Serie A (4): JUVENTUS 1-3 Palermo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
nad gopłem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 22:58

3-1

Brawo piłkarze, brawo Del Neri.

Bijemy rekordy. ;]

żal i bieda :angry:

na "pocieszenie" : ten świetnie grający Balzaretti kiedyś grał u nas
Ostatnio zmieniony 23 września 2010, 23:03 przez nad gopłem, łącznie zmieniany 1 raz.

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:00

Po meczu z Udinese miałem nadzieję na "odrodzenie" Juventusu. Jednak dzisiejszy mecz uświadomił mnie, że to faktycznie Udinese było tak słabe, a nie klasa Juventusu.
Przykro się ogląda jak nas ochłapy jadą. Tracimy co mecz bramki, głupio stracone bramki...
Kiedyś chwaliłem Motte - dziś wycofuje o nim dobre zdanie. Koleś gubi się jak igła w stoku siana. Jeszcze trochę i większość zatęskni za Zebiną :lol: :prochno:
Przykro mi, że Nedved musiał patrzeć na to widowisko...

Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:00

Nigdy nie spadnie, Juventus nigdy nie spadnie! :doh:

Klasyczna 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:02

Nie martwcie się, odkujemy się w meczu z Man City :prochno:

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Fączek pisze:Nie mogłem oglądać Krasica, któremu Balzaretti odbierał piłkę jak dziecku...
myśle, że nie było tak źle walczyli jak równy z równym...występ Milosa pozytywny widać było wolę walki w przeciwieństwie do innych - ogólnie bieda...z Cagliari może ugramy punkcik a w czwartek uchronimy się przed pogromem w Manchesterze z City.

ps. ten mecz (choć nie tylko :P) pokazał , że Marotta popełnił błąd wybierając Motte a nie Cassaniego.
Ostatnio zmieniony 23 września 2010, 23:04 przez dp10, łącznie zmieniany 1 raz.

Fączek

Juventino
Juventino

No własnie, z MC może przegramy tylko 3 bramkami :bravo: :bravo:

flying_birds

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:03

Niech ta cała hołota, która robi z naszego klubu pośmiewisko idzie na kolanach do hiddinka, bo to jest jedyna szansa.

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:03

Taki niby Del Neri schematyczny że Diego nie pasuje do 4-4-2 a co on odwalił tymi zmianami? No do cholery bądź konsekwentny do końca! Co my graliśmy 4-4-2 z Marchisio na skrzydle czy jakieś pseudo 4-3-3 bo ja pojęcia nie mam! :angry:

Co do naszej cudownej gry.. jak ja nienawidze takich pseudo wrzutek balonów na drugą stronę boiska albo co ledwo dochodzą do bramki nosz ~@!$@%!~ :angry: A widziałem to co chwile, 1 z nielicznych dobrych piłek to ta bramkowa.

Co z tego że Amauri i Iaquinta są w polu karnym?! Czy wy nie rozumiecie że gra skrzydłami TO NIE TYLKO BEZMYŚLNE WRZUTKI Z KAŻDEJ POZYCJI?! A komentatorzy jeszcze chwalili że sobie szanse tworzą..

No dżizas to jest tak schematyczne że aż boli, co innego jakaś szybka akcja, klepka dośrodkowanie przygotowane, stałe fragmenty to wiadomo.

Ale nie, walimy balona z KAŻDEJ odległości :płaczę:

Krasic jak on dziś słabo grał, CAŁY CZAS próbował tego samego - wziąć na szybkość Balzarettiego, zero zejścia do środka, zero kiwki. Daje mu 4.5/10

Zmiany Del Neriego fatalne, Amauri tylko machał rękami, Iaquinta bramkę strzelił ale grał słabo, a Aquilani stał na boisku.

Najlepszy Del Piero zszedł.

W ogóle co to za duet napastników Del Piero-Quagliarella? Powinien być jeden wysoki do jednego z tej dwójki w podstawie.

Dno i metr mułu ten mecz.

Z Juve na dobre i złe!
RSelevan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:04

Szczerze mowiac, nie wiem od czego to zalezy ze kazda druzyna przeciwko ktorej gramy ma 2-5 strzalow, i z 75 procent tychze padaja bramki.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

hahah ubóstwianie po Udine, płacz po Palermo? xd
drużyna ma potencjał!po strzelonym golu ruszyli do przodu i w kilka minut mogli zremisować ( trochę pecha + "niedysponowani" napastnicy )
słabo Marchisio;/ nie wiem, co DN w nim widzi.
Grygery to ja nie chcę oglądać już nigdy, ale warto zaznaczyć, że Motta ( którego tak chwaliłem :angry: ) grał niewiarygodnie gorzej. Słabe dośrodkowania, brak rajdów ( jak w presezonie) + beznadziejny w obronie;/ Krasic jest mega ofensywny, a taki bubel za nim nie wróży nic dobrego ( lepiej wygląda Pepe-Zdunek, bo Pepe coś w obronie pomaga i walczy ).

