Serie A (22): JUVENTUS 1-2 Udinese
- jareckik
- Juventino
No trudno, a wydawalo mi się, że jesteśmy nawet lepsi momentami. Brama Marchisio miodzio jak i cała akacja.
- KondzioJuveFans
- Juventino
ostatnio sędziowie nie są nam przyjaźni.... i często gwiżdżą na naszą niekorzyść... Marchisio brawo za gola, nasza gra w obronie to patologia
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Vojtimar
- Juventino
Nie widziałem całęgo meczu ale nie było tak tragicznie jak z Romą. Co nie znaczy że dobrze. W sumie jestem za tym żeby nie zakwalifikować się do jakichkolwiek pucharów, może wtedy Elkann by zadziałał. Chociaż nie, dopóki Juve będzie na +1 euro to on będzie olewał klub.
Za co czerwona dla Bonucciego? Wg mnie max żółta.
Za co czerwona dla Bonucciego? Wg mnie max żółta.
Z Juve na dobre i złe!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Brawo. Juventus przeorany przez słabiutkie Udinese
Dlaczego kibice nie palili krzesełek?
Jedyny pozytyw to genialna bramka Marchisio (sonda miesiąca jest chyba nawet zbędna).
Dostaliśmy baty z Udine, to tym bardziej dostaniemy w Palermo.
Po sezonie.
EDIT:

Dlaczego kibice nie palili krzesełek?

Jedyny pozytyw to genialna bramka Marchisio (sonda miesiąca jest chyba nawet zbędna).
Dostaliśmy baty z Udine, to tym bardziej dostaniemy w Palermo.
Po sezonie.
EDIT:
Obejrzyj to sobie kilka razy. Piłka została już dawno odkopnięta, a Bonucci zrobił to z premedytacją - zasłużył jak najbardziej.WojtinhoFCJ pisze: Za co czerwona dla Bonucciego? Wg mnie max żółta.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2011, 22:39 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Tragedia. Alex coś się starał, Martinez coś tam biegał, pomoc ogólnie...ee szkoda gadać.
nasz Gmoch wprowadził jeszcze przy stanie 1:1 Sissoko za Aquilaniego...
Mam coraz większą niechęć do Marotty i Del neriego
nasz Gmoch wprowadził jeszcze przy stanie 1:1 Sissoko za Aquilaniego...
Mam coraz większą niechęć do Marotty i Del neriego
- Wojtek
- Juventino
GOL genialny, zdecydowannie gol miesiąca szkoda że to nic nie dało. Do momentu strzelenia gola graliśmy dobrze potem oddaliśmy inicjatywe i Udine to wykorzystało...
Nie mam sił się już denerwować, jeśli w środe przegramy z Palermo co jest jak najbardziej realne to spadniemy na 7-8 pozycje. Jeśli mamy grać w LE to dziękuje bardzo wole 8 miejsce w lidze.
Co do zawodników to irytuje mnie fakt że Krasic nie potrafi kopnąć lewą nogą!
No nic zobaczymy jak DN jutro będzie się tłumaczył mam tylko nadzieje że nie powie że jesteśmy tam gdzie powinniśmy być!
MOGGI WRÓĆ!!!
FORZA JUVE!
Nie mam sił się już denerwować, jeśli w środe przegramy z Palermo co jest jak najbardziej realne to spadniemy na 7-8 pozycje. Jeśli mamy grać w LE to dziękuje bardzo wole 8 miejsce w lidze.
Co do zawodników to irytuje mnie fakt że Krasic nie potrafi kopnąć lewą nogą!

No nic zobaczymy jak DN jutro będzie się tłumaczył mam tylko nadzieje że nie powie że jesteśmy tam gdzie powinniśmy być!
MOGGI WRÓĆ!!!
FORZA JUVE!
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja juz sie zaczynam modlic zeby Alex nie zakonczyl kariery, bo badzmy szczerzy z chwila gdy skonczy on kariere Juve tez sie skonczy i to na dobre...
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Akurat biegać biegają. Chłopaki dali z siebie bardzo dużo, a i tak przegrali. To pokazuje, że po prostu aktualnie nie mamy żadnych szans na 4, a i o 5, 6 będzie trudno. Ale jak wygrać bez ataku i z obroną, która nie potrafi zagrać jednego meczu bez straty gola? Było trzeba wzmocnić się w zimie, a nie czekać nie wiem na co.Dragon pisze:Są ciężkie warunki do gry, śliska piłka, zamiast strzelać jak najwięcej, idą przykładem Del Piero, to my chcemy wejść z piłką do bramki a Barcą nie jesteśmy!!
udine jest dziś przeslabe a nasym nawet chce się biegać :roll: Bonucci supersnajper.... Krasić...żal patrzeć na to co robi...naprawdę jest tak naiwny czy zabardzo wierzy w swoje możliwości? coś strasznego...
kibiceCoś co pozostało z dawnego Juventusu
Chociaż Elkan pewnie cieszy się, że przegraliśmy, bo według kontraktów niektórych zawodników, których wysokość zależy od wyników, zapłaci im mniejsze pensje. I w ten sposób zaoszczędzimy pieniążki...
Krasić słabo, czy on w ogóle potrafi dryblować, że potrafi szybko biegać to już wszyscy wiedzą, w tym każdy obrońca we Włoszech. Strzelać z którejkolwiek nogi też nie potrafi?
Martinez nawet dobrze, widać, że brakuje nam przede wszystkim dobrego napastnika. Martinez grałby wtedy na skrzydle zamiast niewidocznego na lewej stronie Marchisio (brawo za śliczną bramkę) Naprawdę strata Q jest bardzo odczuwalna i to co było trzeba zrobić w tym mercato to przede wszystkim sprowadzić kogoś podobnego na jego miejsce. To by bardzo pomogło.
Możemy biegać jak dziś, dawać z siebie naprawdę dużo, ale nie wyczarujemy bramek, bo nie potrafimy stworzyć podbramkowej sytuacji, a jak już ją stworzymy to i tak nie ma komu strzelić.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2011, 22:48 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 1 raz.