Bundesliga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 16:22

Abstrahujac od Bayernu mam nadzieje, ze ci uwazajacy Lewandowskiego za klasycznego "dostawiacza nogi" przy swoich bramkach obejrzeli koncowke pierwszej polowy z Freiburgiem. Druga bramka Roberta to najwyzszy poziom. To jak zabral sie z pilka tzw. ruleta, jak wypuscil prostopadlym podaniem partnera, potem skleil wybijana pilke, nastepnie sie nie spalil, nawinal obronce i zmiescil pilke miedzy czterema rywalami... mistrzostwo swiata.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 16:29

Na luzie dobije pewnie do 22-25 goli w sezonie. Ale niektóre cymbały nadal będą pisać, że "Bundesliga to DNO, a we Włoszech to on by nawet nie....!!!!!111"

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 16:30

wyobrazacie sobie Matriego robiacego rulete, potem zagrywajacego prostopadla pilke do Schmelzera, nastepnie bioracego na zamach obronce i ze stoickim spokojem poslac pilke po dlugim rogu? bo ja nie :lol:

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 16:53

Bazyliszek pisze:wyobrazacie sobie Matriego robiacego rulete, potem zagrywajacego prostopadla pilke do Schmelzera, nastepnie bioracego na zamach obronce i ze stoickim spokojem poslac pilke po dlugim rogu? bo ja nie :lol:
Idiotyczny argument. A wyobrażasz sobie Van Nistelrooy'a, Higuaina czy chociażby Trezegueta? Robiących coś takiego? Można tak długo wymieniać.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 16:56

gucio_juve pisze:
Bazyliszek pisze:wyobrazacie sobie Matriego robiacego rulete, potem zagrywajacego prostopadla pilke do Schmelzera, nastepnie bioracego na zamach obronce i ze stoickim spokojem poslac pilke po dlugim rogu? bo ja nie :lol:
Idiotyczny argument. A wyobrażasz sobie Van Nistelrooy'a, Higuaina czy chociażby Trezegueta? Robiących coś takiego? Można tak długo wymieniać.
No kto jak kto, ale Ruud to nie raz i nie dwa ruletą czy innymi zwodami błysnął.

Poza tym, mówisz tak, jakby wyszkolenie techniczne i umiejętności były wadą Roberta i lepiej by było, jakby był kołkowaty bardziej.

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2013, 17:35

Alfa i Omega pisze: No kto jak kto, ale Ruud to nie raz i nie dwa ruletą czy innymi zwodami błysnął.

Poza tym, mówisz tak, jakby wyszkolenie techniczne i umiejętności były wadą Roberta i lepiej by było, jakby był kołkowaty bardziej.
Co do Lewandowskiego, to ja się już wypowiedziałem na jego temat i transferu do Juventusu.

Po prostu nieco irytujące jest dla mnie, porównywanie Roberta z Matrim. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora, bo to nie o to chodzi.

SKOBRAFCB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 marca 2013, 12:41

Już wkrótce zostaniemy mistrzami Niemiec. Możliwe że już w tą sobotę :-D

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2013, 13:12

SKOBRAFCB pisze:Już wkrótce zostaniemy mistrzami Niemiec
E tam, wy już nimi jesteście. Polussia z Bayerem będą miały problem z przekroczeniem progu 65 :roll:

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 18:52

ogladam mecz Bayernu i mój boże jak ta liga jest słaba.. Hamburger grajacy na stojaco srajacy w gacie i czekajacy na kolejne gole Bawarczykow. Zer okrycia, ostrego grania ehh.. Bundesliga to dzisiaj Bayern i Borussia i wielkieeeeee nic.

Bayern sie przejedzie na nas cos czuje, lekko wydaje mi sie ze nas lekcewaza... dobrze.

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 19:06

Jednym okiem też zerkam. HSV jest żałosne, ale dla nas to dobrze. Niech strzelą jeszcze ze dwie, by nabrać pewności siebie przed wtorkiem. Ta pewność siebie wyjdzie im bokiem.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 19:08

Mowiac szczerze, mimo faktu, ze HSV faktycznie nie gra ekhm... zbyt dobrze, to jednak gra Bayernu robi momentami wrazenie. Swietnie potrafia rozegrac pilke, sa bardzo silni w pojedynkach 1 na 1, dobrze poruszaja sie po boisku, etc.

Bardzo ciezko z nimi bedzie o dobry rezultat.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 19:09

Ale masakra..p 30 paru min mają po meczu..mogą się już oszczędzać choć i tak grają pół rezerwa..

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 19:11

kuba2424 nie chcę wykrakać, ale to my po ważnych i ładnych wygranych zaliczamy wpadki w następnych meczach właśnie z powodu pewności siebie. Często jednak to były wpadki ze słabiakami więc może tym razem pewność siebie wyjdzie nam na lepsze. Dziwię się, że nie wyszli większą rezerwą jeszcze.
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 19:14 przez bajbek17, łącznie zmieniany 1 raz.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 19:13

No ale ludzie, widzicie ile oni maja miejsca ? Robben przyjmuje pilke dopiero przed polem karnym i ma jeszcze z 5 metrow pola do wykorzystania.. Hamburg nie umie dobrze podac pilki w okolice 40 metra. To troche zaklamia wizje Bayernu, ktory jak przychodzi co do czego przegrywa najwazniejsze spotkania. Fakt sa silni, ale nie na tyle zeby nas stlamsic. Nasza pewna gra taktyczna i zaangazowanie to bedzie klucz do sukcesu. Jak Bayernowi nie idzie to zaczynaja sie gubic i denerwowac. A w lidze od poczatku sezonu, w tej slabej lidze strzelaja po 2 gole w pierwszych minutach meczu i pozamiatane, a jak przychodzi ciezszy przeciwnik i brak dobrego rezultatu do polowu spotkania to zaczynaja grac fatalnie.

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 19:19

bajbek17 pisze:kuba2424 nie chcę wykrakać, ale to my po ważnych i ładnych wygranych zaliczamy wpadki w następnych meczach właśnie z powodu pewności siebie. Często jednak to były wpadki ze słabiakami więc może tym razem pewność siebie wyjdzie nam na lepsze. Dziwię się, że nie wyszli większą rezerwą jeszcze.
Dokładnie na to liczę, bo Bayern z pewnością nie należy do słabiaków.
Dziś mogliby wyjść w dziewięciu, a HSV pewnie i tak by przegrał.
Jeszcze raz powtórzę, dobrze że grają z taką drużyną przed nami!

ODPOWIEDZ