Serie A (4): JUVENTUS 1-3 Palermo
- nad gopłem
- Juventino
3-1
Brawo piłkarze, brawo Del Neri.
Bijemy rekordy. ;]
żal i bieda
na "pocieszenie" : ten świetnie grający Balzaretti kiedyś grał u nas
Brawo piłkarze, brawo Del Neri.
Bijemy rekordy. ;]
żal i bieda

na "pocieszenie" : ten świetnie grający Balzaretti kiedyś grał u nas
Ostatnio zmieniony 23 września 2010, 23:03 przez nad gopłem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Po meczu z Udinese miałem nadzieję na "odrodzenie" Juventusu. Jednak dzisiejszy mecz uświadomił mnie, że to faktycznie Udinese było tak słabe, a nie klasa Juventusu.
Przykro się ogląda jak nas ochłapy jadą. Tracimy co mecz bramki, głupio stracone bramki...
Kiedyś chwaliłem Motte - dziś wycofuje o nim dobre zdanie. Koleś gubi się jak igła w stoku siana. Jeszcze trochę i większość zatęskni za Zebiną :lol:
Przykro mi, że Nedved musiał patrzeć na to widowisko...
Przykro się ogląda jak nas ochłapy jadą. Tracimy co mecz bramki, głupio stracone bramki...
Kiedyś chwaliłem Motte - dziś wycofuje o nim dobre zdanie. Koleś gubi się jak igła w stoku siana. Jeszcze trochę i większość zatęskni za Zebiną :lol:

Przykro mi, że Nedved musiał patrzeć na to widowisko...
- Klasyczna 10
- Juventino
Nie martwcie się, odkujemy się w meczu z Man City 

- dp10
- Juventino
myśle, że nie było tak źle walczyli jak równy z równym...występ Milosa pozytywny widać było wolę walki w przeciwieństwie do innych - ogólnie bieda...z Cagliari może ugramy punkcik a w czwartek uchronimy się przed pogromem w Manchesterze z City.Fączek pisze:Nie mogłem oglądać Krasica, któremu Balzaretti odbierał piłkę jak dziecku...
ps. ten mecz (choć nie tylko

Ostatnio zmieniony 23 września 2010, 23:04 przez dp10, łącznie zmieniany 1 raz.
- flying_birds
- Juventino
Niech ta cała hołota, która robi z naszego klubu pośmiewisko idzie na kolanach do hiddinka, bo to jest jedyna szansa.
- Vojtimar
- Juventino
Taki niby Del Neri schematyczny że Diego nie pasuje do 4-4-2 a co on odwalił tymi zmianami? No do cholery bądź konsekwentny do końca! Co my graliśmy 4-4-2 z Marchisio na skrzydle czy jakieś pseudo 4-3-3 bo ja pojęcia nie mam!
Co do naszej cudownej gry.. jak ja nienawidze takich pseudo wrzutek balonów na drugą stronę boiska albo co ledwo dochodzą do bramki nosz ~@!$@%!~
A widziałem to co chwile, 1 z nielicznych dobrych piłek to ta bramkowa.
Co z tego że Amauri i Iaquinta są w polu karnym?! Czy wy nie rozumiecie że gra skrzydłami TO NIE TYLKO BEZMYŚLNE WRZUTKI Z KAŻDEJ POZYCJI?! A komentatorzy jeszcze chwalili że sobie szanse tworzą..
No dżizas to jest tak schematyczne że aż boli, co innego jakaś szybka akcja, klepka dośrodkowanie przygotowane, stałe fragmenty to wiadomo.
Ale nie, walimy balona z KAŻDEJ odległości :płaczę:
Krasic jak on dziś słabo grał, CAŁY CZAS próbował tego samego - wziąć na szybkość Balzarettiego, zero zejścia do środka, zero kiwki. Daje mu 4.5/10
Zmiany Del Neriego fatalne, Amauri tylko machał rękami, Iaquinta bramkę strzelił ale grał słabo, a Aquilani stał na boisku.
Najlepszy Del Piero zszedł.
W ogóle co to za duet napastników Del Piero-Quagliarella? Powinien być jeden wysoki do jednego z tej dwójki w podstawie.
Dno i metr mułu ten mecz.

