Serie A (31): Roma 0-2 JUVENTUS
- pan Zambrotta
- Juventino
nie radzę się napalać. Roma jest w jeszcze większym kryzysie od nas. Montella [']
Propsy dla Storariego i 4-3-3. Chciałbym zobaczyć w nim Q.
Propsy dla Storariego i 4-3-3. Chciałbym zobaczyć w nim Q.
jaki jesteś zabawny misiu.Garraty pisze:tylko taka skromna dygresja...
druga bramka, Grosso podaje do:
a) Amauri - ten robi dwie przewrotki i piłka wylatuje po za boisko
b) Iaquinta - przyjmuje piłkę i doznaje kontuzji jąder
c) Martinez - z wrażenia mdleje
- Łukasz
- Juventino
Kurde, akurat na mecz z Romą przypadła mi przeprowadzka i problemy z netem...
A tu proszę - same kwiatki:
- 4-3-3
- Motta w składzie i wygrany mecz
- Grosso najlepszy na boisku
- Storari udający Buffona z najlepszych lat
- 4-3-3
- Motta w składzie i wygrany mecz
- Grosso najlepszy na boisku
- Storari udający Buffona z najlepszych lat
- deszczowy
- Juventino
Bratki i stokrotki.Łukasz pisze:(...)

To akurat czysty zbieg okolicznościŁukasz pisze: - Motta w składzie i wygrany mecz

Ale punkty to tan Storari ratował. Zresztą...Łukasz pisze: - Grosso najlepszy na boisku
Łukasz pisze:- Storari udający Buffona z najlepszych lat

- Corcky
- Juventino
Tak jak mówiłem. Roma była spokojnie wczoraj do pokonania i to się nam udało. Wypunktowaliśmy ich wzorcowo. Co Grosso zrobił przy bramce :shock: Rozłożył wszystkich 8)
Genialny Storari.
Łukasz w I połowie to było bardziej 4-4-2 z Krasicem jako podwieszonym napastnikiem. W drugiej już bardziej przypominało to 4-3-3.
Genialny Storari.
Łukasz w I połowie to było bardziej 4-4-2 z Krasicem jako podwieszonym napastnikiem. W drugiej już bardziej przypominało to 4-3-3.

Alessandro Del Piero ole!
- pan Zambrotta
- Juventino
Chciałbym się zapytać, gdzie jest nasz specjalista -10-, który uważał że Storari nie nadaje sie na bramkę w Juve. Niech się wypowie :lol:
- Buri
- Juventino
troszkę pocisnął Del Nerigo - ale mu sie nie dziwię...deszczowy pisze:A propos Storariego - KLIK.
Przykro się czyta coś takiego. Lubię Buffona, ale on nie powinien teraz grać.
a Del Neri swoje...
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- jsduga
- Juventino
Czasem żałuję, że kupiliśmy Marco. Z jednej strony świetnie, bo jest teraz absolutnie numerem 1 w bramce Juve, z drugiej strony mi go żal, bo wiadome, że Gigi wróci do bramki, co zresztą Del Neri uświadamia ostatnim zdaniem w wywiadzie wyżej. Z kolei nie widzę Gigiego w innym klubie, ani nie widzę go jako rezerwowego, zgarniającego kosmiczną kasę. Odejdzie Storari - źle, odejdzie Buffon - jeszcze gorzej. A do tego jest jeszcze dobry Manninger.Buri pisze:troszkę pocisnął Del Nerigo - ale mu sie nie dziwię...deszczowy pisze:A propos Storariego - KLIK.
Przykro się czyta coś takiego. Lubię Buffona, ale on nie powinien teraz grać.
a Del Neri swoje...
I co tu począć? :doh:
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- dav3d
- Juventino
żebyśmy w każdej innej formacji mieli takie problemy...Czasem żałuję, że kupiliśmy Marco. Z jednej strony świetnie, bo jest teraz absolutnie numerem 1 w bramce Juve, z drugiej strony mi go żal, bo wiadome, że Gigi wróci do bramki, co zresztą Del Neri uświadamia ostatnim zdaniem w wywiadzie wyżej. Z kolei nie widzę Gigiego w innym klubie, ani nie widzę go jako rezerwowego, zgarniającego kosmiczną kasę. Odejdzie Storari - źle, odejdzie Buffon - jeszcze gorzej. A do tego jest jeszcze dobry Manninger.
I co tu począć?

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Mecz ładny, jeden z ładniejszych. Dużo walki, zaangażowania, widać przerwa na reprezentacje dobrze nam zrobiła. W pozostałych 7 kolejkach licze na sukcesy i... głowę DN. A co do Buffona, w chwili obecnej również nie stawiałbym na niego, mamy świetnego Marco. Roma zainteresowana? Eeee tam prędzej naszego Borubara wezmą
- Wojtek
- Juventino
Nooo DN zagrał 4-3-3 (chociaż bardziej to wyglądało na 4-5-1 ale mniejsza z tym) i odrazu wygrana w nawet ładnym stylu
Szkoda sytuacji Krasicia
ale brama ładna
Grosso chyba zaskoczył wszystkich, chyba najlepszy mecz w tym seoznie w jego wykonaniu i do tego DWIE asysty!
Storari dużo pewniejszy niż GIGI, niestety ale w tym momencie jeśli GIGI znowu będzie bronił z Genoą to będzie grał przez swoją marke, zasługi itp...BRAWO MARCO!!
Wyniki ułożyły się dla nas...Porażka Lazio, Udine i oczywiście Romy...8 pkt do LM...Wygrywamy ostatnie 7 spotkań i pewnie zagramy w LM

Grosso chyba zaskoczył wszystkich, chyba najlepszy mecz w tym seoznie w jego wykonaniu i do tego DWIE asysty!

Storari dużo pewniejszy niż GIGI, niestety ale w tym momencie jeśli GIGI znowu będzie bronił z Genoą to będzie grał przez swoją marke, zasługi itp...BRAWO MARCO!!

Wyniki ułożyły się dla nas...Porażka Lazio, Udine i oczywiście Romy...8 pkt do LM...Wygrywamy ostatnie 7 spotkań i pewnie zagramy w LM

- karosznurek
- Juventino
Dobra druga połowa. Cieszą dwie bramki strzelone i zero straconych. w sumie jest to wynikiem bardzo dobrej gry Storariego i słabej Romy. Teraz trzeba pokonać u siebie Genoe. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- mazi12
- Juventino
Bardzo fajny mecz.:-D Roma z początku trochę zaatakowała i w drugiej połowie kilka razy i to wszystko. Nareszcie widziałem POUKŁADANY Juventus Turyn :shock: . Genialnie Storari
( według mnie to on w następnym meczu ma bronić, ale wszyscy znamy DN :x ). Pięknie Grosso, Aqua, Melo, Krasic, Matri (chociaż w kilku sytuacjach mógł podawać, to miałby z 2 asysty a my wygralibyśmy więcej
). Reszta w miere ale bez większych błędów. Podobał mi się środek pola. Melo jako bardziej defensywny pomocnik. Super to wygląda jak przejmie piłkę z dużym spokojem w naszym polu karnym i nie wybija jej tylko podaje i jest kontra. Aquilani bardziej ofensywny, jak w reprezentacji. Ma miejsce do rozgrywania i jest super. Nie popadam w jakiś duży zachwyt i nie mówię że wygramy wszystko do końca, ale jak zagramy mądrze, tak jak dziś, w następnych meczach, to może się sytuacja w tabeli trochę zmienić, na lepsze. 

- Mateuszello
- Juventino
Ale super kolejka pod Juve 
Świetny mecz.
Wszystko już napisaliście, ale ten Grosso :shock:
(bez: Turyn)

Świetny mecz.
Wszystko już napisaliście, ale ten Grosso :shock:
Juventus :puck:mazi12 pisze:Nareszcie widziałem POUKŁADANY Juventus Turyn :shock: .
(bez: Turyn)
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero