Sezon 2011/2012 .
- Gość
Inter będzie 2...zoff pisze:Mecz bardzo średni. Tabela Serie A niesamowicie płaska. Imponuje Inter, który odnosi szóste zwycięstwo z rzędu. Po prostu jestem w szoku.
- Dante93
- Juventino
Może i racja, Inter wygrał=nie ma sie z czego cieszyć, ale jednak odczuwam pewną satysfakcje, że nasz remis nie poszedł tak do końca na marne, i w końcu mamy lidera :twisted: Nie można z góry sie poddawać, trzeba patrzeć nad siebie. Wierze, że zespoły aspirujące do LM będziemy w stanie utrzymać na pewnym dystansie, a jeżeli ten będzie realizowany, to czemu by nie popatrzeć na miejsce pierwszE? Gratulacje dla Internistów, bo na prawde udało im sie zneutralizować Milan i wygrali zasłużenie.
- szczerbi
- Juventino
Nie ma co, Inter wygrał na farcie, ale też na farcie zostaliśmy znowu jedynym liderem w Serie A :-D
Tak swoją drogą, czy oprócz Juve jeszcze jakaś drużyna w Europie może się pochwalić mianem niepokonanej w tym sezonie?
Tak swoją drogą, czy oprócz Juve jeszcze jakaś drużyna w Europie może się pochwalić mianem niepokonanej w tym sezonie?

- wtulazel
- Juventino
Też mnie to ciekawiło i ostatnio sprawdziłem. Porto, Benfica i Dynamo Kijów jeszcze nie przegrały, ale tylko w rozgrywkach ligowych.szczerbi pisze:Tak swoją drogą, czy oprócz Juve jeszcze jakaś drużyna w Europie może się pochwalić mianem niepokonanej w tym sezonie?
Mecz taki sobie. ciekawe jest to, że mimo beznadziejnego naszego meczu to nie dość, że jesteśmy liderami to jeszcze pobiliśmy rekord meczów bez porażki na początku sezonu.
- Winner
- Juventino
Mecz średni przez większość spotkania Milan atakował... a gola strzelił Inter. Widzę że nie tylko my mamy Bonucciego w obronie, Abate sprezentował bramkę Interowi choć myślę że Abiatti mógł wyjść i spróbować skrócić kąt. 6 punktów to jeszcze nie tragedia ale patrząc jak szybko roztrwoniliśmy przewagę nad Milanem to może do końca sezonu nie starczyć na któreś z 2 pierwszych miejsc.
P.S Po strzeleniu gola Ranieri od razu wprowadził obrońcę skąd ja to znam :lol:
P.S Po strzeleniu gola Ranieri od razu wprowadził obrońcę skąd ja to znam :lol:
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2012, 22:53 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- malkavian
- Juventino
Idę o zakład, że wypalą się na przestrzeni dwóch, trzech spotkań. Wyraźnie złapali na chwilę wiatru w żagle, ale takiej formy nie da się długo utrzymać. Poza tym Inter zagrał bardzo defensywnie, powiedzmy sobie szczerze, że Milan przez cały mecz jednak przeważał, inna sprawa, że Rossonerri walili trochę głową w ścianę, nie potrafili dobrze rozciągnąć gry pod polem karnym Interu, dać wiecej swobody napastnikom. Chociaż gdyby Ibrachimowić i Pato błysneli lepszą skutecznością to mimo wszystko Milan powinien wygrać.zoff pisze:Mecz bardzo średni. Tabela Serie A niesamowicie płaska. Imponuje Inter, który odnosi szóste zwycięstwo z rzędu. Po prostu jestem w szoku.
Nam pozostaje się cieszyć z fotela lidera, na który - mówcie co chcecie - moim zdaniem zasłużyliśmy.
Ps. Barcelona - Betis 2:2, Betis gra czterema (!) napastnikami :rotfl:
- deszczowy
- Juventino
Wrzuć to który do cytatów, bo ja jeszcze się śmieję :rotfl:pablo1503 pisze:Wygrała drużyna mniej słabsza.
Bez kitu mamy dziś jednak szczęście w nieszczęściu.
- Qrczak
- Juventino
W tym sezonie tylko Juve nie przegrało .szczerbi pisze:Nie ma co, Inter wygrał na farcie, ale też na farcie zostaliśmy znowu jedynym liderem w Serie A :-D
Mamy w tym sezonie dużo szczęścia , kolejny raz jesteśmy samodzielnym liderem Serie A , po swojej wpadce . Mam nadzieje ,że wykorzystamy tego farta , bo powoli jak każdy kibic Juve w tym sezonie zaczynam mieć smaka na scudetto
- ZZX
- Juventino
Patrze na statystyki i nie wierze, Juventus stracił najmniej goli jak do tej pory, a pod względem strzelonych jest 3.
Strasznie żal tych wszystkich remisów, już mogli ładnie odskoczyć, a tak punkcik.
Atalanta wyniki u siebie całkiem dobre, potem Udine to może się bardziej zmobilizują niż dziś. Nie mogę się doczekać spotkania z Milanem pod koniec lutego, tyle że wygrana z nimi nic nie da jeśli nie będą ogrywać drużyn z środka i dołu tabeli. Conte działaj
-Pato - dziwi mnie ta słaba forma choć jest w wieku gdzie często zmienia się klub. Może przydałby mu się taki bodziec, i PSG nie byłoby dla Niego takie głupie?
Strasznie żal tych wszystkich remisów, już mogli ładnie odskoczyć, a tak punkcik.
Atalanta wyniki u siebie całkiem dobre, potem Udine to może się bardziej zmobilizują niż dziś. Nie mogę się doczekać spotkania z Milanem pod koniec lutego, tyle że wygrana z nimi nic nie da jeśli nie będą ogrywać drużyn z środka i dołu tabeli. Conte działaj
-Pato - dziwi mnie ta słaba forma choć jest w wieku gdzie często zmienia się klub. Może przydałby mu się taki bodziec, i PSG nie byłoby dla Niego takie głupie?
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2012, 23:10 przez ZZX, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczerbi
- Juventino
A tak w ogóle, to cieszę się z tego co prezentuje w tym sezonie Juventus. Nawet mimo tych "porażek", widać, że Juve to w końcu drużyna z charakterem i pomysłem na grę. Wiadomo, że będzie jeszcze lepiej, jak do drużyny będą dołączać jeszcze lepsi zawodnicy, czego nie mogę się doczekać. Cieszę się tym bardziej jak patrzę na grę Interu, bo ich taktyka jest obecnie jest ch*jowa jak barszcz, chociaż ostatnio mają dobrą passę. Nawet w tym sezonie stawiam pod tym względem wyżej Juventus nad Milanem.