Serie A (17): Chievo 1-1 JUVENTUS
- Bartek88
- Juventino
Nie badzcie smieszni, Krasic bardzo dobrze wiedzial, ze jak poda do Iaquinty to ta pilka bedzie stracona.deszczowy pisze:Prawda. Obaj dziś zmaścili swoje akcje. Ale najbardziej chyba zmaścił Del Neri, niestety. Zmiany kompletnie z puszki z mielonką.pan Zambrotta pisze:Widzę wszyscy krzyżują Vicka, szkoda że złego słowa o Krasiciu nie mówicie.
Mając do wyboru Vicka i strzał w pełnym biegu z ostrego kąta i z podskakującą piłką, wybrał to drugie :?
- mateo369
- Juventino
Mnie zaskoczył tym, że nie szukał karnego, to niepodobne do niegoBartek88 pisze:Krasic mnie rozwalil, przebiegl cale boisko z pilka, okiwal wszystkich, okiwal bramkarza i przestrzelil![]()
Traore jest obrońcą ale akurat dziś wszedł za Pepe na jego pozycję, grał na skrzydle, czyli nie 6-2-1 a 5-3-1Bartek88 pisze:I w ogole co odstawil Del Neri, rozumiem, ze musimy sie bronic ale juventus grajacy formacja 6-2-1 ?!?!?!
no jasne, że tak co nie zmienia faktu, że Traore wszedł na skrzydło a nie na obronę, raz nawet był pod polem karnym ChievoVimes pisze:Del Neriemu chodziło raczej o wykorzystanie zmian jako gry na czas.mateo369 pisze:Traore jest obrońcą ale akurat dziś wszedł za Pepe na jego pozycję, grał na skrzydle, czyli nie 6-2-1 a 5-3-1Bartek88 pisze:I w ogole co odstawil Del Neri, rozumiem, ze musimy sie bronic ale juventus grajacy formacja 6-2-1 ?!?!?!
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 17:57 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Machnes
- Juventino
Ochłoncie...
Iaquinta moze spartolil ta sytuacje, nie rozgrzeszam go z niej, ale akurat lepiej bylo zdjac Quagliarelle niż jego, bo jednak dał nam wiele cennych sekund, wygrywał wiele pojedynków i często utrzymywal się przy piłce co też bylo bardzo ważne. Mecz zwalil nam Giandonato i wielki pech.
Tego Pellisiera to może trzeba wkoncu kupić i trzymać na ławce
Iaquinta moze spartolil ta sytuacje, nie rozgrzeszam go z niej, ale akurat lepiej bylo zdjac Quagliarelle niż jego, bo jednak dał nam wiele cennych sekund, wygrywał wiele pojedynków i często utrzymywal się przy piłce co też bylo bardzo ważne. Mecz zwalil nam Giandonato i wielki pech.
Tego Pellisiera to może trzeba wkoncu kupić i trzymać na ławce

- Vimes
- Juventino
Del Neriemu chodziło raczej o wykorzystanie zmian jako gry na czas.mateo369 pisze:Traore jest obrońcą ale akurat dziś wszedł za Pepe na jego pozycję, grał na skrzydle, czyli nie 6-2-1 a 5-3-1Bartek88 pisze:I w ogole co odstawil Del Neri, rozumiem, ze musimy sie bronic ale juventus grajacy formacja 6-2-1 ?!?!?!
- juventini22
- Juventino
Gotti
Twoja glupota nie zna granic, chlopaczku wypad stad jak ci sie nie podoba, czemu nikt nie potrafi powiedziec ze zagralismy tyle ile mielismy sily, kurde 40 minut gralismy z 10 do tego bez 4-5 PODSTAWOWYCh zawodnikow, na lawce sam zlom, kapujecie>?????????? rozumiem rozgorycznie ze w 90 minucie stracony gol, ale w tamtym meczu w 90 strzelilismy tym razem to my mielismy pecha
Twoja glupota nie zna granic, chlopaczku wypad stad jak ci sie nie podoba, czemu nikt nie potrafi powiedziec ze zagralismy tyle ile mielismy sily, kurde 40 minut gralismy z 10 do tego bez 4-5 PODSTAWOWYCh zawodnikow, na lawce sam zlom, kapujecie>?????????? rozumiem rozgorycznie ze w 90 minucie stracony gol, ale w tamtym meczu w 90 strzelilismy tym razem to my mielismy pecha
- Dybala 4ever
- Juventino
Szkoda strasznie tego meczu i tego remisu. Głównie zawdzięczamy to Giandonato i jego braku doświadczenia. Także zwalenie set Milosa i Vicka grając w osłabieniu jest grzechem śmiertelnym, za co ukarał nas w doliczonym czasie ten przeklęty Pellisier, dobrze że straty punktowe do zespołów wyżej nie są tak wielkie. Dobrze też, że jest przerwa, niech sobie piłkarze z trenerem przemyślą co było nie tak i czas dalej walczyć, trzeba Nowy Rok 2011 zacząć od wygranej z Parmą u siebie w domu. Ja tam nadal wierzę w Scudetto, niech inne remisy nie tylko z dzis będą zimnym prysznicem i czas walczyć dalej Forza Juve!
