłaca robić trzeciej - za dużo. Po za tym zarobią jeszcze na wyjazdowej z poprzedniego sezonu (nasza różowa stanie się trzecią), bo nadal teoretycznie będzie aktualna. Co z tego, że w trzeciej koszulce zagraliśmy tylko jeden mecz? Ważne, że nadal była oficjalna.

- Gigi Buffon
- Juventino
W tamtych latach, kiedy dwukrotnie zajmowaliśmy 7 miejsce w tabeli, uważaliśmy,że koszulki Juve są jałowe i nawet Siena ma lepsze... Teraz jestem spokojny i uważam,że koszulki na rok 2012-2013 będą super i każdemu się spodobają, Nike wreszcie się postara i z dumą będziemy mogli chodzić po ulicach naszych miast w koszulkach Juve, a przecież jeszcze we wrześniu nikt nie chciał kupować tej naszej różowej....
Koszulki na przyszły sezon będą wyjątkowe, gdyż wreszcie będą z herbem za scudetto, z logiem LM, symbolem za wygranie CI i gwiazdką za 10 pucharów Włoch. Co by jednak się wydarzyło, przyszłe koszulki będą historyczne, gdyż będą pierwszymi, na których będą trzy gwiazdki...
Koszulki na przyszły sezon będą wyjątkowe, gdyż wreszcie będą z herbem za scudetto, z logiem LM, symbolem za wygranie CI i gwiazdką za 10 pucharów Włoch. Co by jednak się wydarzyło, przyszłe koszulki będą historyczne, gdyż będą pierwszymi, na których będą trzy gwiazdki...

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Bartek88
- Juventino
Gigi ty lepiej idz po trenuj krotkie podania.Gigi Buffon pisze:W tamtych latach, kiedy dwukrotnie zajmowaliśmy 7 miejsce w tabeli, uważaliśmy,że koszulki Juve są jałowe i nawet Siena ma lepsze... Teraz jestem spokojny i uważam,że koszulki na rok 2012-2013 będą super i każdemu się spodobają, Nike wreszcie się postara i z dumą będziemy mogli chodzić po ulicach naszych miast w koszulkach Juve, a przecież jeszcze we wrześniu nikt nie chciał kupować tej naszej różowej....
Nie wiem kto uwazal, ze Siena ma lepsze, ale powinien sie palnac w łeb, "antypatriota".
I nie wiem jak ty, ale ja w koszulce czy to z 2011, 10,09,08 moglem chodzic z dumą i usmiechem.
Mam tylko nadzieje, ze zrobią normalne logo a nie brzydką wlepe :x
//EDIT:1
Ja nie wiem co wy macie do tych rozowych koszulek, byly ok
Ostatnio zmieniony 12 maja 2012, 14:29 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- stahoo
- Juventino
Wyjazdówki z zeszłego sezonu (białe z włoskimi paskami), czy domowa z 2 lat wstecz były bardzo udane, nie wiem o czym mówisz mając na myśli 'jałowe koszulki' 

Wiem, że to czepianie się w stylu fanbojów DP [moje kibicowanie jest bardziej kibicowskie od twojego!], ale muszę - ja tam chodzę z dumą w każdej koszulce. Źle się trochę wyraziłeś ^^Gigi Buffon pisze:Nike wreszcie się postara i z dumą będziemy mogli chodzić po ulicach naszych miast w koszulkach Juve,
- Gigi Buffon
- Juventino
stahoo pisze:Wyjazdówki z zeszłego sezonu (białe z włoskimi paskami), czy domowa z 2 lat wstecz były bardzo udane, nie wiem o czym mówisz mając na myśli 'jałowe koszulki'
Wiem, że to czepianie się w stylu fanbojów DP [moje kibicowanie jest bardziej kibicowskie od twojego!], ale muszę - ja tam chodzę z dumą w każdej koszulce. Źle się trochę wyraziłeś ^^Gigi Buffon pisze:Nike wreszcie się postara i z dumą będziemy mogli chodzić po ulicach naszych miast w koszulkach Juve,
Jałowe koszulki były w odniesieniu do tegorocznych, gdyż na tym forum była ostra wymiana zdań,że nike zrobiło z nas gejów i ubrało w różowe koszulki. Temat ucichł, jak Juve pokazało dobrą formę i nie przegrywało.
Źle się wyraziłem, chodziło mi nie o brak dumy,że jesteśmy kibicami Juve, ale o brak poczucia,że Juve, na tegoroczny sezon ( 2011-2012) ma ładne koszulki i nikt z nich nie będzie się śmiał( mam tu na myśli różowe koszulki z tą wielką gwiazdą na środku ), tylko zazdrościł wyglądu. Obawy znikły po tym, jak Juve dobrze grało i pokazało,że walczy na prawdę na boisku o scudetto, a nie tylko w pobożnych życzeniach ekspertów.
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę