Serie A (28): JUVENTUS 0-1 Milan
- Dante93
- Juventino
Zapowiada sie że jeszcze długo tej meki- albo inaczej niezapowiada sie, że cos sie zmieni... bazuje tylko na 2 polowie, ale domnimam, że pierwsza to podobny shit.
Nie wiem, poprostu nie wiem jak JUVENTUS może tak grać... technicznie półka Parmy etc, taktycznie- Serie B.
Tak naprawde godni gry w 1 składzie, wcale nie jako pierwszoplanowe (!) postacie są Giorgio, Krasić, Barza. Reszta niestety nadaje sie tylko na ławke. Oczywiscie ta reszta to 3-4 zawodników którzy mają jakie kolwiek możliwosci... Gol? Nie winie Gigiego, i tak niezaslużylismy grą na remis który nota bene nam nic nie daje. Mógł wyjąć- ba powinien. Tyle, że to nic nie zmienia- bida z nędzą i nic więcej. :płaczę:
Moja ocena na podst 2 częsci, wyjściowe 5,75.
Gigi- 5.75- ogólnie pewnie, ale gol troche boli.
Sorensen- 6.0- naprawde pozytywnie, w ataku przeciętnie, ale z tyłu nie dawał sie ogrywac, troche z sił opadł jednak i tak niezle.. :oops:
Giorgio- 5.75- sporo błedów prostych w tym jeden kiks do Milanu co mogło sie źle skonczyc..
Barza- 6,25- chyba najlepszy dziś z zawodnikow w bialo-czarnych koszulkach, pewny solidny bez błedny.
Traore- 6.0 jak jego partner z drugiej strony- w obronie całkiem nieźle, dośrodkowania porażka, ale ładnie wchodził, próbowal, chcial.
Krasić- 6.0- jasniejszy punkt, tyle że to za mało jak na niego.. jednak on akurat powinien zostac powinien grac. :roll:
MArchisio- 5.5- chyba jakąś Viagre musza mu podrzucic zeby sie chlopak pobudzil bo jest duchem na boisku. Jeszcze te proste błedy w podaniach, strasznie rozkojarzony dzis.. naszczescie pod koniec miał pare lepszych zagrań troche poprawil swoja ocene.
Melo-5,75- niezle, ale tez czasem bez głowy bez sensu i do du...y. Jednak na nim można w jakis sposob opierac pierwsza '11'- oczywiscie jako ten gorszy srodkowy pomocnik.
MArtinez- 5.5 chcial probowal, ale wszystko bez szybkosci, bez wiary, same straty.
MAtri- 5.25- Bezproduktywny. Jednak dla mnie ma to 'cos' licze ze sie obudzi i coś pokaze jeszcze.
Toni 5.25- patrz wyżej.
Del Piero bez oceny- gdyby wszedl wczesniej napewno był by wiekszy pozytek niz z IAQ.. jedno zagranie Alexa wzbudzalo we mnie wiecej entuzjazmu niż wszystkiego Matriego&Toniego&Martineza. :doh:
Vick 4,75- zdecydowanie najgorszy licze, ze wyleci i w nastepnym meczu nowy trener nie bedzie juz mu dawal nawet cienia szansy na gre. Porazka i patologia.
Del Neri-1- tragiczne zmiany w złym momencie widac ze chłop nie wie co tutaj robi, nie ma ani koncepcji, ani haryzmy, zeby to moglo jakos dzialac.
Dziekuje, dobranoc to był kolejny żenujący mecz Juventusu. Milan na stojąco by robił co chical. I racja- grał prawie na stojąco a stwarzal 10x zagrozenia wiecej niz my.
Eh ja juz nie chceeeeeeeeee niech ktoś obudzi i przerwie ten koszmar :?
Nie wiem, poprostu nie wiem jak JUVENTUS może tak grać... technicznie półka Parmy etc, taktycznie- Serie B.
Tak naprawde godni gry w 1 składzie, wcale nie jako pierwszoplanowe (!) postacie są Giorgio, Krasić, Barza. Reszta niestety nadaje sie tylko na ławke. Oczywiscie ta reszta to 3-4 zawodników którzy mają jakie kolwiek możliwosci... Gol? Nie winie Gigiego, i tak niezaslużylismy grą na remis który nota bene nam nic nie daje. Mógł wyjąć- ba powinien. Tyle, że to nic nie zmienia- bida z nędzą i nic więcej. :płaczę:
Moja ocena na podst 2 częsci, wyjściowe 5,75.
Gigi- 5.75- ogólnie pewnie, ale gol troche boli.
Sorensen- 6.0- naprawde pozytywnie, w ataku przeciętnie, ale z tyłu nie dawał sie ogrywac, troche z sił opadł jednak i tak niezle.. :oops:
Giorgio- 5.75- sporo błedów prostych w tym jeden kiks do Milanu co mogło sie źle skonczyc..
Barza- 6,25- chyba najlepszy dziś z zawodnikow w bialo-czarnych koszulkach, pewny solidny bez błedny.
Traore- 6.0 jak jego partner z drugiej strony- w obronie całkiem nieźle, dośrodkowania porażka, ale ładnie wchodził, próbowal, chcial.
Krasić- 6.0- jasniejszy punkt, tyle że to za mało jak na niego.. jednak on akurat powinien zostac powinien grac. :roll:
MArchisio- 5.5- chyba jakąś Viagre musza mu podrzucic zeby sie chlopak pobudzil bo jest duchem na boisku. Jeszcze te proste błedy w podaniach, strasznie rozkojarzony dzis.. naszczescie pod koniec miał pare lepszych zagrań troche poprawil swoja ocene.
Melo-5,75- niezle, ale tez czasem bez głowy bez sensu i do du...y. Jednak na nim można w jakis sposob opierac pierwsza '11'- oczywiscie jako ten gorszy srodkowy pomocnik.
MArtinez- 5.5 chcial probowal, ale wszystko bez szybkosci, bez wiary, same straty.

MAtri- 5.25- Bezproduktywny. Jednak dla mnie ma to 'cos' licze ze sie obudzi i coś pokaze jeszcze.
Toni 5.25- patrz wyżej.
Del Piero bez oceny- gdyby wszedl wczesniej napewno był by wiekszy pozytek niz z IAQ.. jedno zagranie Alexa wzbudzalo we mnie wiecej entuzjazmu niż wszystkiego Matriego&Toniego&Martineza. :doh:
Vick 4,75- zdecydowanie najgorszy licze, ze wyleci i w nastepnym meczu nowy trener nie bedzie juz mu dawal nawet cienia szansy na gre. Porazka i patologia.
Del Neri-1- tragiczne zmiany w złym momencie widac ze chłop nie wie co tutaj robi, nie ma ani koncepcji, ani haryzmy, zeby to moglo jakos dzialac.
Dziekuje, dobranoc to był kolejny żenujący mecz Juventusu. Milan na stojąco by robił co chical. I racja- grał prawie na stojąco a stwarzal 10x zagrozenia wiecej niz my.

Eh ja juz nie chceeeeeeeeee niech ktoś obudzi i przerwie ten koszmar :?
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Ok. Dał ciała przy większości jak nie we wszystkich dośrodkowaniach, ale poza tym grał dobrze. Ma niezłą technikę i bez przesady z tym Molinaro.ewerthon pisze:
Traore - Przy nim Cristian Molinaro jest geniuszem wrzutek, jeździec bez głowy jakich mało, jedyny atut to szybkość.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Te, ziomek - widać było na powtórce, że to było przypadkowe, więc po co takie słowa?Paolo#3 pisze:Mam nadzieję, że Boateng nie wypadnie na dłużej po "kopniaku" tego idioty...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Kingofthehill
- Juventino
Tobie by urwalo noge ale byla by to twoja wina... Melo nie faulowal... "idioto"Paolo#3 pisze:Mam nadzieję, że Boateng nie wypadnie na dłużej po "kopniaku" tego idioty...
- Qrczak
- Juventino
Paolo#3 pisze:Mam nadzieję, że Boateng nie wypadnie na dłużej po "kopniaku" tego idioty...
Reszta raczej pozytywy. Gattuso alive, Zlatan kolejny słaby mecz... Chyba jednak Milan to nie tylko Zlatan. Cassano wyraźnie wypadł z rytmu meczowego po kilku meczach na ławie, ale był blisko. Obrona bardzo dobrze, Abate z meczu na mecz coraz lepiej, a dinozaur Jankul znów całkiem solidnie.
Ciekawe co tam Genoa jutro wypłodzi, może urwie jakieś punkty Interowi...
Czy milan nie ma polskiego forum ?
- Łukasz
- Juventino
Wasz idiota nie został skrzywdzony celowo. To nie było niesportowe zachowanie.Paolo#3 pisze:Mam nadzieję, że Boateng nie wypadnie na dłużej po "kopniaku" tego idioty...
- Skibil
- Redaktor
Mój Boże... Wstyd na maksa z taką grą. Chiellini gra chyba najsłabszy sezon od kiedy kopnął po raz pierwszy piłkę, Barzagli? A wy się z Leo śmialiście - chłop gra dokładnie taki sam piach co Bonucci, tyle tylko, że jest 6 lat starszy i parę cm niższy... Boki obrony bez komentarza bo kartka by była.
Pamiętam, że "Boski Diego" na MŚ też grał 4 środkowymi obrońcami i nawet Messi go nie zbawił, a my z przodu mamy artystów typu: Luca "biegam jak pokraka" Toni oraz Vincenzo "piłka odbiła się ode mnie 4 razy" Iaquinta.
Marchisio jest niewidzialny - powinien walczyć ze złem tego świata i ratować dziewice przed potworami; z jego "supermocą" ma murowany sukces. Krasić coś tam robi wiatru na skrzydle, ale sam nic nie ugra. Szkoda mi tylko Melo, bo gra gość życiówkę, a w zamian otrzyma 8 miejsce w lidze...
Pamiętam, że "Boski Diego" na MŚ też grał 4 środkowymi obrońcami i nawet Messi go nie zbawił, a my z przodu mamy artystów typu: Luca "biegam jak pokraka" Toni oraz Vincenzo "piłka odbiła się ode mnie 4 razy" Iaquinta.
Marchisio jest niewidzialny - powinien walczyć ze złem tego świata i ratować dziewice przed potworami; z jego "supermocą" ma murowany sukces. Krasić coś tam robi wiatru na skrzydle, ale sam nic nie ugra. Szkoda mi tylko Melo, bo gra gość życiówkę, a w zamian otrzyma 8 miejsce w lidze...
- jakku1
- Juventino
W dodatku bedac kibicem klubu, w ktorego barwach gra chociazby Zlatan, albo Rino, to w ogole nie powinien sie zajaknac na ten temat.Antichrist pisze:Te, ziomek - widać było na powtórce, że to było przypadkowe, więc po co takie słowa?Paolo#3 pisze:Mam nadzieję, że Boateng nie wypadnie na dłużej po "kopniaku" tego idioty...
Ostatnio zmieniony 05 marca 2011, 22:54 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Fajny pokaz bezradności, nie ma co
To przykre przez co musimy przechodzić, chwilami żal mi się zrobiło Del Neriego ( powinien polecieć), bo zawodnicy często dają ... cztery litery.
Nie ma co dużo gadać - to samo co z Lecce, Bologną...
Mimo wszystko FORZA JUVENTUS!

Nie ma co dużo gadać - to samo co z Lecce, Bologną...
Mimo wszystko FORZA JUVENTUS!
- PietroBosman
- Juventino
Oglądaliśmy chyba inne spotkanie.Melo w tym meczu momentami jak dywersant się zachowywał.Kiwał się wychodząc spod własnego pola karnego co najczęściej kończyło się albo stratą piłki albo autem dla przeciwnika.Skibil pisze:Melo, bo gra gość życiówkę, a w zamian otrzyma 8 miejsce w lidze...
- ewerthon
- Juventino
Barzagli to średniak i nadaję się tylko na ławę, niczym szczególnym się nie wyróżnia, a Traore niech jak najszybciej wraca do Londynu.Qrczak pisze:Moim zdaniem zapomiałeś o Barzaglim który świetnie sobie radził :naughty: no i może Traore mimo kilku nieudanych dosrodkowańewerthon pisze:W dzisiejszym składzie Juventus wystąpił w następującym ustawieniu:
Buffon
Chiellini
Krasić Melo
Trudno grać w czwórke przeciwko jedenastu![]()
.
My mamy swojego jednego "idiotę", u was jest co najmniej trzech :lol:Paolo#3 pisze:Mam nadzieję, że Boateng nie wypadnie na dłużej po "kopniaku" tego idioty...
- Vimes
- Juventino
- Gotti
- Juventino
Marchisio - tego patałacha nie chce widzieć w kolejnym sezonie. Pseudo gwiazdor myśli, że jest nie wiadomo kim. Won z nim.
Buffon - z bólem serca, ale jego czas mija. Takie piłki to kiedyś z zamkniętymi oczami bronił. To już nie ten sam bramkarz co kiedyś.
Matri - to jak zepsuł akcję Krasica myślę, że idealnie przedstawia slabość Juventusu.
Mam nadzieję, że jutro się obudzę i zobaczę newsa, że DN podał się do dymisji.
Dziękuje dobranoc.
Buffon - z bólem serca, ale jego czas mija. Takie piłki to kiedyś z zamkniętymi oczami bronił. To już nie ten sam bramkarz co kiedyś.
Matri - to jak zepsuł akcję Krasica myślę, że idealnie przedstawia slabość Juventusu.
Mam nadzieję, że jutro się obudzę i zobaczę newsa, że DN podał się do dymisji.
Dziękuje dobranoc.
- JuveForeverPoznan
- Juventino
brak juz slow. za kazdym razem kiedy mysle ze osiadamy na dnie to my spadamy jeszcze nizej, chyba sie juz dobilismy do jadra ziemi.
mamy trenera <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, najgorszego trenera jaki tylko istnieje. az szkoda slow na tego kretyna.
obrona nawet nie wypadla slabo( w porownaniu z poprzednimi spotkaniami), srodek to tylko Melo i Milos. Marchisio to pomylka, kolo sie nadaje tylko na lawke. Martinez to kupa spalonych euro.
o ataku szkoda pisac, Toni to produkt entopodobny, Matri nie potrafi nawet dobrze przyjac pilki i oddac strzalu. potem wchodzi Iaquinta
:rotfl:
mamy okazje tylko ze stalych fragmentow ale nie ma ich kto wykonac bo Alex siedzi na lawce i wchodzi za pozno.
a dosrodkowania Traore przepelnily czare goryczy.
Juve umarlo, nie ma kasy, nie bedzie kasy. beda znow zlomiarskie transfery.
help us Luciano Moggi, you are our only hope!
tydzien temu sie narabalem z powodu porazki, dzis przynajmniej mam pozytywny powod bo kumpel dzis zostal ojcem.
na ten burdel szkoda slow i czasu
mamy trenera <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, najgorszego trenera jaki tylko istnieje. az szkoda slow na tego kretyna.
obrona nawet nie wypadla slabo( w porownaniu z poprzednimi spotkaniami), srodek to tylko Melo i Milos. Marchisio to pomylka, kolo sie nadaje tylko na lawke. Martinez to kupa spalonych euro.
o ataku szkoda pisac, Toni to produkt entopodobny, Matri nie potrafi nawet dobrze przyjac pilki i oddac strzalu. potem wchodzi Iaquinta

mamy okazje tylko ze stalych fragmentow ale nie ma ich kto wykonac bo Alex siedzi na lawce i wchodzi za pozno.
a dosrodkowania Traore przepelnily czare goryczy.
Juve umarlo, nie ma kasy, nie bedzie kasy. beda znow zlomiarskie transfery.
help us Luciano Moggi, you are our only hope!
tydzien temu sie narabalem z powodu porazki, dzis przynajmniej mam pozytywny powod bo kumpel dzis zostal ojcem.
na ten burdel szkoda slow i czasu
Ostatnio zmieniony 05 marca 2011, 23:00 przez JuveForeverPoznan, łącznie zmieniany 1 raz.