Co do naszej cudownej gry.. jak ja nienawidze takich pseudo wrzutek balonów na drugą stronę boiska albo co ledwo dochodzą do bramki nosz ~@!$@%!~

Co z tego że Amauri i Iaquinta są w polu karnym?! Czy wy nie rozumiecie że gra skrzydłami TO NIE TYLKO BEZMYŚLNE WRZUTKI Z KAŻDEJ POZYCJI?! A komentatorzy jeszcze chwalili że sobie szanse tworzą..
No dżizas to jest tak schematyczne że aż boli, co innego jakaś szybka akcja, klepka dośrodkowanie przygotowane, stałe fragmenty to wiadomo.
Ale nie, walimy balona z KAŻDEJ odległości :płaczę:
Krasic jak on dziś słabo grał, CAŁY CZAS próbował tego samego - wziąć na szybkość Balzarettiego, zero zejścia do środka, zero kiwki. Daje mu 4.5/10
Zmiany Del Neriego fatalne, Amauri tylko machał rękami, Iaquinta bramkę strzelił ale grał słabo, a Aquilani stał na boisku.
Najlepszy Del Piero zszedł.
W ogóle co to za duet napastników Del Piero-Quagliarella? Powinien być jeden wysoki do jednego z tej dwójki w podstawie.
Dno i metr mułu ten mecz.
Z Juve na dobre i złe!
- Eric6666
- Juventino
hahah ubóstwianie po Udine, płacz po Palermo? xd
drużyna ma potencjał!po strzelonym golu ruszyli do przodu i w kilka minut mogli zremisować ( trochę pecha + "niedysponowani" napastnicy )
słabo Marchisio;/ nie wiem, co DN w nim widzi.
Grygery to ja nie chcę oglądać już nigdy, ale warto zaznaczyć, że Motta ( którego tak chwaliłem
) grał niewiarygodnie gorzej. Słabe dośrodkowania, brak rajdów ( jak w presezonie) + beznadziejny w obronie;/ Krasic jest mega ofensywny, a taki bubel za nim nie wróży nic dobrego ( lepiej wygląda Pepe-Zdunek, bo Pepe coś w obronie pomaga i walczy ).
1. zwolnienie trenera ( wg. niektórych dobry pomysł ) byłby najgorszą rzeczą i zapewne skończyłoby się kolejnym sezonem do kosza
2. drużyna ma potencjał w ofensywie, brak jej w defensywie, bo 2 niestety nie będzie biegało za 4
3. postawiłbym na Alberto zamiast na Marchisio, bo dla mnie nie wnosi on wiele do gry
4. Quaglia jest dobrym zawodnikiem i jeszcze będziecie piszczeć na dźwięk jego nazwiska ( 1 mecz i przekreślony? no dajcie spokój)
5. zmiany standardowe, na więcej nie pozwala ławka rezerwowych ( jedynie wprowadzenie def. Sissoko, ale po co przy wyniku, gdzie trzeba gonić )
Jestem optymistą, ale obawiam się, że za błędy z początku sezonu i wpadkach w trakcie będziemy płacić w przyszłym sezonie grając znowu w LE
drużyna ma potencjał!po strzelonym golu ruszyli do przodu i w kilka minut mogli zremisować ( trochę pecha + "niedysponowani" napastnicy )
słabo Marchisio;/ nie wiem, co DN w nim widzi.
Grygery to ja nie chcę oglądać już nigdy, ale warto zaznaczyć, że Motta ( którego tak chwaliłem

