Serie A (36): JUVENTUS 2-2 Chievo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 22:57

bajbek17 pisze:
zahor pisze:TYLE mam do powiedzenia - tylko "pierwsza liga" zamienić na "Liga Mistrzów".
Żeby u nas choć jeden tak potrafił powiedzieć...
Ja bardziej spodziewam się że Delneri na konferencji prasowej podkreśli fakt, że przedłużyliśmy serię meczów bez porażki.

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Panowie , proponuję aby wykorzystać znajomość z Drughimi i zaproponować bojkot. Głównie chodzi o to aby wywiesić wielki transparent Moggi Come Back!
Elkann Arrivederci !

I nie przychodzić na mecze do momentu zatrudnienia Moggiego. Niestety ale powoli na usta mi się ciśnie Secco wróć :lol:

A co do meczu, pięknie nasza obrona się popisała. Brawa się należą także Del Neriemu, za wykorzystane zmiany :lol: Niestety trzeba powoli się przyzwyczajać , że naszym głównym celem przedsezonowym będzie 5 miejsce.

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
pezet1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Zwracam się z prośbą do Tych, którzy jadą na mecz z Napoli:

Jeśli Delneri sam nie odejdzie, albo go nie zwolnią to Wy się nim zajmijcie. Błagam! :pray:

Obrazek
Alexis93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 22:58

Ja po raz kolejny żałuję że nie zaryzykowałem u buka postawić przeciwko Juventusowi. Mecz jak mecz. Bardzo podobała mi się gra Claudio Marchisio w tym meczu. Martwię się o Buffona bo niby zdrowy ale jego interwencja przy bocznej linii może wywołać pewne obawy.

Juventus na zawsze!
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 22:59

Hahaha czeka nas najdłuższe pasmo nie wygrania niczego w historii klubu. Wybaczcie, ale mi psycha siadła po tym meczu.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 23:01

W porównaniu z obecnymi to poprzedni zarząd miał jaja jak arbuzy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

najgorsze jest to, że te imbecyle znów będą gadać że nic się nie stało i matematyka bla bla bla

WON mi stąd!
Lypsky pisze:W porównaniu z obecnymi to poprzedni zarząd miał jaja jak arbuzy.
Jaja mieli ale umiejętności żadnych :ok:
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 23:02 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

zahor pisze:TYLE mam do powiedzenia - tylko "pierwsza liga" zamienić na "Liga Mistrzów".
:ok:

BTW: To kolejny słaby mecz w wykonaniu Aquilaniego. Chyba wszyscy już kumają, że jest on nam za te pieniądze kompletnie nieprzydatny?

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 23:02

Lypsky pisze:Nie ma osoby bardziej zaskoczonej wynikiem niż ja. Przy stanie 2:0 wyciszyłem mecz i postanowiłem obejrzeć niezwykle ciekawy festiwal kłamstw i propagandy redaktora lisa. Nie wiem czy był to błąd relacji, czy może nadal byłem pod wrażeniem w/w programu, ale do 90 minuty na tablicy wyniku widniało 2:0. Ogromne zaskoczyła mnie radość zawodników Chievo po ostatnim gwizdku (cieszą się z porażki?), aż tu nagle zobaczyłem 2:2.
Bramek dla Chievo nie widziałem, ale żenującej interwencji Buffona nie opuściłem, po meczu powinien wyściskać zawodnika Chievo, który tak frajersko nie trafił.
Wynik w naszym stylu - frajerski. Del Neri tchnął w tą drużynę swój własny niepowtarzalny styl i mentalność. Gratulacje dla śmiesznego trenera i jeszcze śmieszniejszych działaczy, którzy trzymali go na stanowisku cały sezon. Czy kiedykolwiek doczekamy się trenera z prawdziwego zdarzenia?

ps
oglądałem na bet365.
Fajnie masz jak wolisz oglądać Lisa niż Juventus, gratuluje!