1. zwolnienie trenera ( wg. niektórych dobry pomysł ) byłby najgorszą rzeczą i zapewne skończyłoby się kolejnym sezonem do kosza
2. drużyna ma potencjał w ofensywie, brak jej w defensywie, bo 2 niestety nie będzie biegało za 4
3. postawiłbym na Alberto zamiast na Marchisio, bo dla mnie nie wnosi on wiele do gry
4. Quaglia jest dobrym zawodnikiem i jeszcze będziecie piszczeć na dźwięk jego nazwiska ( 1 mecz i przekreślony? no dajcie spokój)
5. zmiany standardowe, na więcej nie pozwala ławka rezerwowych ( jedynie wprowadzenie def. Sissoko, ale po co przy wyniku, gdzie trzeba gonić )

Jestem optymistą, ale obawiam się, że za błędy z początku sezonu i wpadkach w trakcie będziemy płacić w przyszłym sezonie grając znowu w LE

Klasyczna 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

szanuj coacha swego, możesz mieć gorszego
ciro wróć!

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:05

Wszyscy jadą na Fabio a on zagrał słabo bo nie jest ustawiony na swojej pozycji. On powinien grać cofniętego napastnika. Przy świetnej obronie Palermo nie miał prawa sobie poradzić.
Pluto pisze:Przyjechalo Palermo i wygralo swoj pierwszy mecz ;].
Zeby bylo smieszniej, byla to druzyna zdecydowanie lepsza, lepiej zorganizowana no i z lepszymi wykonawcami.
Nie bylo dzisiaj zawodnika w bialo-czarnej koszulce,ktory potrafilby zatrzymac Pastore, nawet Chiellini dostal od niego "siatke".
Palermo zdecydowanie lepsze ?? Zdecydowanie jest się lepszym jak się prowadzi grę przez całe 90 min i wygrywa 3:1 a nie gdy zagląda się pod pole karne rywala raz na kwadrans. Indywidualne błędy naszych obrońców i nienajlepsze interwencje Storariego zadecydowały.

Mamy wielki problem gdy przeciwnik się zamyka i nas punktuje w kontratakach. Cagliari będzie z nami grało tak samo i albo nauczymy się sobie z tym radzić albo będziemy przegrywać z takimi zespołami.

"Zimą boczni obrońcy albo środek tabeli" - zgadzam się w 100%

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:06

ten klub bedzie juz teraz niesamowicie ciezko uratowac

elkan zamiast odrazu po degradacji obsadzic zarzad dobrymi dzaialaczami i dobrym trenerem eksperymentowal w dobre nawet do teraz

kiedy ranieri odchodzil mial przyjsc doswiadczony trener a nie ferrara
wtym momencie mourinho do interu poszedl
pewnie ze ciezki bylo by go zalapac ale trzeba bylo chociaz walczyc o niego
teraz tez jest del neri

najchetniej to bym powyklinal na tym forum dzisiaj cala noc

za duzo eksperymentow , klub upada
juz teraz jestesmy przecietniakiem z przecietnymi pilkarzami

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:07

Eric6666 pisze: 1. zwolnienie trenera ( wg. niektórych dobry pomysł ) byłby najgorszą rzeczą i zapewne skończyłoby się kolejnym sezonem do kosza
jak zwolnimy go dostatecznie szybko to nie koniecznie :lol: ..przykład Romy w poprzednim sezonie :smile:

^Slim^

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2010, 23:07

I Wy jeszcze mówicie o dobrej grze w drugiej połowie... jak już było 2 a potem 3:0, kiedy gracze Palermo już sobie dreptali po boisku i śmiali się z naszych. Litości... oni od 60 min kompletnie odpuścili, a nasi tylko desperacko wrzucali każdą piłkę w pole karne.

Trzy bramki stracone u sobie z Palermo... boję się pomyśleć co będzie jak polecą do Anglii.

Czy to jest, k****, jakaś akcja charytatywna "Dokop Juventusowi"?

Obrazek
Zablokowany