1. zwolnienie trenera ( wg. niektórych dobry pomysł ) byłby najgorszą rzeczą i zapewne skończyłoby się kolejnym sezonem do kosza
2. drużyna ma potencjał w ofensywie, brak jej w defensywie, bo 2 niestety nie będzie biegało za 4
3. postawiłbym na Alberto zamiast na Marchisio, bo dla mnie nie wnosi on wiele do gry
4. Quaglia jest dobrym zawodnikiem i jeszcze będziecie piszczeć na dźwięk jego nazwiska ( 1 mecz i przekreślony? no dajcie spokój)
5. zmiany standardowe, na więcej nie pozwala ławka rezerwowych ( jedynie wprowadzenie def. Sissoko, ale po co przy wyniku, gdzie trzeba gonić )
Jestem optymistą, ale obawiam się, że za błędy z początku sezonu i wpadkach w trakcie będziemy płacić w przyszłym sezonie grając znowu w LE
- Klasyczna 10
- Juventino
szanuj coacha swego, możesz mieć gorszego
ciro wróć!
ciro wróć!
- SirRose
- Juventino
Wszyscy jadą na Fabio a on zagrał słabo bo nie jest ustawiony na swojej pozycji. On powinien grać cofniętego napastnika. Przy świetnej obronie Palermo nie miał prawa sobie poradzić.
Mamy wielki problem gdy przeciwnik się zamyka i nas punktuje w kontratakach. Cagliari będzie z nami grało tak samo i albo nauczymy się sobie z tym radzić albo będziemy przegrywać z takimi zespołami.
"Zimą boczni obrońcy albo środek tabeli" - zgadzam się w 100%
Palermo zdecydowanie lepsze ?? Zdecydowanie jest się lepszym jak się prowadzi grę przez całe 90 min i wygrywa 3:1 a nie gdy zagląda się pod pole karne rywala raz na kwadrans. Indywidualne błędy naszych obrońców i nienajlepsze interwencje Storariego zadecydowały.Pluto pisze:Przyjechalo Palermo i wygralo swoj pierwszy mecz ;].
Zeby bylo smieszniej, byla to druzyna zdecydowanie lepsza, lepiej zorganizowana no i z lepszymi wykonawcami.
Nie bylo dzisiaj zawodnika w bialo-czarnej koszulce,ktory potrafilby zatrzymac Pastore, nawet Chiellini dostal od niego "siatke".
Mamy wielki problem gdy przeciwnik się zamyka i nas punktuje w kontratakach. Cagliari będzie z nami grało tak samo i albo nauczymy się sobie z tym radzić albo będziemy przegrywać z takimi zespołami.
"Zimą boczni obrońcy albo środek tabeli" - zgadzam się w 100%
- rosomak
- Juventino
ten klub bedzie juz teraz niesamowicie ciezko uratowac
elkan zamiast odrazu po degradacji obsadzic zarzad dobrymi dzaialaczami i dobrym trenerem eksperymentowal w dobre nawet do teraz
kiedy ranieri odchodzil mial przyjsc doswiadczony trener a nie ferrara
wtym momencie mourinho do interu poszedl
pewnie ze ciezki bylo by go zalapac ale trzeba bylo chociaz walczyc o niego
teraz tez jest del neri
najchetniej to bym powyklinal na tym forum dzisiaj cala noc
za duzo eksperymentow , klub upada
juz teraz jestesmy przecietniakiem z przecietnymi pilkarzami
elkan zamiast odrazu po degradacji obsadzic zarzad dobrymi dzaialaczami i dobrym trenerem eksperymentowal w dobre nawet do teraz
kiedy ranieri odchodzil mial przyjsc doswiadczony trener a nie ferrara
wtym momencie mourinho do interu poszedl
pewnie ze ciezki bylo by go zalapac ale trzeba bylo chociaz walczyc o niego
teraz tez jest del neri
najchetniej to bym powyklinal na tym forum dzisiaj cala noc
za duzo eksperymentow , klub upada
juz teraz jestesmy przecietniakiem z przecietnymi pilkarzami
- dp10
- Juventino
jak zwolnimy go dostatecznie szybko to nie koniecznie :lol: ..przykład Romy w poprzednim sezonieEric6666 pisze: 1. zwolnienie trenera ( wg. niektórych dobry pomysł ) byłby najgorszą rzeczą i zapewne skończyłoby się kolejnym sezonem do kosza
- ^Slim^
- Juventino
I Wy jeszcze mówicie o dobrej grze w drugiej połowie... jak już było 2 a potem 3:0, kiedy gracze Palermo już sobie dreptali po boisku i śmiali się z naszych. Litości... oni od 60 min kompletnie odpuścili, a nasi tylko desperacko wrzucali każdą piłkę w pole karne.
Trzy bramki stracone u sobie z Palermo... boję się pomyśleć co będzie jak polecą do Anglii.
Czy to jest, k****, jakaś akcja charytatywna "Dokop Juventusowi"?
Trzy bramki stracone u sobie z Palermo... boję się pomyśleć co będzie jak polecą do Anglii.
Czy to jest, k****, jakaś akcja charytatywna "Dokop Juventusowi"?