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 23:03

Jeszcze jedno jeżeli oni dadza za Aquilaniego wiecej niz 6-7 mln to beda kolejne pieniadze wyrzucone w bloto ten chlop mial 2-3 mecze dobre po ktorych mozna bylo sie zastanowic czy nie wykupic jego karty teraz udowadnia tylko ze nie zasługuje na koszulke JUVE zreszta jak 2/3 tych patałachów! Cały czas byłem zwolennikiem Alberto po dzisiejszym kabarecie powinni mu podziekowac!
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 23:04 przez Swider10, łącznie zmieniany 1 raz.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 23:03

juveluck pisze:
Lypsky pisze:Nie ma osoby bardziej zaskoczonej wynikiem niż ja. Przy stanie 2:0 wyciszyłem mecz i postanowiłem obejrzeć niezwykle ciekawy festiwal kłamstw i propagandy redaktora lisa. Nie wiem czy był to błąd relacji, czy może nadal byłem pod wrażeniem w/w programu, ale do 90 minuty na tablicy wyniku widniało 2:0. Ogromne zaskoczyła mnie radość zawodników Chievo po ostatnim gwizdku (cieszą się z porażki?), aż tu nagle zobaczyłem 2:2.
Bramek dla Chievo nie widziałem, ale żenującej interwencji Buffona nie opuściłem, po meczu powinien wyściskać zawodnika Chievo, który tak frajersko nie trafił.
Wynik w naszym stylu - frajerski. Del Neri tchnął w tą drużynę swój własny niepowtarzalny styl i mentalność. Gratulacje dla śmiesznego trenera i jeszcze śmieszniejszych działaczy, którzy trzymali go na stanowisku cały sezon. Czy kiedykolwiek doczekamy się trenera z prawdziwego zdarzenia?

ps
oglądałem na bet365.
Fajnie masz jak wolisz oglądać Lisa niż Juventus, gratuluje!
W obecnej sytuacjii to mu sie nie dziwie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 23:04

juveluck pisze: Fajnie masz jak wolisz oglądać Lisa niż Juventus, gratuluje!
Dzięki, doceniam.

Podobno zremisowaliśmy mecz 2:2. Matri strzelił ładnego gola, którego widziałem mimo to, że oglądałem Lisa i fajnie mam.
Monte Cristo pisze: W obecnej sytuacjii to mu sie nie dziwie.
Spokojnie, na najlepsze się nie załapałem, ale mimo wszystko starałem się zerkać.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 23:07 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 23:05

w sumie dziś pochwalić należy : Del Piero ( geniusz przy asyście i ładnie podawał, gol z wolnego w końcówce byłby cudem ), Matri ( strzelił, ładnie dośrodkowywał, podawał ) Pepe ( dużo walczył! plus za to ) i.... pochwaliłbym Mottę za grę w ofensywie, ale obrona dała takiego ciała, że obrońca nie powinien być pochwalony.
Aqua? ludzie totalne dno, Marchisio go przyćmił, Krasic? kolejny bezbarwny mecz, truchtaj sobie dalej, a możesz wracać do CSKA.

Ps. należy dodać, że należało się 1-1, a nie 2-0, gdzie cud sprawił, że DP i Matri dali nam gola, prawie z niczego. Przy wyniku 2-2 zaczeliśmy coś grać, a tak totalne DNO!

jw. czekam na wypowiedź dziadka
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 23:06 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 23:06

To chyba będzie pierwszy raz, kiedy nie będę cieszył się, że miałem rację, ale już dwa tygodnie temu pisałem, że ten Juventus nie zasługuje nawet na Ligę Europejską.

Trener w co drugiej wypowiedzi poniża Juventus. Co wymyśli tym razem? Zabrakło szczęścia, bo mieliśmy dwa słupki, które mogły zakończyć się golem? Mogliśmy zagrać lepiej, ale mogliśmy też zagrać gorzej? Ludzie, od kilku miesięcy śmieję się z tego człowieka, śmieję się, bo nie wiem co on tu jeszcze robi? I niech mi nikt nie mówi, że zmiana trenera nic nie da. Tej drużynie brakuje ducha, skoro zawodnicy sami w sobie nie mogą go wydobyć, to tylko trener może tego dokonać, ale trener, a nie obserwator. Śmiech przez łzy...

Brawa dla Del Piero, szkoda mi chłopa coraz bardziej, jest kapitalnym zawodnikiem i człowiekiem, a musi uczestniczyć w tym bagnie.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 23:07

Zenada, jak mozna dac strzelic sobie 2 gole w 2 minuty Chiewo grajac u siebie.
Wolalbym zeby skonczylo sie 2 3 niz 2 2, moze wtedy pare glow by polecialo. :angry:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Zablokowany