Serie A (8): Bologna 0-0 JUVENTUS
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ręka, rękę myjeŁukasz pisze:O to miej pretensję do FIGC, a nie do Interu...artur_89 pisze:Interesuje Cię zdanie klubu, który odebrał, nam mistrzostwa przy zielonym stolikuKubba pisze:. Jeśli wygrywać to tylko po grze fair.To jest dopiero "gra fair"

- Łukasz
- Juventino
No pewnie, to spisek. A Kaczyńskiego zestrzelili Ruscy...artur_89 pisze: Ręka, rękę myje
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Czyli, Ty też słyszałeś strzały :shock: respect :rotfl:Łukasz pisze:No pewnie, to spisek. A Kaczyńskiego zestrzelili Ruscy...artur_89 pisze: Ręka, rękę myje
- marek.siedlce
- Juventino
Vimes pisze:Krasić powinien dać sobie siana z takim perfidnym nurkowaniem. Niby robi to dla dobra drużyny, ale nie chcę wygrywać w taki sposób. Dobrze, że Vicek schrzanił karnego.

Ciekawe co powiesz jak na koniec sezonu zabraknie jednego punktu do miejsca w CL?
Nie ma to jak słuchać kibica który w imię szeroko rozumianej sprawiedliwości domaga się osłabienia swojej drużyny przed jednym z najważniejszych meczów w sezonieMietson pisze:Szkoda, nie szkoda ale ja jestem za tym, żeby go ukarać. To będzie dla Nas ogromna strata ale nie cierpię nurków i uważam, że z tym trzeba walczyć. A Milosowi może się odechce udawania jak dostanie bana.Czytałem onecie że w wtorek ma zapaść decyzja w sprawie Krasica i jego nurkwoania. Może zostać zawieszony na następny mecz, a szkoda by było go stracić na Milan.

A jak się nie nauczy? Wynik będzie taki że z Milanem będziemy musieli się raczyć grą Pepe bądź jakiegoś innego grajka.borrowa pisze:W pełni się z Tobą Mietson zgadzam . Ja także nie trawie symulantów i nie usprawiedliwiam zachowania Krasica dobrem drużyny. Ukażą go to może się nauczy i przestanie.
Najbardziej wkurza mnie to że gdyby Inter przegrał mecz po takim udawanym karnym to byście się piętami po tyłku bili z radości, a o rzekomym oszustwie cicho sza!
FORZA JUVE !!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Sprawdź czy Cię nie ma na fcinter.pl.Mietson pisze:Sorry za offtop
Nie wiem co powie Vimes, ale ja powiem, że zdobyliśmy jeden punkt za mało, tzn. byliśmy o jeden punt gorsi od drużyny, która miejsce w CL wywalczyła, tzn. byliśmy za słabi na CL, tzn. nie zasłużyliśmy na ten udział.marek.siedlce pisze:Ciekawe co powiesz jak na koniec sezonu zabraknie jednego punktu do miejsca w CL?
A moim zdaniem w świecie futbolu powinno się wprowadzić bardzo jasne zasady takich sytuacji dotyczące. Jeśli go zawieszą to zyskamy pretekst do wytłumaczenia ewentualnego niepowodzenia w meczu z Milanem, którego bez Krasicia (nawet bez formy) sobie nie wyobrażam.Mietson pisze:Szkoda, nie szkoda ale ja jestem za tym, żeby go ukarać. To będzie dla Nas ogromna strata ale nie cierpię nurków i uważam, że z tym trzeba walczyć. A Milosowi może się odechce udawania jak dostanie bana.Czytałem onecie że w wtorek ma zapaść decyzja w sprawie Krasica i jego nurkwoania. Może zostać zawieszony na następny mecz, a szkoda by było go stracić na Milan.
Jeszcze słowo o meczu, bo wcześniej napisałem tylko, że nie lubię Iaquinty, bo jest zwyczajnie słaby. Amauri jest moim zdaniem lepszym napastnikiem tylko nie bronią go w tym momencie wyniki. Co nie znaczy jednak, że zasługuje na grę w Juventusie, z taką formą niestety nie.
- Pan Mietek
- Juventino
Krasić został zawieszony i nadal uważam, że to prawidłowa decyzja. Nie ma znaczenia czy następny mecz jest z Milanem czy Hull City, Krasić ewidentnie wymusił karnego więc słusznie został ukarany. Ja chcę żeby Juventus grał uczciwie, zresztą chciałbym, żeby wszyscy grali uczciwie a to jest krok do tego, żeby dać nauczkę nurkom.Nie ma to jak słuchać kibica który w imię szeroko rozumianej sprawiedliwości domaga się osłabienia swojej drużyny przed jednym z najważniejszych meczów w sezonie Bravo
Mam nadzieję, że Milos zrozumie swój błąd i nie będzie już chodził na łatwiznę.
- rafal-1897
- Juventino
W pierwszej połowie mecz był nieciekawy. Kilka dobrych akcji, ale nic z tego. W pewnym sensie nie żałuję tego, że Iaquinta nie strzelił karnego. Szkoda Krasicia... Drugiej połowy nie obejrzałem z przyczyn technicznych, ale patrząc na wynik, dużo nie straciłem (oprócz zobaczenia w akcji Juve)... Liczę na poprawę gry w ataku, bo obrona już jakoś wygląda...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Najbardziej przewrotne jest to, że kiedy został sfaulowany w polu karnym w meczu z ManCity i dał nura to sędzia dał mu żółć. Z Bologną dał nura bez faulu i sędzia wskazał wapno.Mietson pisze: Mam nadzieję, że Milos zrozumie swój błąd i nie będzie już chodził na łatwiznę.
- Klasyczna 10
- Juventino
Najważniejsze jest jednak to, że już zrozumiał swój błąd, uderzył się w pierś i postanowił się poprawić. Mimo wszystko szkoda mi straconych punktów z powodu Vincenzo :oops:Ouh_yeah pisze:Najbardziej przewrotne jest to, że kiedy został sfaulowany w polu karnym w meczu z ManCity i dał nura to sędzia dał mu żółć. Z Bologną dał nura bez faulu i sędzia wskazał wapno.Mietson pisze: Mam nadzieję, że Milos zrozumie swój błąd i nie będzie już chodził na łatwiznę.
- Gość
Jak widać Bóg jest "sprawiedliwy" tylko trochę nie ogarnia...Ouh_yeah pisze:Najbardziej przewrotne jest to, że kiedy został sfaulowany w polu karnym w meczu z ManCity i dał nura to sędzia dał mu żółć. Z Bologną dał nura bez faulu i sędzia wskazał wapno.Mietson pisze: Mam nadzieję, że Milos zrozumie swój błąd i nie będzie już chodził na łatwiznę.
Co do meczu... nie było dane mi obejrzeć tak więc się nie wypowiem.
Co do sytuacji z Krasicem... nie takiego zachowania oczekuje się po zawodniku Juventusu, jednak jest on tylko człowiekiem i jak każdy ma prawo do błędów czy robienia głupot. Co nie zmienia faktu, że powinien zostać ukarany ale PODCZAS MECZU, bo od tego są sędziowie na boisku, gdzie liniowy patrzył wtedy to ja nie wiem...sędzia główny też się nie popisał i moim zdaniem to oni dwaj powinni ponieść jakiekolwiek konsekwencje w związku z tą sytuacją, a Krasic powinien dostać upomnienie... lub też uwagę do dzienniczka

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
w sumie powiem Wam że dobrze się stało, nie można się tak uzależniać od jednego piłkarza. Juve to drużyna a nie tylko Krasic. Niech te dwa mecze beda takim testem. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
FORZA JUVE!!!
- Gość
Rozumiem twój punkt widzenia ale ja uważam że jednak to zła sytuacja dla nas i nie dziękuję za taki test bo:dawid91 pisze:w sumie powiem Wam że dobrze się stało, nie można się tak uzależniać od jednego piłkarza. Juve to drużyna a nie tylko Krasic. Niech te dwa mecze beda takim testem. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
- Odpowiedzialność za tą sytuację powinni w znacznym stopniu ponieść sędziowie
- być może (a patrząc na ostatnio naszą grę to prawie pewne), że w tych meczach w których Milos nie zagra mógłby okazać się kluczowym zawodnikiem i wywalczyć dla nas 1ptk, 2ptk, lub 3pkt, które by mogły być na wagę scudetto czy też gry w LM...
- jakku1
- Juventino
Spisek to ostatnie slowo, ktore cisnie sie na usta, ale trudno nie zauwazyc, ze wiele rzeczy w 2006 roku nie zostalo rozwiazanych zgodnie z duchem sprawiedliwosci.Łukasz pisze:No pewnie, to spisek. A Kaczyńskiego zestrzelili Ruscy...artur_89 pisze: Ręka, rękę myje
- stahoo
- Juventino
Juve już jest uzaleznione od Krasićadawid91 pisze:w sumie powiem Wam że dobrze się stało, nie można się tak uzależniać od jednego piłkarza. Juve to drużyna a nie tylko Krasic. Niech te dwa mecze beda takim testem. Zobaczymy co z tego wyjdzie.