Serie A (19): Atalanta 0-2 JUVENTUS
- mambooocha
- Juventino
momentami nie wygląda to źle, coś powinniśmy strzelić dzisiaj.
szkoda, że przez większość pierwszej połowy nie mieliśmy Pirlo, Pepe, Marchisio i Vidala
ktoś wie co się stało z De Ceglie? Chyba czegoś się nażarł przed tygodniem bo gra kolejny mecz super. I z tego miejsca apel do Paolo - cokolwiek to jest, nie odstawiaj tego!
szkoda, że przez większość pierwszej połowy nie mieliśmy Pirlo, Pepe, Marchisio i Vidala

ktoś wie co się stało z De Ceglie? Chyba czegoś się nażarł przed tygodniem bo gra kolejny mecz super. I z tego miejsca apel do Paolo - cokolwiek to jest, nie odstawiaj tego!
fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- gucio_juve
- Juventino
Wybiec wybiegnie, będzie 0:0 a Conte zacznie robić zmiany w 80 minucie.
Przydałby się nam taki Falcao, albo Hulk :roll:
Przydałby się nam taki Falcao, albo Hulk :roll:
- Darius19
- Juventino
Wielkie zaskoczenie dla mnie to bardzo dobra jak do tej pory gra De Ceglie. Piękna akcja Vidala szkoda tylko, że nie wpadła była by to chyba bramka kolejki
Ogólnie dobra gra mam nadzieję, że Conte nimi troszkę w szatni potrząśnie i w końcu strzelą bramkę bo aż się szkoda robi jak się patrzy ile akcji marnują.

FORZA JUVE
- Tacchinardi.
- Juventino
Dobry mecz. Gra Juve od 30 min wygląda obiecująco. Byle nie stracić bramki, bo się zamurują. Trzeba szybko coś strzelić, może wreszcie pójdzie jakaś dobra kontra z naszej strony. Mieliśmy trochę pecha ze słupkiem i poprzeczką, ale myślę ,że spokojnie damy radę. Ze strony Atalanty boję się tylko Denisa (albo aż Denisa). A tak w ogóle... De Ceglie gra za dobrze. To podejrzane.
- Damiankarol
- Juventino
Atalanta robi nam miejsce w środku pola, a my nie potrafimy tego wykorzystać. Przeważamy, ale trzeba to potwierdzić bramką, bo z powodu, że DC w ofensywnie jest nad wyraz aktywny, to nieraz tworzy przez to lukę w obronie.
Gdzie się podziała szybkość z początku sezonu?
i kiedy w końcu Matri zostanie lisem pola karnego?
widać, że to nie obrona, ale pomoc potrzebuje w zimie realnego wzmocnienia... :roll:
Gdzie się podziała szybkość z początku sezonu?

i kiedy w końcu Matri zostanie lisem pola karnego?
widać, że to nie obrona, ale pomoc potrzebuje w zimie realnego wzmocnienia... :roll:
Forza Juve !! Forza Alex !!
- jakku1
- Juventino
Powaga? Nie bylo spalonego?kosciu88 pisze:Matri kolejne dwie setki zmarnowal chiocaz przy drugiej sedzia gwizdnal spalonego ktorego nie bylo.
De Ceglie gra niezle, ale wydaje mi sie, ze z Nim na boisku i z Chiellinim, mamy duze problemy z wyprowadzeniem pilki z obrony. Sa troche za slabi technicznie ; /
Cos czuje, ze wygramy ten mecz. 2:0, 2:1, cos takiego. Oby.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2012, 21:45 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
- delarudii
- Juventino
jedyne co może zrobić to zmienić matriego na Del Piero, ewent. Boriello i czekać na rozwój wydarzeń, w kolejnym meczu potwierdza się, że w Juve nie ma kto wykańczać akcji, po sezonie musimy kupić klasowego napadziora, inaczej kiepsko będzieSKAr7 pisze: Mam nadzieję, że Conte poukłada co się da w przerwie, i zobaczymy po przerwie Boriello i bramki.
- gucio_juve
- Juventino
Ja mam pytanie. Ma ktoś taką stronę, gdzie można obejrzeć statystyki piłkarzy np. kto ile przebiegł, kto ile miał strat, kto ile zrobił dośrodkowań itp??
- yamakasi
- Juventino
http://www.gazzetta.it/trsport/tempo-re ... =21&day=19gucio_juve pisze:Ja mam pytanie. Ma ktoś taką stronę, gdzie można obejrzeć statystyki piłkarzy np. kto ile przebiegł, kto ile miał strat, kto ile zrobił dośrodkowań itp??
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- Mate.G
- Juventino
Nie było.jakku1 pisze:Powaga? Nie bylo spalonego?
Jakieś dwa metry przed był jeszcze jeden obrońca

- kosciu88
- Juventino
Sedzia odgwizadal ale go nie bylojakku1 pisze:Powaga? Nie bylo spalonego?kosciu88 pisze:Matri kolejne dwie setki zmarnowal chiocaz przy drugiej sedzia gwizdnal spalonego ktorego nie bylo.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- annihilator1988
- Juventino
Atalanta gra tchórzliwą piłę. Bronią się w 10 i grają "długą" na Denisa
Mam nadzieje, że szybko opadną z sił i udach się jakoś wepchać tą piłkę do siatki. 1-0 i kontrola