- Pan Mietek
- Juventino
Tak to jest - raz Krasić strzela w 94 minucie, innym razem to nam strzelają. Szkoda wyniku ale jest jeden pozytyw - strata do Milanu się zmniejszyła. Mogliśmy oczywiście utrzymać 2 miejsce ale nie ma co rozpaczać.
P.S. A to cholerne Napoli znowu strzela zwycięskiego gola w doliczonym czasie! To już chyba 5 raz w tym sezonie. Jak oni to robią?!
P.S. A to cholerne Napoli znowu strzela zwycięskiego gola w doliczonym czasie! To już chyba 5 raz w tym sezonie. Jak oni to robią?!
- mateo369
- Juventino
graliśmy na tyle na ile mieliśmy siły tylko co z tego? przecież nie zmienia to faktu, że przegraliśmy ten mecz (remis biorę za porażkę) a powinniśmy wygrać, bo:juventini22 pisze:czemu nikt nie potrafi powiedziec ze zagralismy tyle ile mielismy sily, kurde 40 minut gralismy z 10 do tego bez 4-5 PODSTAWOWYCh zawodnikow, na lawce sam zlom, kapujecie>?????????? rozumiem rozgorycznie ze w 90 minucie stracony gol, ale w tamtym meczu w 90 strzelilismy tym razem to my mielismy pecha
a) świetnie broniliśmy się za co szczególnie brawa należą się Kielonowi i Bonucciemu, błąd w ostatniej minucie i pechowo stracona bramka
b) Vicek i Krasić nie mogli a powinni strzelić w sumie 2 bramki
no ale sami jesteśmy sobie winni, najpierw bezmyślne zachowanie młodziana, później 2 setki, których nie sposób było nie strzelić
PS. wcisnąłem niebieską, nie znoszę nadrabiania braku argumentów obrażaniem innych userów
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Wietrzanin
- Juventino
no ja musze skontrowac poniewaz melo to nadal jest porazka transferowa jak diego czy amauri
ja powiem swoje zdanie jak dotad juve zawdziecza tylko to miejsce jednemu pilkarzowi ktory jest pochodzenia innego kraju a reszta to jedna duza italia i to jest piekne w serie a graja swoimi pilkarzami doza do zwyciestw tylko nimi ,i tylko trzeba szukac talentow wlasnei tam serie a b c........ bo naprawde paka jest dobra ale niektorych bym wyrzucil sa beznadziejni ten melo juz duzo lepszy jest HASAN
to jest moje zdanie !!!
ja powiem swoje zdanie jak dotad juve zawdziecza tylko to miejsce jednemu pilkarzowi ktory jest pochodzenia innego kraju a reszta to jedna duza italia i to jest piekne w serie a graja swoimi pilkarzami doza do zwyciestw tylko nimi ,i tylko trzeba szukac talentow wlasnei tam serie a b c........ bo naprawde paka jest dobra ale niektorych bym wyrzucil sa beznadziejni ten melo juz duzo lepszy jest HASAN
to jest moje zdanie !!!
- Dybala 4ever
- Juventino
Trochę wkurzający był ten remis, ale trzeba podejść do tego z dystansem, ta piosenka obrazuje ten mecz
Jest z nami Fabio jest z nami Storari nie ma z nami Vicka gdzie jest ********* Vicek :lol:
- karpiu
- Juventino
Wietrzanin napisał :
to żeś skontrował jak dziś Vicek..no ja musze skontrowac poniewaz melo to nadal jest porazka transferowa jak diego czy amauri
to jest moje zdanie !!!

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- Klasyczna 10
- Juventino
Nie ma co wyjątkowo pechowa kolejka dla nas. Tradycyjnie już w tym sezonie nie potrafimy wykorzystać potknięć milanu. Teraz jeszcze napoli wygrało rzutem na taśmę w 90 minucie za sprawą cavaniego. Vicek jednym słowem.
- dp10
- Juventino
Cavani...rewelacyjna forma w tym sezonie. Ktoś taki w styczniu i mecze jak dziś powinniśmy kończyć wynikiem 2-0 a nie 1-1.Mietson pisze: P.S. A to cholerne Napoli znowu strzela zwycięskiego gola w doliczonym czasie! To już chyba 5 raz w tym sezonie. Jak oni to robią?!
- bajbek17
- Juventino
Gdyby Del Neri był na tyle mądry aby zmienić słabo grającego Sorensena, który krył w ostatniej minucie tego całego Pellisiera mielibyśmy 3 pkt w kieszeni. Duńczykowi nie szło a Del Neri zaczyna kombinować jak robił to kiedyś Tinkerman. Ktoś coś mówił o Scudetto?